• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşim askere gideceğini söylüyor...

Bazen bir günde 100 binden fazla kazanıyor çünkü tekstil ihracatçısı. Olay şu ki onun burada olmadığı 6 ay işlerin de bir bölümünün aksamasına sebep olacak.
Şu an size bunu yazarken acaba beni üzmek için mi bunu söyledi diye de düşünmeye başladım. Aslında çok merhametli biri ama bazen sinirliyken cin oluyor.

Eğer ki kazanıyorsa o zaman bu bedeli ödemeli ve eşinin yanında kalmalı.Bu sebepten sordum.Ama siz her iki durumda da canınızı sıkmayın ve içinizde büyüyen canın farkına varın hamileliğinizin keyfini çıkarın.Eşiniz yanınızda olsa da olmasa da o hep sizinle.

Bu durumda bazı planlamalarınızı askerlik sonrasına bırakabilirdiniz mi dememi tercih ederdiniz ?

Olaya farklı bir yönden bakmak istemiyorsanız; tam olarak konunuzda duymak istediğiniz nedi

Bu durumda bazı planlamalarınızı askerlik sonrasına bırakabilirdiniz dememi mi tercih ederdiniz ?

Olaya farklı bir yönden bakmak istemiyorsanız; tam olarak konunuzda duymak istediğiniz nedir ?
Ay hayat hikayemin hangi kısmı sizi kıskançlıktan çatlamaya itti bilmiyorum ama bomboş bir charsınız ve burada b*ktan geçen hayatınızın acısını, kuş kadar aklınızla insanları rencide etmeye çalışarak ama maalesef basaramayarak çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bunu birinin size söylemesi gerekiyordu maalesef.
Bence siz gidin, eşinizin cebindeki parayı hesaplayın ve ona yular takmaya çalışın, hesap sorup beyninin etini falan yiyin ve sadece kafa dağıtmaya çalışan, sohbet eden kadınları rahat bırakın. Olur mu? Çünkü herkes sizin gibi değil.

Eğer ki kazanıyorsa o zaman bu bedeli ödemeli ve eşinin yanında kalmalı.Bu sebepten sordum.Ama siz her iki durumda da canınızı sıkmayın ve içinizde büyüyen canın farkına varın hamileliğinizin keyfini çıkarın.Eşiniz yanınızda olsa da olmasa da o hep sizinle.
Çok tatlısınız ❤️ Bazı yorumlara bakınca insan sizin gibi insanların kalmadığını daha iyi anlıyor ❤️

Günde 100 bin TL bile kazandığı oluyor demişsiniz. Öyleyse 6 ayda zaten bu parayı çalışıp kazanır.
Evet evet ben hamilelik duygusalligiyla, direkt tartışma sonrasında eşim yan odadayken açtım bu konuyu ağlaya ağlaya. Muhtemelen gitmez, ağır konuşmak istedi diye düşünüyorum şu an.

Bebek doğduktan sonra gitmesi çok daha kötü olmaz mı? Keşke ona göre yapsaydınız planınızı. Yapacak bir şey yok artık hemen gidip gelsin bari.

Bebek doğduktan sonra gitmesi çok daha kötü olmaz mı? Keşke ona göre yapsaydınız planınızı. Yapacak bir şey yok artık hemen gidip gelsin bari.
Bizim 1 yıl dolduktan sonra anne baba olma isteğimiz kabardı ve önünü arkasini çok düşünmedik ama muhtemelen eşim blöf yapıyor. Salim kafayla düşününce buna karar verdim. İnşallah öyledir yani.

Evet evet ben hamilelik duygusalligiyla, direkt tartışma sonrasında eşim yan odadayken açtım bu konuyu ağlaya ağlaya. Muhtemelen gitmez, ağır konuşmak istedi diye düşünüyorum şu an.
Tartışma sırasında söylediğini dile getirmişsiniz. Muhtemelen sinirle söylemiştir.
Gidecek olan adam 34 yaşına kadar ertelemezdi diye düşünüyorum.
6 ay da bu parayı toparlayamayacak gibi de değil.
Üzülmeyin, yarın sakin kafayla tekrar konuşursunuz.

