- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.710
-
- Konu Sahibi simurg211603
Eşi ve kendisi öğretmenmiş nafaka alır bakar.Zor olur ama en azından öle bir insanı görmek zorunda olmazBencede olmasi gereken o ama amac sadece maneviyatti iki bebek aylik masrafi en az 1500 tl olur kadin buna nasil yetisecek ailesi bakacakmi gercekten bence bunlari dusunmek lazim
Maalesef kocası da cimriymiş. Kartına el koymuş.Bencede olmasi gereken o ama amac sadece maneviyatti iki bebek aylik masrafi en az 1500 tl olur kadin buna nasil yetisecek ailesi bakacakmi gercekten bence bunlari dusunmek lazim
Tamam haklisin tanimis oldun adamin gercek yüzünü gordun de yazik degil mi simdi yasadigin strese ?ben eşimin bana sadık olduğunu düşünüyordum önceki gördüklerimin benim yanılmam olabileceğini düşünüyordum ama ne kadar kotu olsamda pişman değilim bu davranışım için çünkü bu benim en zor dönemimdi en zor döneminde bana bunları yapan bir adamı tanımış oldum. ama artık ne yapabilecegimi ben de bilmiyorum çünkü böyle bir sonucu ben de beklememiştim
Haklısın çok üzücüCevap belli 'zaten sen oldugunu bildiğimden ben de seni denedim' .. Erkeklerin klişe sözlerini herkes ezberlemiştir artık.
Insanlarin karekteri korkutmakla degismez.degissede neye yarar.Aklıma bir fikir geldi ama yapar mısın bilmiyorum. Kocanın gozunu korkutmak için o fake hesaptan karının kim olduğunu buldum ona bütün bütn konuşmaları atacağım gibisinden tehdit et belki biraz korkar da uzak durur böyle islrrden.
Insanlarin karekteri korkutmakla degismez.degissede neye yarar.
Yikildi seni bekleyen sehir....artik gelsende bir gelmesende.
Neden böyle bısey yapma geregı duydun.Bişeylerden mu suphelendın.Bebegın var senın ya neden kendıne ve o cocuga ezıyet edıosun.31 haftalik ikizlerime hamileyim erken doğum riski nedeniyle 2 aydır yatağa mahkumum. eşimin beni anlattığından şüphelendiğim için onu denemek istedim sahte bir profilden ona mesaj attım ve gerçekten bana sadık olmadigini gözlerimle görmüş oldum eşim karşıdaki kadından fotograflarini istedi cinsel içerikli konuştu buluşma ayarlandı eşim doğum yapınca babalik izni alıp yanına geleceğim diye anlaştı ve memnun kalırsa bu birlikteliğin cok uzun sureler devam edecegini eşini sevdigini ama hayatinda farklılık aradığını söyledi hatta karşıdaki kadına kadinim diye bile hitap etti. ben iki defa hastanelik olup daha fazla bu konuşmalara dayanamadigim için ona baskasi gibi yazmayi bıraktım. bu konuşmalar olurken onun bana karşı daha ilgili daha sevgi dolu davrandigini fark ettim yani bir yandan telefondan başkası sandığı kişiyle konuşuyor diğer yandan bana karşı sevgi doluymuş gibi davraniyordu. ben gerçekten travma yaşadım bu olayla ayrılmayı düşündüm ama ikizim olacak ve ben eşimi her zaman sevdim. ne yapacagimi bilmiyorum şimdi