Hamileyim ve Evli Degiliz

ilahiyatı okurken sana sorsaydım keşke sen çok iyi biliyormuşsun :))
yazık ya..
Tamamen öğrenmek için soruyorum ters anlamayın. Zina nedir? İki bekar kişinin ilişkiye girmesi nasıl adlandırılır? Lütfen deidğim gibi ters anlamayın.

İyi bari. Sözlün hemen evlenelim diye sahip çıkmış. 1 haftayı geçirmeden evlen bence. Bırak iki tarafında ailesi sonradan öğrensin. Yoksa iş uzar ve evlenemezsin. Çocukta o stresle düşmesin.
Not:benim yorumum sadece konu sahibesini ilgilendirir.

Soyle bakalim neymis dedigin. Sen baya baya 2 evli olmayan genc iliski yasarsa bu zina degildir diyosun oylemi? Nedir o zmn bu? Adini koy bakalm bilelim.

baştan beri anlatıyorum. zina nedir sen bana tanımını yap ben sana yanlışını söyleyeyim.
iki bekarın karşılıklı rızaya dayalı eylemleri zina olamaz. eğer bunu böyle tanımlarsanız bugün ışid kafası peydah olur işte. arabistan'ta tecavüze uğradı diye kırbaçlanan kızları görürüz.

Merhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istememesine ragmen imam nikamizi yaptik ve resmi nikah icin beklemeyi ben istedim cnku ailesi beni istesin diye ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin. Bu arada bana dinsz diyenler kula kulum soracagi seyleri sorun Allahin degil. Ben Allahima sukur ki muslumanim. Kimseye kalmadi sorhulamak zaten muslumana dinsiz diyen dinden cikar acin okuyun kurani ayette yaziyor ve kesin sekilde yasaklanmis bu
korunmanin dinle ne alakasi var

hadisler dinin kaynağı değildir ve evet ben sadece ayetleri baz alırım zira o peygamberimizin hadisleri dediğiniz hadislerin çoğu uydurmadır hadis kitapları bile kendi içinde çelişirler çok yerde.
tek kaynak kuran demek özgürlüktür.
kuranda zina ile ilgili kesin hükümler yoktur. yaklaşmayın der sadece. o da kişiye kalmıştır.
Bak ne güzel söyledin YAKLASMAYİN.. yapmayın değil yaklaşmayın zira o ne pis bir huydur. Zina eden kadına ve erkeğe yüz sopa vurun, sakın onlara acıma duygusu oluşmasın içinizden bazıları uygulanan cezaya şahit olsun ayet hangi sureydi hatırlayamadım hüküm Allah indir al ayet

Tamamen öğrenmek için soruyorum ters anlamayın. Zina nedir? İki bekar kişinin ilişkiye girmesi nasıl adlandırılır? Lütfen deidğim gibi ters anlamayın.

bir tanımı yok. iki bekarın karşılıklı rızaya dayalı eylemleri zina olamaz. eğer bunu böyle tanımlarsanız bugün ışid kafası peydah olur işte. arabistan'ta tecavüze uğradı diye kırbaçlanan kızları görürüz.

kuranda namaz sayısı geçmez. canın kaç rekat isterse o kadar kılarsın. salatla ilgili ayetlere bakarsan namazın nasıl kılınacağı anlatılır.
Peygambersiz islam.. anladım ben sizi. Yalniz kelime-ı tevhidi iyi anlayın. İlk yarısı gibi ikinci yarısı da vardır. Ey Resulüm de ki Allah'a inanıyorsanız bana uyun ayeti de Kuranda vardır.

Bak ne güzel söyledin YAKLASMAYİN.. yapmayın değil yaklaşmayın zira o ne pis bir huydur. Zina eden kadına ve erkeğe yüz sopa vurun, sakın onlara acıma duygusu oluşmasın içinizden bazıları uygulanan cezaya şahit olsun ayet hangi sureydi hatırlayamadım hüküm Allah indir al ayet

eee yaklaşmayından sen ne anlıyorsun?
o hissiyatı içinden geçirme diyor allah git kadınla erkekle yollarını ayır demiyor.
kaldı ki bugün kadın erkeğin ayrı yaşamları olan toplumlarda daha fazla sapkınlık çıkıyor görüyoruz.

bir tanımı yok. iki bekarın karşılıklı rızaya dayalı eylemleri zina olamaz. eğer bunu böyle tanımlarsanız bugün ışid kafası peydah olur işte. arabistan'ta tecavüze uğradı diye kırbaçlanan kızları görürüz.
Günah boyutu nedir peki? Günah mıdır ?

Peygambersiz islam.. anladım ben sizi. Yalniz kelime-ı tevhidi iyi anlayın. İlk yarısı gibi ikinci yarısı da vardır. Ey Resulüm de ki Allah'a inanıyorsanız bana uyun ayeti de Kuranda vardır.

resule uyun demek resul adına uydurulan hadislere inanın demek değildir. bu kafa islamsız peygamber yarattı.

hadisler dinin kaynağı değildir ve evet ben sadece ayetleri baz alırım zira o peygamberimizin hadisleri dediğiniz hadislerin çoğu uydurmadır hadis kitapları bile kendi içinde çelişirler çok yerde.
tek kaynak kuran demek özgürlüktür.
kuranda zina ile ilgili kesin hükümler yoktur. yaklaşmayın der sadece. o da kişiye kalmıştır.
Bir seye yaklaşma demek yapma demekten daha sakindirici bir ifadedir. Yaklaşma demek aklina bile getirme. Zinaya götürecek yollardan bile uzak dur demektir

X