Benim takip ettiğim bir dosyada buna benzer bir olayda adam önce kadını ikna edip çocuğu aldırıp, sonra açtığı boşanma davasında kadının çocuğu aldırmasını boşanma nedeni olarak sunmuştu. Ortak evladımıza kıydı diye. Allahtan çocuğun teyzesi insaflı kadınmış tanıklık yaptığı için adamın yalanı ortaya çıkmıştı. Sonuç adam başka birinin peşine düşmüş, kız evli bir erkekle işim olmaz dediği için kıymış adam evladına onca yalanı söyleyip boşanmaya çalışmış, sonra o kızda çocuk aldırma olayını öğrenince eşinin mesajlarını falan göndermiş kadına delil olarak sunsun diye. Oda öyle aldı intikamını adamdan.aynen bu sekilde düsünüyorum bende. hele bi hamile oldugunuz duyulsun etrafida ögrenmeye baslasin o zaman görün siz. cok eminim cok yakinindan biri cikacak bu kisi.
Bence zaten doğmamış bir çocuğun canına keyfi kast eden bir adamla siz kendiniz durmayın, gidin .
Siz adamdan önce kendi çocuğunuzu doğuruyorsunuz. Varsa evladınız önce sizin evladınızdır. Sonra babasını düşünürsünüz.Bana bunu yapan adamın ne çocuğunu doğururum ne bir daha suratına bakarım hemen çıkarırım hayatımdan. Oyuncak sandı herhalde paşam. Hadsiz herif.
Aaa? Konu sahibi ikinci eşi miymiş?Bende anlamıyorum. Ilk eşi kürtaj dan sonra psikolojisinin bozulduğunu ve tedavi gördüğünü açıklamıştı. Bence bu konuda konu sahibi de dikkat etmeli. Hamile olan o. Ama kimsenin lafı ile kürtaj olmasın. Emin olmadan bir adım atmamali. Ben o adamı koca diye yine yanımda tutmam. Ne türise artık
Her evlilikte pürüzler olabilir de, hangisinin göz ardı edilebilecek hangisinin edilemeyecek durumlar olduğunu anlarsınız. Demek ki sizin gözünüzde büyük sorunlar değilmiş. Tamam, bunu anlarım. Ama eşiniz kendi açısından çok büyük sorunlar olduğunu size hissettirmeyip, son ana kadar çocuk istediğine göre, cidden dehşet dengesiz bir herif ve usta bir oyuncuymuş.Daha önceden söyleseydi böyle bir evliliğe çocuk zaten yapmazdım evet sorunlar vardı hangi evlilik dört dörtlükki ben hiçbir zaman bu denli bi karar vereceğini düşünmedim hiç aklıma boşanmak ayrılık gelmedi. Ama onun aklına gelmiş .. keşke çocuk için erken biraz daha bekleyelim dese ben yine beklerdim ki ben öocuk konusunda hiç ısrar etmedim kendi istedi tamam bende istiyordum ama hadi olsıj diyede ısrar etmedim
bu ilk defa olmuyo ki malesef. bende eminim ki buna benzer bisey cikacak ortaya. adam panikledi birilikte oldugu kadin duyunca dicek hani sevmiyordun hani kari koca gibi degildiniz bu cocuk nerden cikti.Benim takip ettiğim bir dosyada buna benzer bir olayda adam önce kadını ikna edip çocuğu aldırıp, sonra açtığı boşanma davasında kadının çocuğu aldırmasını boşanma nedeni olarak sunmuştu. Ortak evladımıza kıydı diye. Allahtan çocuğun teyzesi insaflı kadınmış tanıklık yaptığı için adamın yalanı ortaya çıkmıştı. Sonuç adam başka birinin peşine düşmüş, kız evli bir erkekle işim olmaz dediği için kıymış adam evladına onca yalanı söyleyip boşanmaya çalışmış, sonra o kızda çocuk aldırma olayını öğrenince eşinin mesajlarını falan göndermiş kadına delil olarak sunsun diye. Oda öyle aldı intikamını adamdan.
Aaa? Konu sahibi ikinci eşi miymiş?
Yok. Onu Halit Ergencin ilk eşi hakkında yazdım
Allah lafzını kullandığı için müslüman olduğunu düşünüyorum. İslam göreceli değildir! İslamın kuralları vardır müslüman günahkar olur yada sevap kazanır bu kadar basit. Hukuktan üstün bir kavram vardır oda dindir. Tabi müslüman olmayanlar için bu geçerli değil herkesin kendi tercihi. Ben dinim dolayısıyla müslüman kardeşimi uyarıyorum. Eğer müslüman değilse uyarımı hiçe sayabilir... Ayriyeten BUNLAR BENİM DOĞRULARIM DEĞİL, İSLAM KURALLARIDIR. BEN SADECE BURADA ONLARI HATIRLATIYORUM. SİZİN YASAL SÜRECİ HATIRLATTIĞINIZ GİBİ.
Öyle değil işte o kadar basit mi adam sevmiyor saygi duyar mi sence ve çocuk o ortamda büyümeli mi hem anne oluncada hayatindan vazgeçemez insan geçmemeli.de mutsuzsa iki taraf ayri ayri mutlu olunabilirBence ayrılmasın ya. Anne baba ayrı olunca çok zor. Sevmiyorsa saygıyla yürür evlilik. İnsan çocuğu olunca kendi hayatım diyemez artık.. Çocuğu yapma kararını aldığınızda o hakkınızı kaybediyorsunuzi kimsenin günahına girmek olmaz. Belki düzelir her şey
Çocuğun 3. Ebeveyni anne-baba ilişkisidir..Bence ayrılmasın ya. Anne baba ayrı olunca çok zor. Sevmiyorsa saygıyla yürür evlilik. İnsan çocuğu olunca kendi hayatım diyemez artık.. Çocuğu yapma kararını aldığınızda o hakkınızı kaybediyorsunuzi kimsenin günahına girmek olmaz. Belki düzelir her şey
YAHU BİR CANA KIYMAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ. KENDİNİZE GELİN. ÇOCUĞU YAPIP ALDIRMAK NEDİR. CAN BU CAN !! BEN SOKAKTAKİ KEDİYE KÖPEĞE KIYAMIYORUM, SİZ ETE KEMİĞE BÜRÜNECEK BİZİM GİBİ OLACAK BİR CANA KIY AKLINI VERİYORSUNUZ. NE HADLE !!Istenmeyen bir cocugu dunyaya getirerek kendi vicdaninizi rahatlatirsiniz,Ben cok yakin sahidim ki bu cocuklar mutsuz buyuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?