Hamıleyim ve eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalniz siz yenge degil eltisiniz.

Ve ben karsi tarafin değil sizin kiskandiginizi dusundum amaa hamilelikten herhalde... (2.hamileligimi yasiyorum daha su hormonlarimin simarikligini yasayamadim)

Yani umarım oyledir.
Hayır nedemek ıstedıgımı aslında anlıyamadınız ben yanlış mı yapıyorum acaba dıyerek konu açtım

Eltiyi hayatınızın merkezine koyup, düşünüp durmayın. Ben de çoğu zaman durumlara bakmam hele sürekli gösteriş yapanlarınkine. Mana aramaya gerek yok. Bebeğinize odaklanın, çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okuyun, doğumdan sonra zor olur, beslenmesi bakımı ile ilgili çok güzel kitaplar var.
Bu kitabı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim

Elti de bir sıkıntı yok,siz sadece biraz alingansınız.Hamilelikten olabilir,takmayın kafaya böyle boş şeyleri.Sağlıkla doğsun bebeğiniz insallah🙏.
Evet bıraz fazla takıyorum acaba üzüldümü yada yanlış bırseymı yaptım falan

Yengelık su sekıl hanı böyle yengecılık yapanlar olur şunu ogretıyım bunu ogretıyım bana saygılı ol gıbı yapan çok ınsan var ben onunla hep arkadaş gıbıydım hatta bna yenge degıl adımı söyle yenge deme dedım yanlış anlasılmasında
Konuda anormal olan siz gibi geldiniz bana. Biri bana şunu öğreteyım vs yapmadım, yengecilik (??) yapmadım ben sana dese, senin ne haddine zaten derim.
Yengecilik de neyse. Ayrıca whatsapp a vs durum koyup kim baktı diye tek tek bakan insanlardan ürküyorum ben. Kimsenin hayatı görülmeye değer değil. Kimse bakmak zorunda da değil. Birde şöyle düşünün. Ortada bebeği olmayan bir kadın var. Yengecilik yapmadım diyen ama bence yapan ve hamile olan da bir yenge var, bebek paylaşımları yapıyor. Üzülür demediniz mi hiç. Birde bakmadı diye fesatlanmışsınız.

Tam tersi olsa, buraya konu açar, benim bebeğim olmuyor ama eltim bebeğine aldığı donu bile paylaşıyor diye konu açardınız. %2000 yani.

Konuda anormal olan siz gibi geldiniz bana. Biri bana şunu öğreteyım vs yapmadım, yengecilik (??) yapmadım ben sana dese, senin ne haddine zaten derim.
Yengecilik de neyse. Ayrıca whatsapp a vs durum koyup kim baktı diye tek tek bakan insanlardan ürküyorum ben. Kimsenin hayatı görülmeye değer değil. Kimse bakmak zorunda da değil. Birde şöyle düşünün. Ortada bebeği olmayan bir kadın var. Yengecilik yapmadım diyen ama bence yapan ve hamile olan da bir yenge var, bebek paylaşımları yapıyor. Üzülür demediniz mi hiç. Birde bakmadı diye fesatlanmışsınız.

Tam tersi olsa, buraya konu açar, benim bebeğim olmuyor ama eltim bebeğine aldığı donu bile paylaşıyor diye konu açardınız. %2000 yani.
Fesatlanan ben degılım ki o kullagımla duydum çünkü ya be

Bebek allah vergisi ilk öncelikle yazmışsınızkı yengecılık yapmadım dıyen ama bence yapan ve hamıle olan bır yenge var pardonda yengecılıkle hamılelıgımın bağlantısını öğreneyım sizden hamıle olmayabılır ama sen benım ıcımdemısın oturup kalkıp hepde ıcımden derım rabbım herkeze nasıp etsın dıye çok yanlış yani.

