• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşin topla eşyalarını git dedi

Yok son 3 haftadır kanama alanım oluştuğu için doktor ağır iş yapma yat dinlen demesine ragmen bütün evi tek başıma temzileyip annesinden babannesine dedesine kısacası tüm ailesine varana kadar yemeğe alıp hizmet ettim sızlansam o zaman sızlanırım görünmüyor hiç. Son 3 gündür baş ağrım hiç durmadı ilaç içmedim sadece üç gündür kötüyüm diyorum.
Arkadaşım en önce sinirlilik anında söylemiş Amannn hepimizde oldu bu dedim ama bu yorumunu okuyunca iş degisti.Bak tatlım eve gidince hiçççç muhatap olma ,yat,dinlen ,uyu.Kendi yemeğini yap,ye.Ayri yat.Yüz verme .Takiiii özür dileyip pişman olduğunu anlayana kadar.Kesin bir dille konuşur.Birdaha bana bu kelimeyi kullanırsan ben gitmem,sen defolup gidersin de.O ev senin unurtma.Kicini kaldırıp bı zahmet sana yardım etsin:sinirli:

Yok son 3 haftadır kanama alanım oluştuğu için doktor ağır iş yapma yat dinlen demesine ragmen bütün evi tek başıma temzileyip annesinden babannesine dedesine kısacası tüm ailesine varana kadar yemeğe alıp hizmet ettim sızlansam o zaman sızlanırım görünmüyor hiç. Son 3 gündür baş ağrım hiç durmadı ilaç içmedim sadece üç gündür kötüyüm diyorum.
Pardon da deli misiniz.doktor yat demis kanam alanı var.siz yemekli misafirler ağırlamışsiniz.hani madalyanız foto atın da görelim.eşim de bana bütün aileyi yılbaşında bizde toplamayı teklif etti.kabul etmedim.hamilesiniz.size yapıp getirmeleri gerekir.kendinizi üzüp yormayın.eşiniz de alışır durumunuza.daha çok yeni.evden de gitmeyin hamile halinizle

Ah canım bu erkeklerin wc keyfi bitmez. Bizimki de telefondan gazete okuyormuş çok keyifliymiş. Neyse 1 saatten 15 dk ya kadar düştü wc keyfi beyefendinin :)
işin yok ise 3 saat olsunda wc keyifi yapılacak zaman yapılmayacak zaman var
wc keyfi oldumu işkence şekilde görüldüğü gibi:)))
paşa tuvalrtte keyifte
kadın hamile haliyle onun hizmetine koşsun
olurmu hiç canısı

işin yok ise 3 saat olsunda wc keyifi yapılacak zaman yapılmayacak zaman var
wc keyfi oldumu işkence şekilde görüldüğü gibi:)))
paşa tuvalrtte keyifte
kadın hamile haliyle onun hizmetine koşsun
olurmu hiç canısı

Tabi ki öyle. Bizimki benden erken kalkıyor artık, ben yatıyorum o yarım saat önce kalkıp wc de işini bitiriyor :D Çünkü artık kapıyı yumrukluyordum sabahları :D

esereklikoala esereklikoala yalnız bu wc keyfi benim eşimde de var, 1 saatten önce çıkmazdı her sabah ucu ucuna zor yetişirdim müdürüm de manyağın tekiydi, 9 daki mesaiye 8:40 da gitmezsem burnumdan getiriyordu. 8:45 te önümde müşteri oturuyor oluyordu zaten.

Biz çözümü şöyle bulduk, ikimizde kıyafetlerimizi akşamdan hazırlarız. Sabah eşim benden 20-30 dk önce falan kalkıyor, wc sini banyosunu cartını curtunu yapıyor, sonra ben kalkıyorum banyoya giriyorum.

Eşiniz çok kaba ama ya:KK43: O kısma çok yorum yapmak istemiyorum.
Tuvaleti disarda bir eve tasinin kis mevsiminde 5 dakka bile deramaz tuvalette

Tam bu aşamada kıymet verip, düşünmeyecekler de ne zaman düşünecekler bizi acaba?
Hamilesin, halsizsin, işe yetişmelisin.
Senden önce kalkacak, tv başında oyalanacak, ütülenecek kıyafetini de senden bekleyecek.
Cidden ev hanımı eşleri olsa kafalarını bir parça anlayacağım.
Kendimizi zaten geçindiren kadınlarız.
Kendilerini ne b.k sanıyorlar?
Hayatımıza yükten, dertten başka kattıkları bir şey yok!
Kendisi defolsun gitsin.

hic hos olmamis..bende calisiyorum.Esim utu yapmayi bilmezdi. 5 senelik evliyiz.simdi hem calisiyorum hem bebek var.istesem yine utulerim.ama ogrendi bakti benden hayir yok.her sabah kendi utu yapiyor artik.hic de soylenmiyor.
ilk ilk zama soylenir gubu oldu..cevabini verdim.
robot degilim dedim.ondan sonra hep kendisi yapiyor artik.

sakın yapma kanama alanı bnde de vardı bardak dahi yıkamadım o geçene kadar bişey yapmamalısın temizlik yapmışın bebeğini düşün bırak etrafı b...k götürsün

Bundan önce ne ütüsünü ne temizliğini aksatmış insan değilim.
Sorun burda zaten.. Siz onun bakıcısı mıydınız eskiden pardon ama? Bu zihniyette bi insanmış zaten siz de buna ayak uydurmuşsunuz beyefendinin hizmetlerini görmüşsünüz o da alışmış, bu kadar basit. Bi de çalışıyosunuz yaa nasıl böyle olabilir anlayamıyorum.. Neden bunlar sizin göreviniz?

