• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşim askere gideceğini söylüyor...

Bazen bir günde 100 binden fazla kazanıyor çünkü tekstil ihracatçısı. Olay şu ki onun burada olmadığı 6 ay işlerin de bir bölümünün aksamasına sebep olacak.
Şu an size bunu yazarken acaba beni üzmek için mi bunu söyledi diye de düşünmeye başladım. Aslında çok merhametli biri ama bazen sinirliyken cin oluyor.
100binin üzerinde kazanıp bedelli yapmayacağım diyorsa iflas etmiştir siz en iyisi kendinizi hazırlayın 6 aylik ayriliga

5 6 ay icinmi bu tantana? Haksizsiniz gitsin gelsin bebek dogana kadar sizin hamilelik ilerlemeden halletsin en iyisi

Kendisi 34 yaşında olduğu için 20 yaşında ergenlere katlanamayacağını kendisi de, ben de, ailesi de biliyoruz.
34 yaşında sadece eşiniz mi olacak orada? Burada bile bir yukarıdan bakma var. Birliğe katıldığı ilk gün komutanlarına ya da askerlik şubesine bunu bildirin önceden de eşinize özel koğuş açsınlar. Bazen günde 100 bin bile kazanıyormuş ama bedelli için para veremezmiş. Bence para yok ama hadi neyse. Kıskançlık falan yazmışsınız da kıskanılacak bir durumda değilsiniz. Bir geri çekilip durumunuzu incelerseniz siz de göreceksiniz. Memleketteki sıradan çiftlerdensiniz hatta siz biraz daha geridesiniz çünkü kocanız ailesine bağlı çalışıyor yani geliri kendine ait değil ortak.

Eşim yüksek lisans yaparken ben de lisans yapıyordum ve ortak laboratuvarda ekip olarak çalışıyorduk. Kısa zaman sonra benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyledi ve sevgili olduk. O yüksek lisansı bitirdi, ben lisansı bitirip yüksek lisansa başladım ve aniden evlenmeye karar verip 1 yıl 4 ay önce evlendik. Askerliği yapmadığını biliyordum ve bedelli yapacağını söylüyordu. Kendisi 34 yaşında olduğu için 20 yaşında ergenlere katlanamayacağını kendisi de, ben de, ailesi de biliyoruz. Üretici olarak ticaret yapıyorlar ve piyasa uzun süredir dünya genelinde durgun veee eşim de 100 bin üstü olan bedelliyi karşılayamayacağını söylüyor. Ben ise 13 haftalık hamileyim... Çok moralim bozuk, çok ağladım. Bu durumu da bir tartışma sırasında dile getirdi zaten. Çok ama çok kırgınım. Her şeye.
Ağzının ortasına lastik tuvalet terliğiyle vururum

O erğen dediklerin bu ülke için toprak altında yatıyor seninki kartlaşmış totosunu hanım yatagında ısıtırken o katlanamadıgı ergenler karda kışta ülke koruyor

Gitsin yapsın iyice kartlaşmadan 😡😡😡

Ay hayat hikayemin hangi kısmı sizi kıskançlıktan çatlamaya itti bilmiyorum ama bomboş bir charsınız ve burada b*ktan geçen hayatınızın acısını, kuş kadar aklınızla insanları rencide etmeye çalışarak ama maalesef basaramayarak çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bunu birinin size söylemesi gerekiyordu maalesef.
Bence siz gidin, eşinizin cebindeki parayı hesaplayın ve ona yular takmaya çalışın, hesap sorup beyninin etini falan yiyin ve sadece kafa dağıtmaya çalışan, sohbet eden kadınları rahat bırakın. Olur mu? Çünkü herkes sizin gibi değil.
Kim seni kıskansın yahu ortalama kadın daha eşin askere gitmeden tutuşmuşsun

Eşi askerde olanlar can değil demi o burnunu indir çok ta önemli biri değilsin millet birşey yazmadan kıskanıyorsunuz tribine girdigine göre sallıyorsun belli 🤢

Sizin mesajlarınız ve benim mesajlarım yukarıda yer almaktadır. Bir insana hayırlı olsun demek benim için normal ; size göreyse kıskançlık mı ?
Ya hu kafayı yemiş ya çizmeye çalıştıgı profil kocam zengin kimse birşey demeden kıskanıyorsunuz demiş belliki yalan söylüyor 😂😂

