Anket Hamileyim ve eşim benden boşanmak istediğini söyledi :(

aynen bu sekilde düsünüyorum bende. hele bi hamile oldugunuz duyulsun etrafida ögrenmeye baslasin o zaman görün siz. cok eminim cok yakinindan biri cikacak bu kisi.
Benim takip ettiğim bir dosyada buna benzer bir olayda adam önce kadını ikna edip çocuğu aldırıp, sonra açtığı boşanma davasında kadının çocuğu aldırmasını boşanma nedeni olarak sunmuştu. Ortak evladımıza kıydı diye. Allahtan çocuğun teyzesi insaflı kadınmış tanıklık yaptığı için adamın yalanı ortaya çıkmıştı. Sonuç adam başka birinin peşine düşmüş, kız evli bir erkekle işim olmaz dediği için kıymış adam evladına onca yalanı söyleyip boşanmaya çalışmış, sonra o kızda çocuk aldırma olayını öğrenince eşinin mesajlarını falan göndermiş kadına delil olarak sunsun diye. Oda öyle aldı intikamını adamdan.

Sizi istemediğine çocuk yaptıktan sonra mı karar vermiş. Ne kolay bir kadının hayatıyla oynamak! O sizi istese siz isteyecek misiniz ki bu vakitten sonra.hamileliğinizi öğreniyorsunuz ve aynı gün eşiniz sizi istemediğini söylüyor?
Çocuğunuzdan vazgeçmeyin. Sözde eşiniz olan adamdan da tüm maddi manevi haklarınızı alıp boşanın. Bunu hamilelik sürecinden sonra yapabilirsiniz. O süreçte de maddi birikim yapın kendinize.

Senin adina cok uzuldum
Umarim sorunlarinizi halledersiniz. yoksa eşiniz cocuk icin bir aradayi Diue bahane sunarak seni aldatabilir. Ki benim aklima baska biri olma ihtimali geldi

Kusura bakmayın ama zaten sorunlarınız varmış siz görmezden gelip düzelir sanmışsınız hiçkimse bir anda pat diye boşanma kararı vermez herşey çok iyiyken son 3 aya kadar iyiydik diyorsunuz ama sorunlar vardı da diyorsunuz 3 aylık bir olay değildir bu siz çocuk yaparsanız herşeyin düzeleceğine, değişeceğine inandırmışsınız kendinizi ama öyle olmamış zaten bunu sizin düşünmeniz gerekirdi ne kadar doğru olur diye. Şimdi karar verecek olan sizsiniz ama doğum olduktan sonra da eşim ilgilenmiyor mutsuzum derseniz geri dönüşü de olmaz

Evet canimm baska bi hatun var muhtemelen 3 ay öncesinde kopmak istedi sana yanaştı ama bakti onsuz da olmuyor seni istemediginu söylüyor takip et derim bisey bulursan ac davani sonuna kadar gitt rahat verme bebek konusunda bisey diyemiycem

Bana bunu yapan adamın ne çocuğunu doğururum ne bir daha suratına bakarım hemen çıkarırım hayatımdan. Oyuncak sandı herhalde paşam. Hadsiz herif.
Siz adamdan önce kendi çocuğunuzu doğuruyorsunuz. Varsa evladınız önce sizin evladınızdır. Sonra babasını düşünürsünüz.

Aaa? Konu sahibi ikinci eşi miymiş?

Her evlilikte pürüzler olabilir de, hangisinin göz ardı edilebilecek hangisinin edilemeyecek durumlar olduğunu anlarsınız. Demek ki sizin gözünüzde büyük sorunlar değilmiş. Tamam, bunu anlarım. Ama eşiniz kendi açısından çok büyük sorunlar olduğunu size hissettirmeyip, son ana kadar çocuk istediğine göre, cidden dehşet dengesiz bir herif ve usta bir oyuncuymuş.

Çocuğunu aldır ya da aldırma demeye kimsenin hakkı ve haddi yok, buna eşiniz de dahil. Çocuk önce annenindir. Kararı sadece siz verebilirsiniz. Ama bu adamdan bir halt olmaz, çok ciddi evrimler geçirmesi gerekiyor insan olması için. O da düşük bir ihtimal. Umarım işiniz gücünüz ya da en azından arkanızda duran bir aileniz vardır.

bu ilk defa olmuyo ki malesef. bende eminim ki buna benzer bisey cikacak ortaya. adam panikledi birilikte oldugu kadin duyunca dicek hani sevmiyordun hani kari koca gibi degildiniz bu cocuk nerden cikti.

Problemleriniz neydi ki onun soğuyacağı kadar ? Madem öyle sizin de soğumanız gerekirdi. Siz önce kendinizi sevin. Üzüldüğünüzü belli etmeyin. Bence sert yapın yani bir duruşunuz olsun. Ondan vazgeçebileceğinizi görsün.

Burdaki insanların verdiği sadece bir fikir senin de düşüncelerin çok önemli. Önce bir emin ol hayatinda biri var mi yok mu? Sonra da yapmak istediğini yap. Ama önce dediğim gibj git bir kac gün kafa dinle. Insallah evliliğin kurtulur kimsenin yuvasi dağılsın istemiyorum. Çok zor. Allah yardımcın olsun canim. Sen hic bisey olmamis gibi sevin bebegine. Mutlu ol. Git bebegin icin kiyafet bak. Erkek olsa sunu kiz olsa bunu alirim diye.
Alosveris yap. Karalari baglama. Caresiz hic bisey yok. Kendine eziyet etme. Evde soguk havalar esmesin. Tabi canım cicim de olunmaz hemen. Zaman her seye care.

Din göreceli olmasaydı herkesin inancı farklı olmazdı. Hukuk kuralları herkesi kapsadığı için burda hatırlatabiliriz ama din kuralları herkesi kapsamaz ayrıca şeriatle yönetilmediğimiz sürece bu ülkede en üstün mertebe hukuktur. Tartışmaya gerek yok farklı yerden bakıyoruz herkesin doğrusu kendine

Öyle değil işte o kadar basit mi adam sevmiyor saygi duyar mi sence ve çocuk o ortamda büyümeli mi hem anne oluncada hayatindan vazgeçemez insan geçmemeli.de mutsuzsa iki taraf ayri ayri mutlu olunabilir
Ölümüne fedakarlığa gerek.yok annelerimiz yapmış eee ne olmuş hep hasta ve yorgun düşmüş mutsuz kadinlar geriye ne kaldı

Çocuğun 3. Ebeveyni anne-baba ilişkisidir..

İlk defa kkda bir konuya bu kadar içim acıdı ya. Umarım herşey yoluna girer sizin adınıza. Eşinizin hayatında başkası olduğunu düşünüyorum. Bebek karşı taraftan duyulursa sıkıntı çıkacağı için istemiyor. Muhtemelen boşanacağız diye yaşanan bir ilişki

Istenmeyen bir cocugu dunyaya getirerek kendi vicdaninizi rahatlatirsiniz,Ben cok yakin sahidim ki bu cocuklar mutsuz buyuyor...
YAHU BİR CANA KIYMAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ. KENDİNİZE GELİN. ÇOCUĞU YAPIP ALDIRMAK NEDİR. CAN BU CAN !! BEN SOKAKTAKİ KEDİYE KÖPEĞE KIYAMIYORUM, SİZ ETE KEMİĞE BÜRÜNECEK BİZİM GİBİ OLACAK BİR CANA KIY AKLINI VERİYORSUNUZ. NE HADLE !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…