• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hamileyim ve eşim benden boşanmak istediğini söyledi :(

Acaba sizin cocugu cok istediginizi aldirmayacaginizi dusundugu icin size blöf yapiyor olabilir mi?? Bence bosanmayi kafaya koymus olsa bebek icin evde kalacam demez,kalmaz da..bu sekilde sizi yildirip çözemedigi sorunlari cözdürmeye ugrasiyor olabilir
Olabilir ders vermeyi sever

2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en çok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
😔 dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum 😔
bir işini mesleğiniz var mı çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız kendi ayaklarınızın üstünde durup zor da olsa bebeğinizi büyütebilirsiniz ya da aileniz destek çıkabilir.Karar sizin fakat çocuk doğurunca evlilikler kurtarılmıyor yani bebek olunca bana döner beni bırakmaz diye düşünmenüz yanlış olur. Çünkü size çocuk olsa bile ben bu evlilikte yokum demiş size ve bebeğe üzüldüm. Ama bu gibi durumlarda olan bebeklere oluyor biliyor musunuz. Ve lütfen bebek kısmetiyle gelir evliliği kurtarır gibi laflara inanmayın böyle bir dünya yok.

Korunmamanız yanlış olmuş.Önünüzde 3 seçeneğiniz var.Ben olsam bebeğe kıyamazdım ama öyle bir adamla da evli kalmak istemezdim.

Evle iş arasında gidip gelen bir adam sizden soğuduysa yakın zamanda korunmadan ilişkiye girdiğinde hamile kalacağınızı bilmeliydi.

Üstelik her şey normal giderken bebek olacağını öğrenince neden apar topar sizden ve bebekten kurtulmak istesin? Büyük ihtimalle hayatında birisi var ve işkolik birisi ise eşiniz bu kişi ya iş yaptığı kişilerden yada iş yerinden. Sizden soğusa istersen doğur ama ben boşanacağım derdi, ama o size psikolojik baskı yaparak aldır boşanalım diyor. Çünkü hayatındaki kişi çocuğu öğrense sevmiyorum dediğin eşinle birlikte mi oldun ki hamile kaldın diyecek. O kişiyle arası açılacak. Fazla senaryo yazıyor gibi görünüyor olabilirim ama burda o kadar konu okudum ki artık hep benzer sonuçlar çıkıyor, işin kötüsü hep konu sahipleri de eşim işinde gücünde aldatsa bilirim diyorlar başta. Burada benzer konularda okuduklarım yüzünden çok üzüldüğüm ve etkilendiğim için siteye girmediğim de oldu bir zamanlar. Bence hayatında birisi olmasa sizden ve bebeğinizden bu kadar kolay vazgeçmezdi, siz de blöf yapın. Evet soğuduysan bende seninle yapamam boşanalım ama ben bebeğimi doğurmak istiyorum baba olarak ona yapman gerekeni yap benle iletişimin kalmayacak deyin dik durun, bakalım nasıl tepki verecek.
Sizi gerçekten kaybetme korkusunu yaşasın.

Şimdi kimseye söylemeyelim demiş ya kimsenin duymasını da istemiyor hamile eşini bırakan adi adam damgasını yememek için.

Başka birisi olabilir ne yazıkki!..
İstenilmiş, planlanmış bir bebeği kabul etmemesinde bir neden ne yazıkki yok.
Belkide hoşlandığı biri var ve veto yedi, evlisin olmaz diye, durumları eşitleyip ondan sonra tekrar çıkacaktır kızın karşısına.
Şöyle de bir durum olabilir, düşük bi ihtimalde olsa, iş hayatı iyi gitmiyor, ayrılmayı düşünüyor çocuğun masraflarını düşünüp aldır demiş olabilir. Ama çocuk bu isteyerek yapıyorsun, duyunca bi bulutların üzerine çıkması lazım, baba olucak sonuçta.

2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en çok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
😔 dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum 😔
Canim evladina saril rabbim yardimcin olsun. Kimsenin evliligi dort dortluk degil kafasi karismis olabilir bir bebeginiz buyusun icinde hissedin onu koru onun icin sagligina dikkat et lutfen aldirtma olur mu o karnindaki minik senin mucizen bende anne baba ayri bir cocugum inanki cok buyuk travma olmuyor. Tabiki zor anlarida var ama sen evladini hayata ne kadar iyi hazirlarsan o okadar yere saglam basar sevgiyle kal

Yorumların hepsini okumadım direk yazıyorum.. ya kıyamam ben o bebeğe ama sakın aldırmaya kalkma o daha küçük can ya eşinle de gittiği yere kadar gitsin belki sadece bir dönem geçiriyordur (pislik) aklı bir karış havada galiba seninkinin. Sen sadece bebeğine odaklan o senin hayatın olacak her şeyin o olacak zaten başka kimseye ihtiyacın kalmayacak doğunca bak görürsün belki o zamana kocaninda beyni yerine gelir küçük kafa ya sinir etti beni :@

Back