Allahım hadi konuyu yazan noktalama işareti kullanmıyor ben neden tek nefeste okumaya çalışıyorum bunları 🫁
Konuya gelince de eltiyi kafanıza fazla takmışsınız. Kendi hayatınıza odaklanın boşverin milletin nisMetini falan.
Valla hıc noktalama işaretlerıne bakmam aslında dıkkat edeyım ☺️

Bana göre hayır. Yarın birgün bu çocuk doğacak o zaman ne yapacak eltiniz? Mecburen bir araya geleceksiniz ve bebeğinizde yanınızda olacak. Ama şu alınan şeyler paylaşılmamalı bence ya ben hiç sevmiyorum.
Aslında dogru ama nebılıyım özeniyoruz böyle minik elbıselerını tıktokdada yapıyorlar ya makınaya atarken fln utulerken o ankı heycan herseye deger

Aldıklarım kocamın aldığı kendıme aldıklarımdan bahsedıyorum bebek ıcın paylaşım yaparım tabıkıde ilk bebegımın verdıgı heycanlılık bi bendemı sorun oldu paylaşmam ben aldıklarım ama detaylı yazmadığım için buraya çekilmiş konu teşekkür ederim cevabın için

Kendinize aldığınızla bebeğinize aldığınızın farkı ne? Aldığını paylaşmak o da nispet. Bi sizde değil herkeste aynı şekilde sorun. Eleştirdiğiniz şeyi yapıyorsunuz farkında değilsiniz. Rica ederim

Kendinize aldığınızla bebeğinize aldığınızın farkı ne? Aldığını paylaşmak o da nispet. Bi sizde değil herkeste aynı şekilde sorun. Eleştirdiğiniz şeyi yapıyorsunuz farkında değilsiniz. Rica ederim
Valla turkıye cumhurıyetınde bebegıme aldığım sevıncımle yaptığım vıdeolarım odası herseyını atarım çok şükür bı ben degılım çünkü bunun heycanı sevıncı herseye deger bugüne kadar bekledık bebegımle ılgılı bırsey paylasmayayım da nezmn paylasayım bır ben yokum yanı He kocamın aldığı kolye küpe onları paylaşmam sevmemde ztn kocam bunu almış dıyerek paylasmayı ama yenı dogacak bebegımıde atarım selfıede yaparım el kadar mınnak kıyafetınıde atarım

Eltinizin onu aldim demesinden rahatsiz olup ben aldığımı soylemem, nispet yapmam deyip; bebege aldiginiz seyleri wp durumuna koymaniz kacinci seviye çelişki?
Coluk cocuga karismadan tatile gidecegiz, cocukla gidilmez demesinde ne var? Siz 4 yillik evlisiniz, hevesinizi almissinizdir. Onlar yeni evli, cocuk dusunmuyor demekki.
Siz eltiyi cekemiyorsunuz bence.

+++++++

Eltinizin onu aldim demesinden rahatsiz olup ben aldığımı soylemem, nispet yapmam deyip; bebege aldiginiz seyleri wp durumuna koymaniz kacinci seviye çelişki?
Coluk cocuga karismadan tatile gidecegiz, cocukla gidilmez demesinde ne var? Siz 4 yillik evlisiniz, hevesinizi almissinizdir. Onlar yeni evli, cocuk dusunmuyor demekki.
Siz eltiyi cekemiyorsunuz bence.
Hayır bana konuşuyorken bızde düşünüyoruz çocuk bakalım fln dıye anlatıp aramız mesafeye gırınce cocuk düşünmüyoruz cocukluda bırsey yapılmaz tatılde gıbı cümlede tuhaflık yok ben bebegım ıle ılgılı bırsey durum atınca tuhaflık var aldıklarımız bebekle esımın aldığı veyada kendıme evıme bırsey aldıgımın arasında fark vr bebekle ılgılı atıyo olmak bugune kadar bekledim hayallerim sevınclerım kızına aldığım kıyafetleri utuleyıp atmam bunlar güzel şeyler fakat kocamda bunu almış dıye duruma atıyorsam orda ben bırsey ararım sen konuyu yanlış yere bagladın ama olmadı.

