- 9 Kasım 2021
- 703
- 1.306
- 63
- Konu Sahibi nur kaynak
Kaç yaşındasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim atamazsınız dedi ki size? Ne istiyorsanız atarsınız. Bi siz değilsiniz zaten öyle bir şey demedim. Kim yapsa itici duruyor, buldumcuk duruyor. Ne paylaşmak istiyorsanız paylaşırsınız ben sadece dışarıdan nasıl göründüğünü söylüyorum. Anlamamakta ısrarcısınız ama aldığımı nispet yapmam yazıp aldığı bebek kıyafetini paylaşmakla övünmek nasıl bir
Teşekkür ederim yorumun içinBen hicbi sorun göremedim.Bazi insanlar vardır sürekli kendilerinin kiskanildigini dusunur.Hamile kalırlar kiskanilirlar,tatile giderler kiskanlirlar,kıyafet alirlar kiskanilirlar.Siz de onlardansiniz bence.Universitede böyle bi arkadasim vardı.Herkesin onu kiskandigini ve ona aşık oldugunu zannediyordu.
Bebeğinize aldığınız şeyler sizin hayalleriniz oluyor da eltinin aldığı şeyler de onun hayalleri olamaz mı? Kadın hep ertelemiştir, şimdi şart değil durumum olsun sonra alırım demiştir, alınca da sevinmiş paylaşmıştır olamaz mı? Kime ne sizin bebeğinizin eşyalarından hayallerinizden? Benim de iki kızım oldu, bebek eşyası heyecanını ben de yaşadım ama milletin gözünü de oymadım bakacaksın beğeneceksin seyredeceksin diye. Hep bende olsun, ben sevineyim, ben paylaşayım, benim hayalim gerçekleşsin hep ben hep ben...Hayır bana konuşuyorken bızde düşünüyoruz çocuk bakalım fln dıye anlatıp aramız mesafeye gırınce cocuk düşünmüyoruz cocukluda bırsey yapılmaz tatılde gıbı cümlede tuhaflık yok ben bebegım ıle ılgılı bırsey durum atınca tuhaflık var aldıklarımız bebekle esımın aldığı veyada kendıme evıme bırsey aldıgımın arasında fark vr bebekle ılgılı atıyo olmak bugune kadar bekledim hayallerim sevınclerım kızına aldığım kıyafetleri utuleyıp atmam bunlar güzel şeyler fakat kocamda bunu almış dıye duruma atıyorsam orda ben bırsey ararım sen konuyu yanlış yere bagladın ama olmadı.
Nezaket kuralları icabı birisi size bir şey sorarsa cevap verirsiniz, sormazsa karışmazsınız işine. Bunun iyi niyeti kötü niyeti yoktur, patavatsızlıktır. Kadın size sormamış işte, siz niye anlamıyorsunuz?ben doktor böyle demıstı bna dedıgımde aramız iyidi bna düşünüyoruz cocuk bız falan dedıgı ıcın bunu dedık dıyorum anlayın burayı
C
ya orda yazmamışım bakım aldıgım kendımle yada kocamın bana aldıgıdır fakat bu bebek kıyafetlerı bu çok masum bırsey ılk annelık ılk heycan anlatabılıyormuyum ama sız duyguyu yasamadınız sanırım allah yasatsın![]()
Eliniz yorulmuş![]()
Bayağı farkettiHayır 24 yanlış o
Bebeğinize aldığınız şeyler sizin hayalleriniz oluyor da eltinin aldığı şeyler de onun hayalleri olamaz mı? Kadın hep ertelemiştir, şimdi şart değil durumum olsun sonra alırım demiştir, alınca da sevinmiş paylaşmıştır olamaz mı? Kime ne sizin bebeğinizin eşyalarından hayallerinizden? Benim de iki kızım oldu, bebek eşyası heyecanını ben de yaşadım ama milletin gözünü de oymadım bakacaksın beğeneceksin seyredeceksin diye. Hep bende olsun, ben sevineyim, ben paylaşayım, benim hayalim gerçekleşsin hep ben hep ben...
Ben mi hata yapıyorum diye soruyorsunuz ve çoğunluk sorunun sizde olduğunu yazmış. Bunu bile kabul etmiyorsunuz. Tamam en hamile sizsiniz, en cici gelin sizsiniz, en çok hediye alan koca sizde -kaynınız hiç hediye almıyormuş- en kaynana kayınbaba favorisi sizsiniz, herkes sizin üstünüze düşüyormuş. Böyle mutluysanız böyle yaşayın, kıskanç çekemeyen laf sokan eltiden uzak durun.
Nezaket kuralları icabı
Ya senin meslek ney çok güldüm yorumunaBayağı farketti20 yaşında bebek için gözyaşı dökeceğinize üniversite sıralarında ter dökseydiniz böyle saçma konuların içinde bulmazdınız kendinizi.
Profılıne gırdımde herkeze bı yorum yazmışsın linçlenmende cabasıBayağı farketti20 yaşında bebek için gözyaşı dökeceğinize üniversite sıralarında ter dökseydiniz böyle saçma konuların içinde bulmazdınız kendinizi.
At hırsızlığıYa senin meslek ney çok güldüm yorumuna![]()
Belli profılındende zaten bu mesleğe devam yakışmışAt hırsızlığı![]()
"Herkes" diye yazılır. Linçlendiğimi de hatırlamıyorum doğru organınınızla bakın.Profılıne gırdımde herkeze bı yorum yazmışsın linçlenmende cabası![]()
TskBelli profılındende zaten bu mesleğe devam yakışmış![]()
Eminim öyledir profiline bakmayı dene gözlük kullanıyorsan"Herkes" diye yazılır. Linçlendiğimi de hatırlamıyorum doğru organınınızla bakın.
Rica ederim iyi günler diliyorum
Yav hadi ablacım hadi.Eminim öyledir profiline bakmayı dene gözlük kullanıyorsan