Şöyle bir empati yaptımda bende sizin yerinizde olsam eşimin gitmesini istemezdim ya :( çünkü bu duygular insan hayatında bir ilktir tekrar çocuk istiyorsanız allah tekrar nasip etsin inşallah ama bir daha yaşanır yaşanmaz bunu allah bilir.Böyle özel ve ilk duyguların her anını bende eşimle birlikte yaşamak isterdim.bazı duyguların maddi hiçbir karşılığı yoktur çünkü.allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve herşey gönlünüzce olsun🤲🏻

Eşim yüksek lisans yaparken ben de lisans yapıyordum ve ortak laboratuvarda ekip olarak çalışıyorduk. Kısa zaman sonra benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyledi ve sevgili olduk. O yüksek lisansı bitirdi, ben lisansı bitirip yüksek lisansa başladım ve aniden evlenmeye karar verip 1 yıl 4 ay önce evlendik. Askerliği yapmadığını biliyordum ve bedelli yapacağını söylüyordu. Kendisi 34 yaşında olduğu için 20 yaşında ergenlere katlanamayacağını kendisi de, ben de, ailesi de biliyoruz. Üretici olarak ticaret yapıyorlar ve piyasa uzun süredir dünya genelinde durgun veee eşim de 100 bin üstü olan bedelliyi karşılayamayacağını söylüyor. Ben ise 13 haftalık hamileyim... Çok moralim bozuk, çok ağladım. Bu durumu da bir tartışma sırasında dile getirdi zaten. Çok ama çok kırgınım. Her şeye.

Adamın askerliğini yapmadığını biliyormuşsunuz. Bedelli yapmak istese , "bebekte geliyor zaten kısa dönem yapacaksın; bedelliye verilecek parayı çocuğumuza kullanırız" diyecektiniz belki de. Eşinize hayırlı teskereler ; size de sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim.

Biliyor musunuz, onun parası beni hiç alakadar etmez. Bebeğim için çaput çuputa para harcayacak biri de değilim. Benim için önemli olan duygular ve zaman. Maalesef o burada yokken her şey yarım kalacak. Büyüyen karnımı göremeyecek, bebeğimizin ilk teknesini göremeyecek, ultrasona birlikte godemeyecegiz, belki doğumu onsuz yapacağım. Her bebek bir şekilde büyür ama benim yaşadığım her eksik duyguyu önce ben, sonra bebeğim de hissedecek.
Bence tanımadığınız insanların vereceği tepkiler için fikir yürütmeyi acilen bırakmalısınız.

Bu durumda bazı planlamalarınızı askerlik sonrasına bırakabilirdiniz dememi mi tercih ederdiniz ?

Olaya farklı bir yönden bakmak istemiyorsanız; konunuzda tam olarak duymak istediğiniz nedir ?

Ay hayat hikayemin hangi kısmı sizi kıskançlıktan çatlamaya itti bilmiyorum ama bomboş bir charsınız ve burada b*ktan geçen hayatınızın acısını, kuş kadar aklınızla insanları rencide etmeye çalışarak ama maalesef basaramayarak çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bunu birinin size söylemesi gerekiyordu maalesef.
Bence siz gidin, eşinizin cebindeki parayı hesaplayın ve ona yular takmaya çalışın, hesap sorup beyninin etini falan yiyin ve sadece kafa dağıtmaya çalışan, sohbet eden kadınları rahat bırakın. Olur mu? Çünkü herkes sizin gibi değil.

