Anket Hamileyim ve eşim benden boşanmak istediğini söyledi :(

Kadınlarımız ne kadar basit görüyor bebeğin canına kıymayı. Çocuk aldırmak nedir yaa nasıl normalleştirmişler bilinçaltımızda..
Dinimiz günah olarak kabul ediyor. Allah kimseyi o duruma sokmasın
Bize bunun yorumunu yapmak düşmez.
O zorluğu o kadin çekecek
Herseyi gunah sevap olarak degerlendiririz ama gercekler de vardir. Allah kimseye taşıyamayacak yuk vermez . Bebek de istenmedigi bedenle kalmaz düşer.

Yok benim vicdanim kabul etmiyor. Bir zahmet korunsaydi o zaman. Ve madem boşanacak beraber olmayacak bu resmen kullanmaktir.

normalde asla ama asla ailelerin karismasi taraftari degilim, ama ben yeni hamileyken esim bana aldir cocugu dese sülaleyi ayaga kaldirirdim. kv kp kayin görümce kim varsa.

hemen toparlan konu sahibi altinlarin varsa onlari hemen bi emin yere al, birikim falan varsa onlarida. sonra cagir anasini babasini bilmemnesini anlat olanlari, alin oglunuzu gidin de.

Katılıyorum. Tek başına çocuk yetiştirmek çokkk zor canım... herkes konuşur ama yaşayan bilir.

bu adamin hayatinda biri var, sunuda suraya yazim dursun. cocuk olunca simdi karsi taraf soracak cünkü hani sevmiyordun hani istemiyordun da niye hamile kaldi diye. is yerini bi arastirin diyorum ben. cikacak bunun altinda bisey.
Buna da katılıyorum. Sormuşsun ama var demez ki zaten.

Reactions: Kuf
Sadece kimsenin beni bulamayacağı bir yere çekip gitmek istiyorum
Bence bunu gerçekleştir. İşyerinden izin al. Rapor falan ne gerekiyorsa hallet. Duygusallığı bir kenara bırak canım. Varsayalım eşini kaybettin ve hamilesin ...nasıl bir yol izlemelisin...onu düşün...seni hayatında istemeyen bir adamın yanında bir dakika bile bekleme. A planı B planı hatta ne olur olmaz diye bir C planı yap. Kalk kalk oturma....kısa bir tatil yapacağını bu süre içinde geldiğinde eşyalarini alıp gitmesini istediğini söyle...hatta hakaret olsun diye de karşına alıp konuşma...bir kısa mesaj yeter....gururlu olun, dik durun... Allah yardımcın olsun.

Amin

Allah sabır versin. Ama size üzülerek söylemek istediğim bir şey var.35 yıllık hayat ve 9 yıllık iş tecrübem bana kesinlikle eşinizin hayatında ya da aklında başka biri olduğunu söylüyor. Bu kesin. Çünkü eşiniz panik olup hemen bebekten kurtulmaya çalışmış. Onu kendine engel görüyor. Sorun sadece sizin evliliğinizdeki problem olsaydı. Kısa süre öncesine kadar çocuğun evliliğe iyi geleceğini düşünen bir adam hemen panikle aldır demezdi. En azından bir süre düşünürdü. Şu aşamada eşinin itiraf etmesini beklemek salaklık olur zaten. Zira salak değilse ihanet sebebiyle, hamile bir eşten boşanmanın maddi zorluklarını biliyordur. Eşiniz şuan kendince sizden ve çocuktan en az zararla kurtulmaya çalışıyor ve bu nedenle kendisinin çocuk sürecine dahil olmayacağını söyleyerek psikolojik baskı yapıyor. Size aldırın ya da aldırmayın diyemem. Bu herkesin kendi kararı zira burada bir çocukla hayat mücadelesi verecek olan sizsiniz. Ama şunu söyleyebilirim. Hayatınızın her döneminde çocuğunuzu kendinizden ve hayatınıza girecek yeni insanlardan önde tutabilecekseniz doğurun. Zira görünen o ki eşiniz baba olmaya gönüllü değil. Çocuğun tüm güvencesi siz olacaksınız. Buradaki bazı arkadaşlar eşiniz pişman olur diyor ama buna güvenerek o riske gitmeyin. Tek güvenceniz kendiniz olsun. Boşanma konusuna gelecek olursak dediğim gibi azıcık mesleki tecrübem varsa eşinizin hayatında ya da aklında biri var. O nedenle dikkatli olun. Bir anlık sinirle maddi haklarınızdan vazgeçecek adımlar atmayın. Eşiniz şu aralar kesinlikle bu konuda dikkatli olacaktır. Kendinize süre verin ve iyi düşünün ve eşinizi gözlemleyin. Zaten istediği olmadıkça o da panik olup rengini belli etmeye başlayacaktır.

Sizin adınıza cok uzuldum.
Madem sizden bosanma niyeti varmış sizle birlikte olması ne kadar yanlış. Benim annemin bir lafı vardır "cift yatan tek kalkmaz" diye ne bekliyomus kendisi. Bu bebek sizin oldugu kadar onunda bir insan nasil bu kadar vicdansiz olurda cocugu aldir der. Cok zor durumdasin Allah hayirlara cikartsin sizi cok dusunun oyle karar verin.hatta esinizin ailesine soyleyin neden soylemediniz sonucta karninda onun bebegini tasiyosun

Boşansın defolsun gitsin pislik. Çocuğu aldırmak da sizin kararınız benim başıma gelse çocuğu aldırmam ayrıca dediklerini de bir kanıta dönüştürüp mahkemeye de sunarım.

durumunuz çok zor Allah kolaylık versin ancak aile desteği her şeydir, ben aileme anlatırdım. ne olacaksa olsun tek başına da yapmadın çocuğu yada silah dayanamadın sanırım kocanın başına?
baba olarak görevlerini yapar koca olarak yapmak istemezse keyfi bilir , siz boşanmış bir ailede mutsuz olmuş ve cocugunuz olmasın istiyor olabilirsiniz ama bence böyle sevgisiz bir baba daha fena..
bebeğiniz umarım size ve hayata tutunur.. gerisi boş

aynen bu sekilde düsünüyorum bende. hele bi hamile oldugunuz duyulsun etrafida ögrenmeye baslasin o zaman görün siz. cok eminim cok yakinindan biri cikacak bu kisi.

hem sevişip hemde hiç bir şey hissetmiyor olmakta ayri bir konu
madem bir şey hissetmiyor hiç degilse korunsaymis
cocuk bu oyuncakmi 3 ay once evliligimize iyi gelir diyip cocuk yapmaya calisip cocuk oluncada aldir bosanalim oldu
haysiyetsiz adam
ha birde bence eşinizin hayatinda başka biri var hic bu acidan baktiniz mi olaya

Cok buyuk ihtimalle biri var hayatında. Inkar ettigine bakmayın ve sakin meydanı boş birakmayin. Sakın bebeği aldirmayin. Ne yapıyorsa yapsın pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…