• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hamileyim ve eşim benden boşanmak istediğini söyledi :(

O kafaya koymuş bence. Ve sen mecbur ayrılırsan çocuğu tek mi büyüteceksin. Onun vebalini nasıl alacaksın. Üzülerek diyorum iki seçeneğin var ya ayrılacaksın bebeği aldıracaksın yada ayrılmayıp ömür boyu acı içinde yaşıcaksın. Ama kocanın ilerde gitmeyeceğinin garantisi yok. Çocuk büyüdüğünde de gidebilir. Çok iyi düşün taşın ve BAKARA SURESİ AÇ DİNLE EVİNDE HUZURSUZLUĞA ÇOK İYİ GELİYOR

Korunmayıp rezil ediyorsunuz çocukları vallahi.
O çocuk sizin evliliğini kurtaracka bir obje değil ki.. Hem madem sizden soğumuş, sevişmeui, boşalmayı biliyor ama. Nasıl soğumaksa artık.

2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en çok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
😔 dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum 😔
Eşiniz artık Türk filmlerini izlemeyi bıraksın ve gerçek hayata bir adım atsın.
Boşanmak istiyorsa kapı orada.
Yok çocuk için sana katlanabilirim vb lafları bıraksın. Sİze şunu söyleyeyim boşanınca hayat size olduğu kadar ona da toz pembe olmayacak.
Çocuk aldırmayı teklif etmesi ayrı bir utanç verici olay . Hamile bir kadına bunları söylemesi ayrı bir olay.
Eşim nede olsa benim çocuğumu taşıyor ne dersem ne yapsam susar bana tapar diye düşünmesi onun zaten kalitesi ortaya koyuyor. Allah aşkına bu adamları nerden buluyorsunuz?

100 %500 hayatinda bir kadin var. Erkekler garantici,siz bitirmiyorsaniz ,onlar hayatinda biri olmadan bitiremiyor evliligi.. Daha cok aci cekersiniz bu adamdan ayrilmazsaniz. Ben de bosandim 1 oglum var twk buyutmek gercekten cok zor.Aileniz yaninizda ve destkse size toparlanirsiniz.

2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en çok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
😔 dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum 😔

Çocuğunuz birbirini sevmeyen, istemeyen iki insanı birbirine mahkum eden sebep olarak dünyaya geldiğinde de mutlu ve huzurlu olmayacak.

O nedenle boşanma konusunu bebek haberinden bağımsız olarak değerlendirin ve boşanın. O adama da "Bak seni bebekle sahipsiz bırakmadım, daha ne istiyosun" dedirtmeyin.

Eğer doğacaksa o çocuğun her şeyden önce kendine yeten, kendini seven, kendine saygı duyan bi kadının anneliğine ihtiyacı var.

Sinirim gecmedi notu: Çocuk için evli kalabilirmiş, oldu paşam. Şunu diyen adama " Hamileliğimi öğrendiğim ilk gün bana söylediğin şu laflardan sonra ben seninle bi gün daha birlikte kalabilir miyim acaba?! " demiyo ya kimse, ondan oluyo ne oluyosa. Bulun bi avukat, alın ikiniz için bi randevu, anlaşmalı boşanma konusunda bilgi alalım birlikte gidip, uzlaşamazsak ayrı avukatlar tutar çekişmeli boşanırız deyip geçin.

Son düzenleme:
Eşiniz bana dengesiz geldi. İki gün sonra fikrini değiştirip tam tersini söyleyebilir.

sevişirken soğumamış mıymış yani

bu erkekler ne tuhaf ne duygusuz robotik canlılar ya

ben olsam çocuğu doğurmaz boşanırdım bu adama güven olmaz. devam ederseniz mutsuz olursunuz böyle biriyle.

Ne iğrenç bir adam bu.çocuk istiyorum hadi yapalım,vaz geçtim aldıralım......sen zaten bu adamı boşa insan bile denmez buna.işin gücün de varmış mis gibi büyütürsün çocuğunu o pişman olupda dönerse de açma kapıyı.

Sakın eşinizin dediği teklifi kabul etmeyin çocuğumu düşünüyorum mutlu olsun diye. Sizi sevmeyen biriyle hayat geçmez. Onun hizmetçisi mi olacaksınız sakın..