Sizin mesajlarınız ve benim mesajlarım yukarıda yer almaktadır. Bir insana hayırlı olsun demek benim için normal ; size göreyse kıskançlık mı ?

yani 6 ay icin gitmemek icin 100.bin cok fazla bebeginize kullanirsiniz o parayi.. Niye kavga ediyorsunuz ki.Mecburi bisey bu zaten bedellide yapsa 28 gun gidecek . 5 ay fazladan katlanacaksiniz zor ama cocuk dogduktan sonra gitmesi daha zor olur diye dusunuyorum. Bu surecte sizi yalniz birakmayacak insanlar varsa cok dert etmeyin . Bebeginize yazik

Biliyor musunuz, onun parası beni hiç alakadar etmez. Bebeğim için çaput çuputa para harcayacak biri de değilim. Benim için önemli olan duygular ve zaman. Maalesef o burada yokken her şey yarım kalacak. Büyüyen karnımı göremeyecek, bebeğimizin ilk teknesini göremeyecek, ultrasona birlikte godemeyecegiz, belki doğumu onsuz yapacağım. Her bebek bir şekilde büyür ama benim yaşadığım her eksik duyguyu önce ben, sonra bebeğim de hissedecek.
Bence tanımadığınız insanların vereceği tepkiler için fikir yürütmeyi acilen bırakmalısınız.
Yani duygularinizi anlayabiliyorum hamileligi esinizle gecirmek en dogal hakkiniz isteyebilirsiniz ancak soyle dusunun bu mecburi bir durum ve bebeginiz dogdugunda giderse onun bircok seyine sahit olamayacak belki yurumesine denk gelemeyecek yada ilk anlarina yada hastalanacak yaninda olamaycak. Bebegnz dogdugunda suankinden daha fazla ihtiyac duyacaksniz esinizin varligina bitirip gelmesi daha mantikli bir cozum gibi

Bazen bir günde 100 binden fazla kazanıyor çünkü tekstil ihracatçısı. Olay şu ki onun burada olmadığı 6 ay işlerin de bir bölümünün aksamasına sebep olacak.
Şu an size bunu yazarken acaba beni üzmek için mi bunu söyledi diye de düşünmeye başladım. Aslında çok merhametli biri ama bazen sinirliyken cin oluyor.

Evet sektorde duraganlik var lakin tekstil sektorunun alt urun grubu dahi bir cok ana urun grubu totali kadar orana sahip. Sayet yeni bir uretici degilse bedelliye gidemeyecek kadar az kazanmiyordur. Kilit pozisyonda olmasi da o kadar uzaklasmasina engel olur. Sakin olmaniz hem siz hem bebeginiz icin onemli. Gun ola harman ola deyin. Kisa donem yapar gelir.

Yuh!

Sizin mükemmel bir hayatınız yok ki millet sizi neden kıskansın?
Ayrica bu yorumla, saymış olduğunuz tüm tanımlamaları kendi üstünüze gecirdiniz🤷‍♀️

Merak etmeyin sizin 34 yaşındaki kocanızı, ‘20 yaşındaki ergenler’ dediğiniz gençlerle gayet güzel anlaştırırlar.

Bu görev yapılacak. Bedelli yada diğer türlü bu eşinizle sizi ilgilendiren bir şey zaten bunu bilerek evlenmiş, üstüne hamile kalmışsınız. Şu durumda kimse “Allah kavuştursun” demekten başka bir şey yapamaz.

Size hak verdiğim yerler var elbette bende istemezdim hamileyken eşimden uzak kalmayı ama keşke üslubunuzu bozmasaydınız.

Sizin mesajlarınız ve benim mesajlarım yukarıda yer almaktadır. Bir insana hayırlı olsun demek benim için normal ; size göreyse kıskançlık mı ?

eşinede hayırlı teskereler demişsin birde seni gidi kıskanç kadın seni kesin senin eşin askerliğini evlenmeden yapmıştır ondan kıskandın sen🤷‍♀️

Karşınızdaki kişinin hayat şekli,akıl seviyesi,insanları rencide etmeye çalıştığı kanısına sanırım kendi kalbinizin referansıyla vardınız.Hele hele yular falan bunları dedirtecek ne oldu anlamak güç. Seviyenizi koruyun.Kimsenin hayat hikayenizi merak ettiği yok kaldı ki birde kıskanılasınız(!) Size "sözde siz kafa dağıtırken" kafa şişirme hakkını da kimse vermiyor. Saygısızlığın alemi yok.

Back