Daha yeni başlamışsınız açıkçası. Öncelikle kendinizi hazırlayın. Hem eşin hem sen takviye vitaminlere başlayın, folik asit, multivitamin falan. Bunu doktorun yazmasına gerek yok eczaneden bugün gidip alabilirsiniz. Sorsanız zaten sizi yönlendirirler. Prolaktininiz yüksek çıktığı için göğüslerinize uyarıcı uygulamalar yapmayın, prolaktin yüksekliği sebebiyle gebe kalamıyor olabilirsiniz. Prolaktin dediğimiz şey süt hormonudur, derler ya hani süt korur diye bunun nedeni de budur. Sütümüz geldiği zaman prolaktin artar gebe kalma ihtimalimiz düşer. Devlet hastanesi göre 2 sene evli olduğunuz için muhtemelen size klomen tedavisi yaparlar ki iyi bir uygulama olur. Çünkü aşılamadan önce klomen tedavisi uygulanır. Negatif devam ederse aşılama yapılır. Aşılama da kötü bişi değil bu arada. Ben hem klomen hem aşılama tedavisi gördüm devlette yaptırdım ikisinide. Zorluğu yok. Hatta tedaviler sizi gebeliğe hazırlayıp sonucu olumsuz da olsa bi süre sonra kendiliğinden hamile kalabilirsiniz. Korkmayın, üzülmeyin, stres yapmayın herşey olacağına varır. Birilerine bahsetmekten de çekinmeyin biri dua eder o dua kabul olur bilemezsiniz