neye inanıyorsunuz bilemiyorum anlayamadım da.. inancınıza göre evlenmeden birlikte olmak ters değil ama çocuk aldırmak ters.. burada gerçekten çok enteresan şeyler okuyorum... yaptığınız eylemi kınadığımdan değil herkesin kendi tercihi sadece inançlarımızı böyle şeylerde lütfen kullanmayalım beni rahatsız eden sadece o oldu açıkçası..Merhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istemiyor ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin.
Sen neyden bahsediyorsun benim Allaha inanmam dahi sukur ki musluman oldgmu gosterir muslumana kafir diyen dinden cikar cnku Allahtam baska kimse kalbi bilemez acta kuran oku biraz benim imam nikahim var 1 yildir salakBu söylediğiniz dinde olmayan sonradan dine uyarlanan bid-attir,bekar insanın yaptığı nasıl zina olmaz ikinci bakış daahi haramken,inanciniz yoksa eğer uydurma şeyler yazmayın cahil olur,kanar vebaliniz altından kalkamazsiniz.
Som adet tarihin neBilmiyrm bugn test yaptk iki tane ogle ogrendim
Zir cahil karalama yapmaya çalışıyor beceremiyordaKonu hırsızlığa yolsuzluğa hac dine ne ara geldi
1 yildir imam nikahim var sözumuzde yapildineye inanıyorsunuz bilemiyorum anlayamadım da.. inancınıza göre evlenmeden birlikte olmak ters değil ama çocuk aldırmak ters.. burada gerçekten çok enteresan şeyler okuyorum... yaptığınız eylemi kınadığımdan değil herkesin kendi tercihi sadece inançlarımızı böyle şeylerde lütfen kullanmayalım beni rahatsız eden sadece o oldu açıkçası..
Merhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istemiyor ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin.
Sen hayirdir? Bak bakiyim alıntıya adın var mi? Geç oteye!!Sen neyden bahsediyorsun benim Allaha inanmam dahi sukur ki musluman oldgmu gosterir muslumana kafir diyen dinden cikar cnku Allahtam baska kimse kalbi bilemez acta kuran oku biraz benim imam nikahim var 1 yildir salak
islamda imam nikahı yoktur.
Bu söylediğiniz dinde olmayan sonradan dine uyarlanan bid-attir,bekar insanın yaptığı nasıl zina olmaz ikinci bakış daahi haramken,inanciniz yoksa eğer uydurma şeyler yazmayın cahil olur,kanar vebaliniz altından kalkamazsiniz.
Kaçın müslümanlardan siginin ıslama o zaman : )
Bak kardeşim yapma bilmiyorsan kes çeneni!!!!
Aileside istemiyormuş seni nikaha nasıl izin verdiler1 yildir imam nikahim var sözumuzde yapildi
Ne o vaizelige mi soyundunuz ; yok iki bekarin yaklaşması zina olmaz, İslamda imam nikahı yoktur v.s
Evet baristim mecburen cnku hamileyim bgn ogrendim
Evet olacak doktorla konustk bgn terapilere gidecekYaşadığın şiddetin devamını istemiyorsan söyle nişanlına ikna et tedavi olsun yoksa herşey daha iyi olmayacak
Yağmurdan kaçıp doluya tutulacaksın
Aslinda oyle degil doktrla konustk bugun terapi uyhulayacak ilk defa olmustu zaten bu ama bir daha olmasn doye kusurunu telfi edecekyani
hamilesiniz diye dayak yemeye devam mı