YAHU BİR CANA KIYMAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ. KENDİNİZE GELİN. ÇOCUĞU YAPIP ALDIRMAK NEDİR. CAN BU CAN !! BEN SOKAKTAKİ KEDİYE KÖPEĞE KIYAMIYORUM, SİZ ETE KEMİĞE BÜRÜNECEK BİZİM GİBİ OLACAK BİR CANA KIY AKLINI VERİYORSUNUZ. NE HADLE !!
Birsey diyeyimmi keske insanlar zevk icin ureyip mutsuz cocuklar yapmasa..Aldirip aldirmamak kisinin tercihidir ben kendi dusuncemi soyledim,aldir veya aldirma demedim! Ailemden ornek vermek istemiyorum ama keske olmasaydik 3 kusak bosanmis ciftlerin cocuklariyiz..Insanlari elestirirken ithamlariniz kirici olmasin.Had bildirmek sahsiniza ozgu degil sanirsam

Ortada cok sacma bir durum ve adam var. Bosanmayi dusunmek hele ki bu kadar soguyup bunu dusunmek dunden alinacak bir karar degil. Min 4 5 haftalik hamilesin ve bu adam buyuk ihtimalle 4 5 haftadan önce sogumus senden. Hadi diyelim dayanamadi sevisti de bu pis herif nasil cocuk oldugunu bilmiyor muydu ki cocuk olacak sekilde davrandi. Cidden sinirim bozuldu. Minik Bir canliyi ve kendisini seven bir kadini kendi 5 dk lik zevkine kurban etmek nasil bir karaktersizlik belirtisidir😠 cok uzuldum senin adina. Hayat ne garip. Bu foruma uye oldugumdan beri hep buna sahit oluyorum. Daha birkac gun once bi üye kazara hamile kalmis icimde 4 mu 5 mi haftalik seyle napicam diye dalga gecer gibi bi baslik acmisti. Simdiyse bir baska kadin yolunu gözledigi bebegine sevinemiyor bile. Dogur ya da dogurma diyemem. Bekar anne olmak zor bi sey ancak bebeginden vazgecmek daha da zor. Allah zorunu kolaylastirsin🙄

Bebek doğacak, tüm sorumluluğu size yıkacak, kendi keyfine bakacak, sonra da ben babayım diye dolanacak. Oldu anası da güzelmiymiş?

Bencil herif. Çocuk oyuncağı mı bu? Önce yap keyfine bak sonra at çöpe..
Ondan baba olmayacağı belliymiş zaten de bu kadar kolay değil o işler. Komple defolup gitsin o zaman..

Siz istiyorsanız doğurun. Siz zorluğu göze alıyorsanız ona aldır demek düşmez.
Yalnız çok zor olduğunu bilin. Yanınıza yardımcı şart. Çünkü kısa zamanda işe dönmek zorunda kalacaksınız. Kadın isterse üstesinden gelir..

İlk defa kkda bir konuya bu kadar içim acıdı ya. Umarım herşey yoluna girer sizin adınıza. Eşinizin hayatında başkası olduğunu düşünüyorum. Bebek karşı taraftan duyulursa sıkıntı çıkacağı için istemiyor. Muhtemelen boşanacağız diye yaşanan bir ilişki
Okurken de benim aklıma http http geldi. Nasıl acaba ? İnşallah bebeği de kendisi de iyidir.

Yani adam serefsiz belli orası da seni istemiyor.Uzatmanın gereği var mı?
Topla eşyanı bırak git hatta kendi gitsin ayaklarına kapan bir de yok artık.

YAHU BİR CANA KIYMAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ. KENDİNİZE GELİN. ÇOCUĞU YAPIP ALDIRMAK NEDİR. CAN BU CAN !! BEN SOKAKTAKİ KEDİYE KÖPEĞE KIYAMIYORUM, SİZ ETE KEMİĞE BÜRÜNECEK BİZİM GİBİ OLACAK BİR CANA KIY AKLINI VERİYORSUNUZ. NE HADLE !!
Konudan bağımsız olarak söylüyorum kürtaj kendi başına son derece hassas bi mesele. Kendi isteği dogrultusunda ya da mecburiyetten kürtaj yaptıran / yaptırmak durumunda olan pek çok kadın var.

Ve yazı dilinde büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden, kimsenin boyle hassas bi konuda kimseye bağırmaya da kimseyi yargılamaya da hakkı yok.

Ve konu sahibinin durumunda kürtaj da düşünülmesi gereken bi seçenek. Doğru seçenek midir elbette tartışılır ancak kınamadan, yargılamadan ve bağırmadan.

Onuda sordum hayatında biri mi var dedim ben evlenerek hata etmişim hayatıma birini sokarmıyım dedi benim eşim iş odaklı sigarası yok gece hayatı yok evcimen bi adam alkol deseniz arada alır kötü bi alışkanlığı olmayan biri
Çokta inanandırıcı değil
Ya biriyle beraber olmaya başladı yada aklında başka bir kadın var
Bir an önce sizden boşanmaya bakıyor
Ayrıca madem boşanma planları varmış daha bir kaç ay önceye nasıl çocuk yapmış?

çocuğunu aldırma.. boşanmak istiyormuş madem kapıyı göster evini terk etme sakın.. hazırla bavulunu eline ver gitsin.. Dik dur sakın yalvarma acındırmayada kalkma kendini.. Seni güçlü görsün. Bebeğimide aldırmıyorum hem ana hem baba olurum de.. seni çok güçlü görürse fazla değil 2 ay sonra kapında. o adamada bir daha asla güvenme... Adi pislik şeref yoksunu aciz insan..

Back