Hamile kalmanıza gerek yokmuş. Kocanız kendisini bebeğiniz sanıyor. Deli mi ne? Ne demek kendini giydiriyorsan beni de giydireceksin. Gitsin anasının evine o giydirsin. Araba kullanmayı biliyorsanız evden çıkış saatinde alın arabayı gidin. Ne yaparsa yapsın o da. Evden de gitmeyin o gitsin nereye gidiyorsa.

E iyi de bunları ne diye yapıyorsunuz?
O çocuğa bir şey olsa ne olacak ?
Doktor ne diyorsa o sirasi mi toplu misafir ağırlamanın?
Siz kendi değerinizi bilmezseniz kimse bilmez kusura bakmayın.

Merhaba,

Konu tamda başlıkta okuduğunuz gibi. Bu sabah eşimle büyük bir tartışma yaşadık. Konu ise şu her sabah işe gitmek için 8'de evden çıkmamız gerekiyor mesailerimiz 8:30'da başlıyor ve ben çok tutucu geri görüşlü bir yerde çalışıyorum. İşe 5 dakika geç gittiğimde patronlarım demediği lafı bırakmıyır yada tüm gün surat yapıp ters davranıyorlar. Bu sabah yine kalktık ben 8 haftalık hamileyim ve hiç gücüm yok biraz geç uyandım. Eşim normalde de benden erken uyanır ve afedersiniz gününün bir saatini tuvalette geçirir. Gece eşime yatarken giyeceklerini ütüle demiştim her zaman ki gibi sanki benim mecburiyetimmiş gibi yapmamış ütüsünü. Neyse tuvaletten 8'de çıktı ne giycem dedi bende cevap vermedim geceden de sinirliydim çünkü. Baktım bizimki gitti salona açtı tvyi oturuyor. Çıldırdım zaten geç kaldık. Bende senin hazırlanmaya niyetin yok ben otobüsle gideceğim her gün fırça yiyorum senin yüzünden diyip çıktım. Maksadım hazırlanmasını hızlandırmaktı.

Durağa gittim ne gelen var ne giden saat 20 geçiyor çıldırmak üzereydim aradım cevap vermedi tam eve doğru yürürken baktım arabayla geliyor durdu bağırmaya başladı ama nasıl bir bağırmak ben birşey anlatmaya çalışıyorum direksyonu yumrukluyor. '' Kendin giyiniyorsan beni de giydirmek zorundasın, kıyafetini hazırlıyorsan bana da hazırlamak zorundasın'' gibi birşey söyledi bağırarak. Tam ben kendime de kıyafet hazırlamadım dolabımda vardı diyecekken '' Topla eşyalarını git'' dedi. O an ne söyleyeceğimi bilemedim sadece sustum ve istemsiz olarak gözümden yaşları süzüldü. Tek kelime etmedim. Sabahtan beri arıyor cevap vermiyorum. İçimde birşeyler yanıyor sanki. Cidden son 3 haftadır hiç birşeye gücüm yok arkadaşlar. İşe gidebiliyorum sadece oda mecbur olduğum için. Bundan önce ne ütüsünü ne temizliğini aksatmış insan değilim. Yapamıyorum eve 7'de geliyorum yemek yiyip uyumak istiyorum hemen. Bu akşam eşyalarımı toplayıp gideceğim o evden. O ev benim değilmiş zaten benim olmayan yerden kovdu beni. Sinirlerim allak bullak toparlayamıyorum kendimi ne olur bana güç verin.
harikasın. çabuk git o evden hala duruyo musun bak çabuk toparlan.
hem kocalık hem karılık hem analık sana mı kalmış? onun payına da keyif çatmak mı düşmüş sadece.
görsün bakalım.

Yuz verip tepene çıkarmışsın bacım sen ondan oluyor ya bu kadar bundan sonra sınırını koy

sen hamile halinle 7ye kadar çalışıyorsun ayrıca senin uykunun gelmesi çok normal. çünkü özellikler hamilelikte ağırlık çöker insana. bu ne ya. bu erkekler ne kadar kalitesiz olmuş

Tam bu aşamada kıymet verip, düşünmeyecekler de ne zaman düşünecekler bizi acaba?
Hamilesin, halsizsin, işe yetişmelisin.
Senden önce kalkacak, tv başında oyalanacak, ütülenecek kıyafetini de senden bekleyecek.
Cidden ev hanımı eşleri olsa kafalarını bir parça anlayacağım.
Kendimizi zaten geçindiren kadınlarız.
Kendilerini ne b.k sanıyorlar?
Hayatımıza yükten, dertten başka kattıkları bir şey yok!
Kendisi defolsun gitsin.

Haklısınız ama buna biz kadınlar sebep oluyoruz istemeden ve farketmeden de olsa.

Bakın kanama riski varken bir ton misafir ağırlamış konu sahibi. Bunu yapan kadın sabah benim ütümü yapmıyor der mi bir adam, evet düşüncesiz ve kabaysa der. Alıştırmayacak, süper kadın olmayacağız.

Elbette yapmak zorunda değilsin ama ütü gibi işlerde kadına yakışır. Burada sana kızmıyorum başından hamilelik geçirmemiş biri olsaydım seni belki anlamazdım..Bende yaşadım biliyorum, burada eşin hatali..Baba olacağını duyunca havalara zıplaması gibi olmuyor hamilelik süreci heleki çalışıyorsan..Hormonlar yüzünden yorgun bitkin olman o kaaaadaaaar normal ki kocan bu normalligi idrak edememiş..Tavsiyem her kavgada git denmezde gidilmezde..Sen şimdi hassassın sağlıklı düşünemiyorsun..Sakin ol evine git kendisini affettirmesini bekle..Trip yapabilirsin ama.Siz artık anne baba adayisiniz ve ornek olmalısınız.Bir an önce büyüyun ve ornek davranışlar sergileyin.

Back
X