• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşin topla eşyalarını git dedi

Yok son 3 haftadır kanama alanım oluştuğu için doktor ağır iş yapma yat dinlen demesine ragmen bütün evi tek başıma temzileyip annesinden babannesine dedesine kısacası tüm ailesine varana kadar yemeğe alıp hizmet ettim sızlansam o zaman sızlanırım görünmüyor hiç. Son 3 gündür baş ağrım hiç durmadı ilaç içmedim sadece üç gündür kötüyüm diyorum.

Size de müstahak yani. Ne diye canınıza acımazsınız. Deli misiniz siz ? Bi kanama olsa çocuğunuzu kaybetseniz kim size iyi hizmet etti diye madalya takacak ? Ayrıca hizmetçi değilsiniz ki zorunda olasınız. Nefret ediyorum şu karısını kölesi sanan karaktersizlerden. Sizde izin vermişsiniz. Yapmayın etmeyin kendinizi düşünmüyorsanız evladınızı düşünün .

Yok son 3 haftadır kanama alanım oluştuğu için doktor ağır iş yapma yat dinlen demesine ragmen bütün evi tek başıma temzileyip annesinden babannesine dedesine kısacası tüm ailesine varana kadar yemeğe alıp hizmet ettim sızlansam o zaman sızlanırım görünmüyor hiç. Son 3 gündür baş ağrım hiç durmadı ilaç içmedim sadece üç gündür kötüyüm diyorum.
valla okudukça kızıyorum size, yanlış anlamayın ama canınızı geçtim karnınızdaki bebeğin de mi hiç kıymeti yok gözünüzde.. Neden böyle bi tehlike varken böyle şeyler yapıyosunuz? eşinize bu kadar yaranma ihtiyacı neden? Ben sizin durumunuzda olsam ayağımı uzatır yatar kendime hizmet ettiririm ne hizmet etmesi çok ilginçsiniz gerçekten.

Elbette yapmak zorunda değilsin ama ütü gibi işlerde kadına yakışır. Burada sana kızmıyorum başından hamilelik geçirmemiş biri olsaydım seni belki anlamazdım..Bende yaşadım biliyorum, burada eşin hatali..Baba olacağını duyunca havalara zıplaması gibi olmuyor hamilelik süreci heleki çalışıyorsan..Hormonlar yüzünden yorgun bitkin olman o kaaaadaaaar normal ki kocan bu normalligi idrak edememiş..Tavsiyem her kavgada git denmezde gidilmezde..Sen şimdi hassassın sağlıklı düşünemiyorsun..Sakin ol evine git kendisini affettirmesini bekle..Trip yapabilirsin ama.Siz artık anne baba adayisiniz ve ornek olmalısınız.Bir an önce büyüyun ve ornek davranışlar sergileyin.
Ütü bana hiç yakışmıyor valla, size yakışıyorsa yapın ama tüm kadınlara genellemeyin lütfen. Sonra böyle adamlar bizim işimiz zannediyor.

Haklısınız ama buna biz kadınlar sebep oluyoruz istemeden ve farketmeden de olsa.

Bakın kanama riski varken bir ton misafir ağırlamış konu sahibi. Bunu yapan kadın sabah benim ütümü yapmıyor der mi bir adam, evet düşüncesiz ve kabaysa der. Alıştırmayacak, süper kadın olmayacağız.

Evet alıştıran kadınlarımız var.

Ama ben mesela hiç öyle alıştırmadığım halde herif yine yapacağını yapıyor.
Mesela sözünü dinlemeyeceğimi bile bile (daha önce defalarca dinlemedim ve büyük kavgalar ettik)
yine o kavgaya sebep olacak saçma davranışı gösteriyor.
Hani insan karısını bilir, artık tanır dimi?
Daha ne cesaretle aynı yola giriyorsun?
Havan kime Süleyman?
Bu sefer belki başarılı olurum kafası mı?
Bu azmini her yerde görsem keşke, azimli adam deyip bağrıma basacağım.
I ı o da değil.

Hepsi bir şekilde başa dert aman!

Madem durağa gittiniz niye bekliyorsunuz ki
Binin gidin otobüse niye uzatıyorsunuz işe geç kalmak geri kafalılık değil biz de 3 kere geç kalınca soruşturma geçiriyorsun ve 3 soruşturma geçirmek de iş aktinin fesih gerekçesi olabiliyor
Sizin yerinizde olsam geç kalıyorsam ya arabayı alır giderim ya otobüs durağına gittiysem de biner işe geçerim

Bence sınırlenmiş size haksız yere hemde kiyafetleti öncede yıkayın utuleyın topluca bunun için yardımcı tutun hamilelik döneminde en azından yada bir yakınınız sıze yardım etsin eminim bu sorun ortadan kalkar diğer sorunlar varsa onu bilemem hem kadın evden gönderılırmı cok istiyorsa kendi gitsin tavsiyem sınırlıyken konuşmayın sessızce oda değiştşrin

