Çocuğu aldırmak diye bir seçenek olamaz.
[/QUOTE
İnanın günlerdir boşluktayım böyle
Bende kıyamam bunu sadece onun nabzını ölçmek için yaparım iş aldırmaya gelince nasıl olur bilmiyorum şimdi konuşmak kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğu aldırmak diye bir seçenek olamaz.
[/QUOTE
İnanın günlerdir boşluktayım böyle
Bende kıyamam bunu sadece onun nabzını ölçmek için yaparım iş aldırmaya gelince nasıl olur bilmiyorum şimdi konuşmak kolay
Öyle bir durum yokpeki baska kadin konusunu niye bu kadar göz ardi ediyorsunuz?
is yerindendir diye en basinda yazmistim....Öyle bir durum yok
Sordum ve eşim ev iş arasında haftasonlsrı bile evden çıkmaz
is yerindendir diye en basinda yazmistim....
Canım bu adamın hayatında biri var. Sana bu yaptığı iğrenç bişe ya hiç mi vicdan yokBenin’ler çocuk için evli kalırmış bu saatten sonra kocalık bekleme benden dedi
bi adam hic yoktan bosanmak istiyorsa elle tutulur bi sebep sunamiyorsa ama bunu dile getirmeden önce de hic böyle bi konu konusulmuyorsa hatta cocuk isteniyorsa o zamam akliniza gelecek ilk sey bu olmali.Aklıma sokmayın böyle şeyler
böyle bir boşluktayım şu karnımdaki günahsız yavrumun hatırı için diyorum ama olmuyor Cumartesi doktora gideceğiz keseyi görmek için sonra ona 2 yol sunacağım
Ya kedine gelecek düzelecek çocuğumuzu büyüteceğiz birlikte aile terapistine gideceğiz
Ya da madem beni istemiyorsun çocuğu aldırıp boşanalım diyeceğim
Önümde iki yol var
BEnim de istediğim düzelmesi yönünde Beni şu an ayakta tutan şey bebeğimAldırmayın bebeği , katil misiniz ?
Oturun çekin kocanızı , bebek herşeyi düzeltir , olmazları oldurur , hatta doğduğu gün eşiniz size tekrar aşık olur.
Bu arada hani bebek kismetiyle geliyor ya bi görün ; doğar doğmaz gökten mama , bez yağacak , sütünüz şelale gibi akacak , bazı güçler okul masrafını , istenilmeyen birey olmanın verdiği psikolojiyi onaracak..
Doğurun siz , babası istemediği halde doğurun bebeğe kıymak olmaz şimdi .
Nasıl bu duruma gelindi cocuk oyuncağımı evlilik keske sizde uzaklasmadaydniz oturun güzelce konusun bak bu yuva kolay kurulmadı yıkmak 2 dk eşinizi seviyorsanız bu yuvayı siz ayakta tutun gerekiyorsa ikna et terapiste gidin bebeğime ne olursa olsun ben aldırmazdım sahsen
bakin en az her iki yorumdan biri baska bi kadin var diye yazilmis. bu kadar kisi bu kadar tecrube bos konusmuyordur....
Beyfendi madem size bor şey hissetmiyormus ceketinden mi hamile kaldınız. Ben olsam o adamı boşar, o bebeği doğurur, çatır çatır tazminatımı ve nafakami alırdım.2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en çok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum