Hamıleyim ve eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazla onemseyip ciddiye almışsın boşuna yorma kafanı o ne düşünüyor diye endekslemissin kendini bosvermek takmamak lazım

Sizden çocuk nasıl yapılır tavsiyesi istedi mi ki şöyle yap böyle yap dediniz? Bana konudaki kıskanan siz gibi geldiniz.

Eltiniz ne sohbet konusu açsa nispet yapıldığını düşünüyorsunuz ama kendiniz paylaşim yapınca çok normal oluyor ve ustune sizin bebek alisverisinize bakmadığı için yine elti kıskanç oluyor.

Amaaan canınız çok sıkılıyor galiba bu kadar takmayın valla hasta edersiniz kendinizi. Bence siz hikayeye attıklarınıza eltinizin bakmamasına bile içerlemişsiniz. Eltiniz bu kadar kafaya takıldığını bilse zil takıp oynar. Ayrıca eltiniz neyse iz de osunuz o aile için. İnanın ikinizin de farkı yok olumsuz bir durum olduğunda düşman görülecek ilk iki kişi sizsiniz. Çok rahatsızsanız siz de eltinizin paylaşımlarına bakmayıverin görmezseniz rahatsız da olmazsınız

Çok doğru söylüyorsun

Katılıyorum...sizede geçmiş olsun biran önce saglina kavuşur kuzucuk

Sen istiyor hep nismet yapmak “herkes hemen hersey birakip bebemin donuna baksiiiinnnn” ama elti yapinca bozuluyor. Herkes sana kanalize olmak zorunda degil. Gormemislik yapiyorsun. Dunyada yaklasik 10.000.000.000 insan var sence üremen bu kadar fantasik bir olay olabilir mi?

Az görüş.
İnsanlara bebekleri olması için taktik verme. Bunlar mahrem konular cok ayıp. Hatalısın. Senin bebeğin olsun isterim demek ne kadar sacma. Ne kadar samimiyetsiz. Siz kendi bebeğinizi isteyin
Yeni evli çiftin tatile gitmesi size niye nispet olsun.
Herkesin evi barkı ayrı niye kendinizi kıyas içinde hisseyorsunuz. Hem ona nispet yaotıgımı sanıyor diyip onun her yaptıgını nisbet olarak algılıyorsunuz. Bence sizde asırı tuhaflık var. Kızı rahat bırakın.
Durumlarına bakmamasının ne önemi var. Tercih etmez bakmaz. Bu da mı suç.

Ankadık biz anladık da sen bazı seyleri anlamamışsın.

İşsiz misiniz?
Yeni evli kıza çocuk tavsiyesinde bulunmak nedir yahu? Düşünmüyorum demiş istediğini nasıl anladınız? Size nasıl hamile kalırım diye sordu mu?
Benim değil senin çocuğun olsun çok isterim gerçek düşünceniz değil ki. Neden böyle bir cümle kurdunuz?
Kazara kız sizden önce hamile kalsa düşünemiyorum halinizi.

İyide kadın çocuk istemiyoruz şu anda demis. İstese sorar zaten size . Sürekli şöyle yap çocuğun olur demenin anlamı yok ki düşünmeyen kadına , bunalmış.ki.surekli bana bunları söylüyor diye hayiflanmis.

Bir de sürekli durum da aldiklarinizi paylasiyorsaniz girip bakmak istemeyebilir. Aynı şeylere defalarca neden baksın ki ben olsam bende bakmam. Bebeğinizin kıyafetleri bir tek sizi mutlu eder. Dışarıda ki insanlar da ilk gorduklerinde çok tatlıymış der ikincisin de dönüp bkmaz bile

Sizin bebeğinize aldıklarınızı paylaşmanızla eltinizin kendine aldıklarını paylaşması arasında hiç ama hiç fark yok, önce bunu anlayın.

Nispet ise ikisi de nispet. Hatta bebek biraz daha fazla nispet. Zira hediye şu buna herkes erişir ama çocuk sahibi olmak isteyip olamayan bir sürü insan var.

Ayrıca whatsapp durumlarına ben de hiç bakmıyorum. Çünkü pek umurunda değil kim nerede, ne yapıyor. Siz eltinizi epeyce umursuyorsunuz ki durumlarınıza bakıp bakmadığına kadar kontrol etmişsiniz.

Sizi kırmak istemem ama sorun sizde gibi duruyor.

İyi niyetli demişsiniz ama bazen insan bunu duymak istemiyor,mesela benim eltim de benden önce hamile kaldı bizde istiyorduk ama hep onların yanında olduk,bana sürekli Dr öneriyordu şöyle yap böyle yap,şu devirde herkes herşeyi biliyor geleneksel yada modern tıp olarak,kimsenin tavsiyesini dinlemek istemiyor bazen,,

Herkes nasıl da güzelce ikna etmeye çalışıyor.
Ama beni linçliyorsunuz yok şöyle yok böyle.
Yaw sen linç görmemişsin
Eltiysen birbirini kıskanırsın
Ben hiç anlatmaya çalışmayacağım yaptıgın bu saçmalıkların yanlışlığını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…