- 2 Eylül 2019
- 59
- -7
- 3
- 32
AminEşin çok kalpsiz biri böyle mutlu olduğunuz günde bugünün içine edecek kadar kötü Allah yardımcın olsun...
Eşiniz artık Türk filmlerini izlemeyi bıraksın ve gerçek hayata bir adım atsın.2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en çok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum
2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en çok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum
Birsey diyeyimmi keske insanlar zevk icin ureyip mutsuz cocuklar yapmasa..Aldirip aldirmamak kisinin tercihidir ben kendi dusuncemi soyledim,aldir veya aldirma demedim! Ailemden ornek vermek istemiyorum ama keske olmasaydik 3 kusak bosanmis ciftlerin cocuklariyiz..Insanlari elestirirken ithamlariniz kirici olmasin.Had bildirmek sahsiniza ozgu degil sanirsamYAHU BİR CANA KIYMAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ. KENDİNİZE GELİN. ÇOCUĞU YAPIP ALDIRMAK NEDİR. CAN BU CAN !! BEN SOKAKTAKİ KEDİYE KÖPEĞE KIYAMIYORUM, SİZ ETE KEMİĞE BÜRÜNECEK BİZİM GİBİ OLACAK BİR CANA KIY AKLINI VERİYORSUNUZ. NE HADLE !!
Okurken de benim aklımaİlk defa kkda bir konuya bu kadar içim acıdı ya. Umarım herşey yoluna girer sizin adınıza. Eşinizin hayatında başkası olduğunu düşünüyorum. Bebek karşı taraftan duyulursa sıkıntı çıkacağı için istemiyor. Muhtemelen boşanacağız diye yaşanan bir ilişki
Konudan bağımsız olarak söylüyorum kürtaj kendi başına son derece hassas bi mesele. Kendi isteği dogrultusunda ya da mecburiyetten kürtaj yaptıran / yaptırmak durumunda olan pek çok kadın var.YAHU BİR CANA KIYMAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ. KENDİNİZE GELİN. ÇOCUĞU YAPIP ALDIRMAK NEDİR. CAN BU CAN !! BEN SOKAKTAKİ KEDİYE KÖPEĞE KIYAMIYORUM, SİZ ETE KEMİĞE BÜRÜNECEK BİZİM GİBİ OLACAK BİR CANA KIY AKLINI VERİYORSUNUZ. NE HADLE !!
Çokta inanandırıcı değilOnuda sordum hayatında biri mi var dedim ben evlenerek hata etmişim hayatıma birini sokarmıyım dedi benim eşim iş odaklı sigarası yok gece hayatı yok evcimen bi adam alkol deseniz arada alır kötü bi alışkanlığı olmayan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?