• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hamileyim ve eşim benden boşanmak istediğini söyledi :(

Neden umutlandırmayayım? Böyle şeyler yaşayıp düzene giren hiç mi yok? Bir bebek hayatından bahsediyor karpuz değil ki çöpe atalım! Bir can sonuçta anne baba ayrı büyümek o kadar zor ki. Mücadele etmeden vazgeçmek olmaz her engelde kestirip atacaksak olur mu?
Anne baba birlikte olunca çok mu sağlıklı oluyor? Bebeği alıdırıp aldırmamasına bişe diyemeyiz ama bu adama bel bağlanmaz.

Boyle bi evlilikten cocuk yapmak esas cocuga gunah!! Babasiz gecen gunler ,mutsuz anne ,okul toplantisinda baba yok anne yok cunki calismak zorunda baba zaten yok..Yasamadiginiz birseyi baskasina dayatmayin..

Boyle bi evlilikten cocuk yapmak esas cocuga gunah!! Babasiz gecen gunler ,mutsuz anne ,okul toplantisinda baba yok anne yok cunki calismak zorunda baba zaten yok..Yasamadiginiz birseyi baskasina dayatmayin..
Yaşadım eğer önceki yazdıklarıma bakarsanız. Evet zor ama kaç yıl yaşayacağız zaten ömrümüzü evlatlarımız için geçirmek kötü bir şey mi?

Nereden biliyorsunuz kahin misiniz? Allah daha güzel günler gösterebilir neden umut kırıcı konusuyorsunuz

canım, tavsiye edebileceğim tek bir şey var. çek git. ve bekle. hem merak edecek, hem yokluğunda pişman olacaktır gerçekten seviyorsa. ancak bu şekilde her şey düzelebilir. eğer onun dediğini kabul eder ve yanında kalırsa seni hafife almaya başlar ve eziyet eder, belki aldatır bile. yani ona mecbur olmadığını hissettir.

bu adamin hayatinda biri var, sunuda suraya yazim dursun. cocuk olunca simdi karsi taraf soracak cünkü hani sevmiyordun hani istemiyordun da niye hamile kaldi diye. is yerini bi arastirin diyorum ben. cikacak bunun altinda bisey.

Kadınlarımız ne kadar basit görüyor bebeğin canına kıymayı. Çocuk aldırmak nedir yaa nasıl normalleştirmişler bilinçaltımızda..

Bebeğin canına kıymak derken? 10. Haftaya kadar yasal olan bir süreç bu. insanların şartlarını bilmeden klavye müftülüğü yapmayın burda.

Ortada çok bariz bir şey var: Mecbur bırakmak. Nelere mi?

1) Eğer evliliği devam ettirmeye karar verirsen sevgisizlige ve ilgisizliğe
2) Eğer bebeği doğurmaya karar verirsen, tek başına yetistirmeye.
3) Eğer aldatırsa kabullenmeye.
4) Bağımsız bir hayat yaşamaya.

Bunların hepsine hazır ol. Çünkü birini bile yaşadığında "Neden?" diye gayet normal isyan edeceksin ve cevabı "Ben sana baştan söylemiştim." olacak. Buna hazır mısın?

Bebeğin canına kıymak derken? 10. Haftaya kadar yasal olan bir süreç bu. insanların şartlarını bilmeden klavye müftülüğü yapmayın burda.

Bilmeden öylemi? Yasal diye günah değil mi? Herkesce bilinen dini bir doğruyu söyleyince müftülük mü yapmış oluyorum? Alkol kullanana günah da desek müftü mü olmuş oluyoruz yani?

Hayatta yaşayan bir bebeğiniz olsa onu öldürürmüsünüz? Karnınızda ki bebekte bi canlı ister 1 günlük olsun ister 9 aylık,bebeği aldırmayın ,birde şu var 3 gün sonra pişman oldum boşanmak istemiyorum diye size gelsee ne olacak ,tutarlı davranışları olmayan biri sanırım yazdıklarınızdan onu çıkardım. Siz bebeğinizle yolunuza devam edin o ister bu evliliğe dahil olsun ister olmasın.

