Hamileyim ve Evli Degiliz

ilahiyatı okurken sana sorsaydım keşke sen çok iyi biliyormuşsun :))
yazık ya..
Tamamen öğrenmek için soruyorum ters anlamayın. Zina nedir? İki bekar kişinin ilişkiye girmesi nasıl adlandırılır? Lütfen deidğim gibi ters anlamayın.

İyi bari. Sözlün hemen evlenelim diye sahip çıkmış. 1 haftayı geçirmeden evlen bence. Bırak iki tarafında ailesi sonradan öğrensin. Yoksa iş uzar ve evlenemezsin. Çocukta o stresle düşmesin.
Not:benim yorumum sadece konu sahibesini ilgilendirir.

Soyle bakalim neymis dedigin. Sen baya baya 2 evli olmayan genc iliski yasarsa bu zina degildir diyosun oylemi? Nedir o zmn bu? Adini koy bakalm bilelim.

baştan beri anlatıyorum. zina nedir sen bana tanımını yap ben sana yanlışını söyleyeyim.
iki bekarın karşılıklı rızaya dayalı eylemleri zina olamaz. eğer bunu böyle tanımlarsanız bugün ışid kafası peydah olur işte. arabistan'ta tecavüze uğradı diye kırbaçlanan kızları görürüz.

korunmanin dinle ne alakasi var

Bak ne güzel söyledin YAKLASMAYİN.. yapmayın değil yaklaşmayın zira o ne pis bir huydur. Zina eden kadına ve erkeğe yüz sopa vurun, sakın onlara acıma duygusu oluşmasın içinizden bazıları uygulanan cezaya şahit olsun ayet hangi sureydi hatırlayamadım hüküm Allah indir al ayet

Tamamen öğrenmek için soruyorum ters anlamayın. Zina nedir? İki bekar kişinin ilişkiye girmesi nasıl adlandırılır? Lütfen deidğim gibi ters anlamayın.

bir tanımı yok. iki bekarın karşılıklı rızaya dayalı eylemleri zina olamaz. eğer bunu böyle tanımlarsanız bugün ışid kafası peydah olur işte. arabistan'ta tecavüze uğradı diye kırbaçlanan kızları görürüz.

kuranda namaz sayısı geçmez. canın kaç rekat isterse o kadar kılarsın. salatla ilgili ayetlere bakarsan namazın nasıl kılınacağı anlatılır.
Peygambersiz islam.. anladım ben sizi. Yalniz kelime-ı tevhidi iyi anlayın. İlk yarısı gibi ikinci yarısı da vardır. Ey Resulüm de ki Allah'a inanıyorsanız bana uyun ayeti de Kuranda vardır.

eee yaklaşmayından sen ne anlıyorsun?
o hissiyatı içinden geçirme diyor allah git kadınla erkekle yollarını ayır demiyor.
kaldı ki bugün kadın erkeğin ayrı yaşamları olan toplumlarda daha fazla sapkınlık çıkıyor görüyoruz.

Günah boyutu nedir peki? Günah mıdır ?

Peygambersiz islam.. anladım ben sizi. Yalniz kelime-ı tevhidi iyi anlayın. İlk yarısı gibi ikinci yarısı da vardır. Ey Resulüm de ki Allah'a inanıyorsanız bana uyun ayeti de Kuranda vardır.

resule uyun demek resul adına uydurulan hadislere inanın demek değildir. bu kafa islamsız peygamber yarattı.

Bir seye yaklaşma demek yapma demekten daha sakindirici bir ifadedir. Yaklaşma demek aklina bile getirme. Zinaya götürecek yollardan bile uzak dur demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…