- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
Dinimiz günah olarak kabul ediyor. Allah kimseyi o duruma sokmasınKadınlarımız ne kadar basit görüyor bebeğin canına kıymayı. Çocuk aldırmak nedir yaa nasıl normalleştirmişler bilinçaltımızda..
bu adamin hayatinda biri var, sunuda suraya yazim dursun. cocuk olunca simdi karsi taraf soracak cünkü hani sevmiyordun hani istemiyordun da niye hamile kaldi diye. is yerini bi arastirin diyorum ben. cikacak bunun altinda bisey.
Yok benim vicdanim kabul etmiyor. Bir zahmet korunsaydi o zaman. Ve madem boşanacak beraber olmayacak bu resmen kullanmaktir.Erkekler sevmedikleri kadinla da cinsellik yaşarlar.
Yolun başındayken söylemiş.
Size kalmış çocuk büyütmek zor is tek başınıza büyütebilecekmisiniz. Dua ile duzelmez böyle şeyler.
Aşk biter ayni eve girince. Istiare ye yatin ve dua edin allah size en hayirli yolu gösterir. Sevgi kalmadi diyorsa .... doğrudur deyip uzaklasin. Uzak kalmak tekrar düşünmesine neden olur. Baska bir kadin olma ihtimali de olabilir.
Katılıyorum. Tek başına çocuk yetiştirmek çokkk zor canım... herkes konuşur ama yaşayan bilir.Ortada çok bariz bir şey var: Mecbur bırakmak. Nelere mi?
1) Eğer evliliği devam ettirmeye karar verirsen sevgisizlige ve ilgisizliğe
2) Eğer bebeği doğurmaya karar verirsen, tek başına yetistirmeye.
3) Eğer aldatırsa kabullenmeye.
4) Bağımsız bir hayat yaşamaya.
Bunların hepsine hazır ol. Çünkü birini bile yaşadığında "Neden?" diye gayet normal isyan edeceksin ve cevabı "Ben sana baştan söylemiştim." olacak. Buna hazır mısın?
Buna da katılıyorum. Sormuşsun ama var demez ki zaten.bu adamin hayatinda biri var, sunuda suraya yazim dursun. cocuk olunca simdi karsi taraf soracak cünkü hani sevmiyordun hani istemiyordun da niye hamile kaldi diye. is yerini bi arastirin diyorum ben. cikacak bunun altinda bisey.
ben senin şuanda dik duracağını düşünüyorum
Sadece kimsenin beni bulamayacağı bir yere çekip gitmek istiyorumben senin şuanda dik duracağını düşünüyorum
Sana tavsiye vermek istemiyorum sen ne yapmak istiyorsun ? kendi yolunu bugünlerde zor da olsa karar verebildin mi ?
durumu annenle de konuşman en iyisi onlarda sana kol kanat gereceklerini düşünüyorum en azından senin iyiliğini düşünüyor ..Sadece kimsenin beni bulamayacağı bir yere çekip gitmek istiyorum
Bence bunu gerçekleştir. İşyerinden izin al. Rapor falan ne gerekiyorsa hallet. Duygusallığı bir kenara bırak canım. Varsayalım eşini kaybettin ve hamilesin ...nasıl bir yol izlemelisin...onu düşün...seni hayatında istemeyen bir adamın yanında bir dakika bile bekleme. A planı B planı hatta ne olur olmaz diye bir C planı yap. Kalk kalk oturma....kısa bir tatil yapacağını bu süre içinde geldiğinde eşyalarini alıp gitmesini istediğini söyle...hatta hakaret olsun diye de karşına alıp konuşma...bir kısa mesaj yeter....gururlu olun, dik durun... Allah yardımcın olsun.Sadece kimsenin beni bulamayacağı bir yere çekip gitmek istiyorum
Bence bunu gerçekleştir. İşyerinden izin al. Rapor falan ne gerekiyorsa hallet. Duygusallığı bir kenara bırak canım. Varsayalım eşini kaybettin ve hamilesin ...nasıl bir yol izlemelisin...onu düşün...seni hayatında istemeyen bir adamın yanında bir dakika bile bekleme. A planı B planı hatta ne olur olmaz diye bir C planı yap. Kalk kalk oturma....kısa bir tatil yapacağını bu süre içinde geldiğinde eşyalarini alıp gitmesini istediğini söyle...hatta hakaret olsun diye de karşına alıp konuşma...bir kısa mesaj yeter....gururlu olun, dik durun... Allah yardımcın olsun.
aynen bu sekilde düsünüyorum bende. hele bi hamile oldugunuz duyulsun etrafida ögrenmeye baslasin o zaman görün siz. cok eminim cok yakinindan biri cikacak bu kisi.Allah sabır versin. Ama size üzülerek söylemek istediğim bir şey var.35 yıllık hayat ve 9 yıllık iş tecrübem bana kesinlikle eşinizin hayatında ya da aklında başka biri olduğunu söylüyor. Bu kesin. Çünkü eşiniz panik olup hemen bebekten kurtulmaya çalışmış. Onu kendine engel görüyor. Sorun sadece sizin evliliğinizdeki problem olsaydı. Kısa süre öncesine kadar çocuğun evliliğe iyi geleceğini düşünen bir adam hemen panikle aldır demezdi. En azından bir süre düşünürdü. Şu aşamada eşinin itiraf etmesini beklemek salaklık olur zaten. Zira salak değilse ihanet sebebiyle, hamile bir eşten boşanmanın maddi zorluklarını biliyordur. Eşiniz şuan kendince sizden ve çocuktan en az zararla kurtulmaya çalışıyor ve bu nedenle kendisinin çocuk sürecine dahil olmayacağını söyleyerek psikolojik baskı yapıyor. Size aldırın ya da aldırmayın diyemem. Bu herkesin kendi kararı zira burada bir çocukla hayat mücadelesi verecek olan sizsiniz. Ama şunu söyleyebilirim. Hayatınızın her döneminde çocuğunuzu kendinizden ve hayatınıza girecek yeni insanlardan önde tutabilecekseniz doğurun. Zira görünen o ki eşiniz baba olmaya gönüllü değil. Çocuğun tüm güvencesi siz olacaksınız. Buradaki bazı arkadaşlar eşiniz pişman olur diyor ama buna güvenerek o riske gitmeyin. Tek güvenceniz kendiniz olsun. Boşanma konusuna gelecek olursak dediğim gibi azıcık mesleki tecrübem varsa eşinizin hayatında ya da aklında biri var. O nedenle dikkatli olun. Bir anlık sinirle maddi haklarınızdan vazgeçecek adımlar atmayın. Eşiniz şu aralar kesinlikle bu konuda dikkatli olacaktır. Kendinize süre verin ve iyi düşünün ve eşinizi gözlemleyin. Zaten istediği olmadıkça o da panik olup rengini belli etmeye başlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?