Elbette yapmak zorunda değilsin ama ütü gibi işlerde kadına yakışır. Burada sana kızmıyorum başından hamilelik geçirmemiş biri olsaydım seni belki anlamazdım..
gerçekten mi yaa? bunu samimi mi söylüyosunuz dalga mı geçiyosunuz? Pess doğrusu ütü kadına yakışırmış :KK57: Bana hiç yakışmıyo demekki ben kadın değilim. Herkes az yesin de kendine uşak tutsun. Burda çalışan bi kadın var, hamile olmasa bile işler paylaşılır hizmetçi yok kocaların karşısında eşleri var.. Size ütü yakışsın bana prenseslik yakışıyo şahsen.. Hamile olduğumda da bebek gibi bakılmazsam cıngar çıkartırım.bu kadar net.

Bence sınırlenmiş size haksız yere hemde kiyafetleti öncede yıkayın utuleyın topluca bunun için yardımcı tutun hamilelik döneminde en azından yada bir yakınınız sıze yardım etsin eminim bu sorun ortadan kalkar diğer sorunlar varsa onu bilemem hem kadın evden gönderılırmı cok istiyorsa kendi gitsin tavsiyem sınırlıyken konuşmayın sessızce oda değiştşrin
Yani hicbir seçenekte adam utusunu kendi yapsın yok:)

Madem durağa gittiniz niye bekliyorsunuz ki
Binin gidin otobüse niye uzatıyorsunuz işe geç kalmak geri kafalılık değil biz de 3 kere geç kalınca soruşturma geçiriyorsun ve 3 soruşturma geçirmek de iş aktinin fesih gerekçesi olabiliyor
Sizin yerinizde olsam geç kalıyorsam ya arabayı alır giderim ya otobüs durağına gittiysem de biner işe geçerim
Benim iş yerime giden otobüs 1 saatte bir kalkıyor. Durakta bekledim ancak gelmedi daha fazla geç kalmamak için tekrar aradım eşimi çalıştığım yer köy olarak geçiyor ulaşım sıkıntısı var. Haklısınız ben iş yerimdekilere hak veriyorum ancak bahsettiğim iş yeri sabah 2 dakika geç kalsan burnundan getiren ancak akşam işiniz yoksa bile sırf kendileri duruyor diye yarım saat çıkışa izin vermeyen insanlar. İtiraz edince de biz patronuz biz duruyoruz sizde durmak zorundasınız beğenmeyen gider modundalar. Tipik aile şirketi anlayacağınız.

Sakın gitmeyin. Eve erken gelin kapıyı kitleyin anahtarı arkadan takın bavulunu da kapının önüne koyun. Kış günü aile konutundan hamile kadını öyle bedavaya kovmak çık git demek yok. Köpek gibi arabasında yatsın.

Hayvan mıdır nedir hamile kadına arabalardan bağırıyor. Sanki hizmetçisi var onu yap bunu yap 1 saat tuvalette geçireceğine yapsaymış 10dk ütü. Resmen ayı yani.

Off bu kadar mı korkuyorsunuz şu adamlardan? Biraz güvenin kendinize. Niye adam sinirlenince ben pısırık pısırık odadan çıkayım? Niye ütü işini ben halletmek zorunda kalayım? Ben de para kazanıyorum ne farkı var? Pipi ev işlerine engel bir organ değil ki.

gerçekten mi yaa? bunu samimi mi söylüyosunuz dalga mı geçiyosunuz? Pess doğrusu ütü kadına yakışırmış :KK57: Bana hiç yakışmıyo demekki ben kadın değilim. Herkes az yesin de kendine uşak tutsun. Burda çalışan bi kadın var, hamile olmasa bile işler paylaşılır hizmetçi yok kocaların karşısında eşleri var.. Size ütü yakışsın bana prenseslik yakışıyo şahsen.. Hamile olduğumda da bebek gibi bakılmazsam cıngar çıkartırım.bu kadar net.

Sen prenses ol o zaman

Size müstehak o zaman konu sahibesi. Kendi canınıza acımayıp ısrarla paçavra, hizmetçi, köle cariye olucam derseniz, o herifi de tepenize çıkarırsanız olacağı budur. İnsan paçavra olunca üstüne basan çok oluyor. Hata sizde en baştan.

Şaşkınım açıkçası bir kişi de kızım sen hamilesin otur uğraşma demedi mi? Böyle tiplere yaranmaya uğraşmayı anlamıyorum kendi canına acımayınca kimse madalya takmıyor. Her işlerini yaptınız da ne oldu o evdeki ayı al eşyalarını git dedi?? Umarım bu durumdan ders almışsındır canım ablam bu kekoyu bugün kapıda bırakırsın.

Son düzenleme:
Back
X