Ay hayat hikayemin hangi kısmı sizi kıskançlıktan çatlamaya itti bilmiyorum ama bomboş bir charsınız ve burada b*ktan geçen hayatınızın acısını, kuş kadar aklınızla insanları rencide etmeye çalışarak ama maalesef basaramayarak çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bunu birinin size söylemesi gerekiyordu maalesef.
Bence siz gidin, eşinizin cebindeki parayı hesaplayın ve ona yular takmaya çalışın, hesap sorup beyninin etini falan yiyin ve sadece kafa dağıtmaya çalışan, sohbet eden kadınları rahat bırakın. Olur mu? Çünkü herkes sizin gibi değil.
Bu ne ya? Bir şirkette yönetici olduğunu söyleyen biri, bu cümleleri kullanır mı? Aşırı avamlıktan şimdi boğulacağım.
Valla kusura bakmayın siz zaten aile olamamışsınız, yok benim param yok onun parası. Param olsaydı da çıkarır vermezdim falan. Bu mu evlilik arkadaşlar, madem gitmesini istemiyorsun destek çık kocana? Ya da çıkmıyorsan gitsin yapacak birşey yok. Evliliği sadece çocuk yapmaktan, aynı yatakta yatıp sevişmekten ibaret sanıyorsunuz belli ki ama daha çok üzülürsünüz söyleyeyim. Ayrıca tekstil sektöründeyim, bir günde 100bin kazandığı halde bedelli ücretini veriyorsa batmaya yakındır o, bence benim parağğğmmm onun parağğsııı diye konuşacağınıza prensesliği bırakıp kocanızla ilgilenin.

Bir saniye ya olay ne zaman kiskancliga baglanmis? 😳

Simdi guzel kardesim; esiniz bez parcasina dikis dahi vurulmadan “Moda” diyerek satildiginda alici bulan tekstil sektorunde “Uretici ve ihracatci”, siz bir sirkette sorumlu yonetici pozisyonundasiniz ve bu devirde 100.000 TL cebinizden cikaramiyorsaniz uzgunum ama kiskanilacak degil, hayret edilecek bir durumdasiniz demektir.

İstediginiz kadar giderlerinizi kendiniz karsilayin. O kadar birikimim yok diyorsaniz da “Sorumlu Yonetici” olarak kendi paranizi yonetmeyi bilmiyorsunuzdur.

Soyle bir durup mantikli bir durum degerlendirmesi yapmanizi tavsiye ederim.

Tekrar dönüp baktım, ben mi kaçırdım diye ama tam olarak nerenin kıskanılması gerekiyor ya :KK53:

Merak etmeyin 34 yaşında kocanız sizinle bile anlaşabiliyorsa 20 yaşında ergenlerle her türlü anlaşır.

Kıskanıldığını düşündüren şey ne acaba hamile olman mı, eşinin kazık kadar olmasına rağmen askerliğini yapmaması mı, bedelliye verecek 100 bini olmaması mı yoksa tartışma esnasında sırf üzülüp ağla diye gidicem demesi mi? Ayy canımm dünyadaki tek hamile sensin, kocan sana tapıyor, dünyalar kazanıyor vallahi çatladık burda 😢

Haklısınız ama bilmiyorum ya, öncesinde master yaparken yoklama kaçağına düştüğü için sistemsel bir hata yüzünden (yaşla ilgili de olabilir) bedelli için affı bekledi. Af çıktığında da oraya para yatırmak yerine ise bağladı ve su an işler durgun... Benim kızdığım nokta madem bedelli yaomayacakti neden bu kadar bekledi. Hamilelik sürecine denk gelmiş olamasi çok sinir bozucu.
Evet ihmal var ama bazen olacakların önüne geçilmiyor canım. Boşver kendi yorulacak zaten sen belki tek başına daha rahat edersin öyle düşün bol bol dinlen huzurlu bir hamilelik geçir inan stresli gebelik stresli bebeğe yol. açıyor

Eşim yüksek lisans yaparken ben de lisans yapıyordum ve ortak laboratuvarda ekip olarak çalışıyorduk. Kısa zaman sonra benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyledi ve sevgili olduk. O yüksek lisansı bitirdi, ben lisansı bitirip yüksek lisansa başladım ve aniden evlenmeye karar verip 1 yıl 4 ay önce evlendik. Askerliği yapmadığını biliyordum ve bedelli yapacağını söylüyordu. Kendisi 34 yaşında olduğu için 20 yaşında ergenlere katlanamayacağını kendisi de, ben de, ailesi de biliyoruz. Üretici olarak ticaret yapıyorlar ve piyasa uzun süredir dünya genelinde durgun veee eşim de 100 bin üstü olan bedelliyi karşılayamayacağını söylüyor. Ben ise 13 haftalık hamileyim... Çok moralim bozuk, çok ağladım. Bu durumu da bir tartışma sırasında dile getirdi zaten. Çok ama çok kırgınım. Her şeye.
Her şeyi doğru sıralamayla yapmazsanız böyle olur 🙄 Alt tarafı 6 ay gidicek abartma

Back