• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşim askere gideceğini söylüyor...

Ay hayat hikayemin hangi kısmı sizi kıskançlıktan çatlamaya itti bilmiyorum ama bomboş bir charsınız ve burada b*ktan geçen hayatınızın acısını, kuş kadar aklınızla insanları rencide etmeye çalışarak ama maalesef basaramayarak çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bunu birinin size söylemesi gerekiyordu maalesef.
Bence siz gidin, eşinizin cebindeki parayı hesaplayın ve ona yular takmaya çalışın, hesap sorup beyninin etini falan yiyin ve sadece kafa dağıtmaya çalışan, sohbet eden kadınları rahat bırakın. Olur mu? Çünkü herkes sizin gibi değil.
Siz şimdi ne diye durduk yere yükseldiniz? Hayatınızda kıskanılacak bir şeyin olduğu kanısına da nerden vardınız? Ne alaka şimdi? Kocaya yular takmak falan, ne alaka? Neyin ızdırabıydı bunlar şimdi?

Allah kazasız belasız askerliğini bitirip dönmeyi nasip etsin inşallah, garibim bedelli yapmak istiyorum dese "Hamileyim, bebek gelecek o parayı oraya neden veriyor?" diye konu açacak olan konu sahibi, şimdi de "Hamileyim ve eşim askere gideceğini söylüyor..." konusunu açmış. Allah başka dert vermesin :dua::dua::dua::dua::dua:

herkes kendini kıskanıyor sananlar genelde pek iyi bir ruh haline sahip kişiler olmuyor:) o yuzden fazla seapmamak lazim😂
Kocaya yular takıyorsan kıskanıyorsundur . Ne alaka sorma, ben de bilmiyorum. Konu sahibi öyle dedi.

Eşiniz bir an önce askere gitsin gelsin doğumdan sonraya kalırsa ona daha çok ihtiyacınız olacağı için şimdiden yapıp gelmesi en mantıklısı. hamilesiniz strese girmeyin boş yere vatan borcu ödeyecek tabi 6 ay çabuk geçer.

Ay hayat hikayemin hangi kısmı sizi kıskançlıktan çatlamaya itti bilmiyorum ama bomboş bir charsınız ve burada b*ktan geçen hayatınızın acısını, kuş kadar aklınızla insanları rencide etmeye çalışarak ama maalesef basaramayarak çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bunu birinin size söylemesi gerekiyordu maalesef.
Bence siz gidin, eşinizin cebindeki parayı hesaplayın ve ona yular takmaya çalışın, hesap sorup beyninin etini falan yiyin ve sadece kafa dağıtmaya çalışan, sohbet eden kadınları rahat bırakın. Olur mu? Çünkü herkes sizin gibi değil.
Ben konunuzu okuyunca sizi anlamıştım. Bir zorunluluk olmadıkça hamileliği tek başıma geçirmek istemezdim ben de. Üstelik eşiniz size başka türlü bir plan çizmiş hep, ki siz de ona güvenip hamile kalmışsınız.

Ama bu mesajınız hiç olmamış. Emin olun şu an pek kıskanılacak durumda değilsiniz. “Eşe yular takmak, cebindeki paranın hesabını yapmak” gibi ifadelerinizin yapılan yorumlarla alakasını hiç çözemedim. İçinizden geçip de yapamayacağınız şeylerden mi bahsediyorsunuz? Çünkü burada kimse size bu tarz bir yorum yapmadı. Eşinize olan sinirinizi buradaki üyelerden çıkaramazsınız.

oo maşallah konuyu yine bedduaya bağlamak üzere bitirmişiz.

100bintl/6ay=16.7bintl/ay

Aylik 17 bin tl bile maaşınız yok o zaman bu hesapta. O zaman kalmasın gitsin zaten para yokken ağız tadı ile "ozel zamanlar" yan yana geçmiyor. 34 yaşındaymış daha ne kadar kaçabilir ki. Çocuktan sonra gitmesi cok fena. Benim eşim oglum 1 aylikken bedelli yaptı 3 hafta. Iyi ki 1 yaşından önce gitmedi diye şükrettim halime.

Biliyor musunuz, onun parası beni hiç alakadar etmez. Bebeğim için çaput çuputa para harcayacak biri de değilim. Benim için önemli olan duygular ve zaman. Maalesef o burada yokken her şey yarım kalacak. Büyüyen karnımı göremeyecek, bebeğimizin ilk teknesini göremeyecek, ultrasona birlikte godemeyecegiz, belki doğumu onsuz yapacağım. Her bebek bir şekilde büyür ama benim yaşadığım her eksik duyguyu önce ben, sonra bebeğim de hissedecek.
Bence tanımadığınız insanların vereceği tepkiler için fikir yürütmeyi acilen bırakmalısınız.
Ay ne saçma duygusallık bu ya. Adam istese de sen gibi hissetmez zaten. Bebek senin karnında büyüyor çünkü

Off ergen diye küçümsediğiniz o askerlerden çok daha ergensiniz karı koca. Triplere tavırlara üsluba bak hele.
Bitmeyen ergenlik diye bişey var daha beter, o küçümsedikleri zamanında ergen hiç yoktan.

Eşim yüksek lisans yaparken ben de lisans yapıyordum ve ortak laboratuvarda ekip olarak çalışıyorduk. Kısa zaman sonra benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyledi ve sevgili olduk. O yüksek lisansı bitirdi, ben lisansı bitirip yüksek lisansa başladım ve aniden evlenmeye karar verip 1 yıl 4 ay önce evlendik. Askerliği yapmadığını biliyordum ve bedelli yapacağını söylüyordu. Kendisi 34 yaşında olduğu için 20 yaşında ergenlere katlanamayacağını kendisi de, ben de, ailesi de biliyoruz. Üretici olarak ticaret yapıyorlar ve piyasa uzun süredir dünya genelinde durgun veee eşim de 100 bin üstü olan bedelliyi karşılayamayacağını söylüyor. Ben ise 13 haftalık hamileyim... Çok moralim bozuk, çok ağladım. Bu durumu da bir tartışma sırasında dile getirdi zaten. Çok ama çok kırgınım. Her şeye.
Vatani görev bırak gitsin gitmeli tabi ki

6 aylık askerlik içinmi bütün bu tantanalar,biz asker eşlerine hakikaten hakaret gibi olmuş.
Dağda kalan vatanı için savaşan eşlerimiz,bebekleri doğduğunda göremeyeneler özel günlerinde yanlarımızda olamayan eşlerimiz var.
Bu kadar kapriste çekilmez iyiki uzun süreli yıllarlı görevde değilsiniz.

Back