Hamıleyim ve eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence çok gözünde büyütmüşsün sen bu elti olayını wp durumlarınada bakmıyosa bakmıyo onumu kontrol ediyosun Allah askna cocuk dogunca tlfnu eline alabldgne sukredersın suan belli boşsun eltini takntı haline getrmişsn anlaşamıyorsan kafa yapın uymuyorsa saygı cercevesi için mesafeni koyarsın olur biter bu kadar basit

Belki kararını değiştirmiştir böyle şeyler olabilir çocuk varken bir yere gitmek çok zor bu konuda haklı ben de eğer ileride evlenirsem evlendikten 2-3 sene sonra evliliğimin tadını çıkardıktan sonra çocuk düşünürüm

Teşekkür ederim

Eltiniz bu kadar canınızı sıkıyorsa onu yok sayın. Çünkü sevinçlerimizi bazen en yakinimizdakiler bile kaldıramıyor. Eltiniz sevinse ne sevinmese ne siz bebek sevincinizi sizi sevenlerle kiskanmayanlarla yaşayın.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Benımde 4 sene sonra oldu gözyası döktüm çok ama rabbım nasıp ettı herkeze nasıp etsın

Yaa çok güzel bı yorum yazmışsınız Allah razı olsun

1. Nispet değil de sizinle muhabbet ediyor olabilir mi? (Ayrıca "nispet")
2. Cekememezlik yapıp sizden sonra çat diye çocuk mu yapti? (Ki yapabilir de buna hiçbirşey diyemezsiniz) Kadın hicbirsey yapmamış.
3. Kayınaileniz sizin üzerine düşsün ne güzel, lakin ne istiyorsunuz onunla araları hep bozuk mu olsun? Kötü niyetli misiniz acaba?
4. Herkez değil herkes!
5. 4 senedir cocuk istiyormuşsunuz neden "benim degil senin olsun" diyorsunuz ki, dua kapısının ne zaman açık olacagi belli olmaz, "inşallah ikimizin de bebişi olur" der geçersiniz, kısacası burada inanilmaz uydurmuşsunuz iyi niyet temsilcisi gibi görünmek adına.
6. Kadın sizi engellemedi diye de mi suçlu oldu evinde oturup çay içerken? Akdhjskak sizin storylerinizi izlemek şart mı?
7. Haksızsınız!

Ay kusura bakmayın da siz çok keko bir karaktersiniz ya valla elti sizden uzak durmakla iyi yapıyor. O vizyonel bir kadındır belki.

Eltiniz sizin attiginiz durumlara bakmiyor bile(bende kimsenin wp durumuna bakmam, aklima gelmiyor surekli kontrol etmek) ama siz eltinizin herseyini inceleyip bir anlam yukluyorsunuz. Sorun eltide degil sizde bana gore

Teşekkürlerrrrr

Eltiniz sizin attiginiz durumlara bakmiyor bile(bende kimsenin wp durumuna bakmam, aklima gelmiyor surekli kontrol etmek) ama siz eltinizin herseyini inceleyip bir anlam yukluyorsunuz. Sorun eltide degil sizde bana gore
Teşekkür ederim yorumunuz için

Siz de anlamıyorsunuz, kadına ne ne doktorunuzun söylediklerinden. Çocuk düşünmüyoruz, önce biraz gezeceğiz diyen kadına ne diye şöyle yaparsan böyle yaparsan hamile kalırsın diyorsunuz? Siz teşekkür edersiniz ama başkası rahatsız olur. Var mı rahatsız olma hakkı sizce?

Beğendiğiniz yoruma alkış beğenmediğinize linç diyorsunuz. Ben gayet seviyeli bir üslupta yazıyorum linç falan yok. Siz soruyorsunuz ben cevaplıyorum. Hala kendinizde hata görmüyorsunuz, elti sorarsa söylerim, kafama göre gidip şunu yap bunu yap demeyeyim demiyorsunuz. Hep siz haklısınız hep siz mağdursunuz hep siz hep siz...Kayınvalide kayınpeder benim üzerime düştükçe o da g.tlerinden ayrılmıyor yazdınız. Kötü mü olsun araları veya sizin müdahelenizle mi görüşülsün görüşülmesin?

Kadın da aldığını giydiğini paylaşsın ne var bunda, siz yapınca niye kıskançlık olmuyor? Çok basit, kadını rahat bırakın. Hamile kalmak isteyen kocasıyla halleder o işi.

Ben sıze anlatamıyormuyum ben doktor böyle demıstı bna dedıgımde aramız iyidi bna düşünüyoruz cocuk bız falan dedıgı ıcın bunu dedık dıyorum anlayın burayı..tamam ıste bak benım uzerıme düşünce gotlerınden ayrılmıyor düne kadarda bana onları kötülüyordu burda o kıskançlık yapıp yanaşmış olmuyor ben benım uzerıme düşüyorlar dıyınce benmı cekememezlık yapmış oluyorum bırakın allah askına burda sızın gıbı üslubunu bozup konusanada aynı cevabı veriyorum düzgünce söyleyenlerde var teşekkür ederim onlarada çok yanlış düşüncedesınız lütfen yazdıgıma karsılık cevap yazmayın

Kim atamazsınız dedi ki size? Ne istiyorsanız atarsınız. Bi siz değilsiniz zaten öyle bir şey demedim. Kim yapsa itici duruyor, buldumcuk duruyor. Ne paylaşmak istiyorsanız paylaşırsınız ben sadece dışarıdan nasıl göründüğünü söylüyorum. Anlamamakta ısrarcısınız ama aldığımı nispet yapmam yazıp aldığı bebek kıyafetini paylaşmakla övünmek nasıl bir çelişkidir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…