Arkadaşlarımızla konuşurken de aldığımız ya da yaptığımız şeyleri paylaşabiliyoruz arkadaşa anlatmak nispet olmazken elti/görümceye anlatmak neden nispet oluyor anlayamadığım şeylerden biri... Hamilelikte sizin üzerinize düşerler sonra eltiniz hamile kalır onun üzerine düşerler bu böyledir.

Ortada hiçbir sebep yokken ''ben çocuk yapmayacağım, evliliğin tadırını çıkaracağım'' söylemini de ortada bi konu açılmıştır o şekilde söylemiştir bence ki haklı söylediği şeyde de haklı.

Hayır bana konuşuyorken bızde düşünüyoruz çocuk bakalım fln dıye anlatıp aramız mesafeye gırınce cocuk düşünmüyoruz cocukluda bırsey yapılmaz tatılde gıbı cümlede tuhaflık yok ben bebegım ıle ılgılı bırsey durum atınca tuhaflık var aldıklarımız bebekle esımın aldığı veyada kendıme evıme bırsey aldıgımın arasında fark vr bebekle ılgılı atıyo olmak bugune kadar bekledim hayallerim sevınclerım kızına aldığım kıyafetleri utuleyıp atmam bunlar güzel şeyler fakat kocamda bunu almış dıye duruma atıyorsam orda ben bırsey ararım sen konuyu yanlış yere bagladın ama olmadı.

Benimde bebegim var, cocukla bi yere gidilmez, doğru soylemis. Pesinden kosturup duruyosun, ayagini uzatip keyif yapamiyosun ki.
Sizin hayaliniz bebekken, bebekle ilgisi seyleri paylasmaktan keyif aliyorken onun hayalide kocasi olamaz mi? Kocasının aldigi seyleri paylasmaktan mutluluk duyuyor olamaz mi? Sizin esiniz size hediye almadigi icin mi altinda bisey ariyosunuz?

Arkadaşlarımızla konuşurken de aldığımız ya da yaptığımız şeyleri paylaşabiliyoruz arkadaşa anlatmak nispet olmazken elti/görümceye anlatmak neden nispet oluyor anlayamadığım şeylerden biri... Hamilelikte sizin üzerinize düşerler sonra eltiniz hamile kalır onun üzerine düşerler bu böyledir.

Ortada hiçbir sebep yokken ''ben çocuk yapmayacağım, evliliğin tadırını çıkaracağım'' söylemini de ortada bi konu açılmıştır o şekilde söylemiştir bence ki haklı söylediği şeyde de haklı.
Hayır ıste konu açılmadı yengem orda bna senın hamılelılık nasıl gıdıyo dedı oda orda valla bızde tatıle gıtcez ama cocuk coluga karısmadan dedı daha düne kdr bızde ıstıyom cocuk dıyodu hatta olur dedık kafana takma dedım ıkı mesafe oldu cocukluda bıyere gıdılmez denılmez bence

Benimde bebegim var, cocukla bi yere gidilmez, doğru soylemis. Pesinden kosturup duruyosun, ayagini uzatip keyif yapamiyosun ki.
Sizin hayaliniz bebekken, bebekle ilgisi seyleri paylasmaktan keyif aliyorken onun hayalide kocasi olamaz mi? Kocasının aldigi seyleri paylasmaktan mutluluk duyuyor olamaz mi? Sizin esiniz size hediye almadigi icin mi altinda bisey ariyosunuz?
Yok benım esım onun esınden daha çok hedıye alır doğum günü falan kutlar kaynım öyle seylerı hıc sevmez ama ben kalkıp kocamda bana bunu aldı demem eltıme bakım bebekle kocanın arasında fark var anlatabılıyomuyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X