Bilmeden öylemi? Yasal diye günah değil mi? Herkesce bilinen dini bir doğruyu söyleyince müftülük mü yapmış oluyorum? Alkol kullanana günah da desek müftü mü olmuş oluyoruz yani?

Evet öyle oluyorsunuz. Herkesin kendi aklı var günah sevap görecelidir. İnancı yok belki ne biliyorsunuz? Kendi doğrularınız genel geçer sanıyorsunuz ama dünya bunun için fazla büyük kusura bakmayın. Ayrıca ülkede hukuk olduğu sürece yasaya göre hareket edilir günaha göre hareket etmek tamamen kişisel tercihtir. İyi günler.

Evet öyle oluyorsunuz. Herkesin kendi aklı var günah sevap görecelidir. İnancı yok belki ne biliyorsunuz? Kendi doğrularınız genel geçer sanıyorsunuz ama dünya bunun için fazla büyük kusura bakmayın. Ayrıca ülkede hukuk olduğu sürece yasaya göre hareket edilir günaha göre hareket etmek tamamen kişisel tercihtir. İyi günler.

Allah lafzını kullandığı için müslüman olduğunu düşünüyorum. İslam göreceli değildir! İslamın kuralları vardır müslüman günahkar olur yada sevap kazanır bu kadar basit. Hukuktan üstün bir kavram vardır oda dindir. Tabi müslüman olmayanlar için bu geçerli değil herkesin kendi tercihi. Ben dinim dolayısıyla müslüman kardeşimi uyarıyorum. Eğer müslüman değilse uyarımı hiçe sayabilir... Ayriyeten BUNLAR BENİM DOĞRULARIM DEĞİL, İSLAM KURALLARIDIR. BEN SADECE BURADA ONLARI HATIRLATIYORUM. SİZİN YASAL SÜRECİ HATIRLATTIĞINIZ GİBİ. :KK56:

Dün hamile olduğunu öğrendiysen daha çok yeni demektir ne demeye seninle beraber olmuş beyfendi şimdi ayrılmak istiyor? Uçkurundan vazgecmemis. Sana bunu yaşatana asla yüz verme. Minnet etme.
Erkekler sevmedikleri kadinla da cinsellik yaşarlar.
Yolun başındayken söylemiş.
Size kalmış çocuk büyütmek zor is tek başınıza büyütebilecekmisiniz. Dua ile duzelmez böyle şeyler.
Aşk biter ayni eve girince. Istiare ye yatin ve dua edin allah size en hayirli yolu gösterir. Sevgi kalmadi diyorsa .... doğrudur deyip uzaklasin. Uzak kalmak tekrar düşünmesine neden olur. Baska bir kadin olma ihtimali de olabilir.

Belki düzeliriz diye cocuk istemek nedir ya cocugunuz oyuncağınız değil sonra o çocuk sizin bu sıkıntılarınız yüzünden toplumda sıkıntı yaşayan birey oluyor. Ayrıca sevmeyen bişey hissetmeyen bir adamın ne diye peşinden koşucaksın boşa gitsin doğur cocugunu da paşa paşa bak büyüt anne babası ayrı olan çok fazla kişi var

Ne demeye çocuk yapıyorlar anlamıyorum ne biçim insanlar bunlar ya

Bende anlamıyorum. Ilk eşi kürtaj dan sonra psikolojisinin bozulduğunu ve tedavi gördüğünü açıklamıştı. Bence bu konuda konu sahibi de dikkat etmeli. Hamile olan o. Ama kimsenin lafı ile kürtaj olmasın. Emin olmadan bir adım atmamali. Ben o adamı koca diye yine yanımda tutmam. Ne tür 🐂 ise artık

Back