- 26 Nisan 2016
- 187
- 213
- Konu Sahibi simurg211603
Madem ayrılmayacaksınız ya da bi amacınız yok ne diye adamı deniyorsunuz anlamadım Ne olacak şimdi aldatıldım diyorsunuz ama seviyorum diyorsunuz Güvensizlikle sevgi aynı yerde olur mu Gereksiz merağınız yüzünden yiyin şimdi kendi kendinizi Ben bebeklerinize çok üzüldüm şu an onlara bunu yaşatmaya hakkınız yok Eşiniz kadar suçlu Eşiniz kadar düşüncesizsiniz
teşekkür ederim. gerçekten zor duruyorum gücüm yok ama güçlü olmak için şu halimle bile çabalıyorum. bana bebeklerimin benim gibi bir anneyi haketmedigini yalvarıyorum söylemeyin bu hayatta ne zorluk yaşadıysam hep çocukların dünyasında kalabilmek içindi benim için mahsumiyet demek çocuklar demekti onların olmadığı bir dünyada yaşamayı düşünemiyorum bile sırf çocuklar içinde kalmak için babasız bir şekilde annemin kit kanaat gecimiyle yıllarca öğretmen olmak için çabaladım öğrencilerim beni anneleri gibi görür en serserisine kadar hepsi bana büyük saygı sevgi duyarlar çünkü bilirler onları ne kadar büyük sevdiğimi ve onlar bir yerlere gelsin diye nasıl gecemi gündüzüme cevirdigimi ama ben şanslı biri değilim işte ne kadar iyi yürekli fedakar sadık olsamda istediğim gibi bir evliliğim olmadi yaşamım boyunca bu kadar şansız olmam benim kötü bir anne olacagimi yavrularimi dusunmedigimi göstermez ben onlar icin ölürüm ama onlarsiz bir yasami düşünemem lutfen kucuk gormeyin kızmayın onlari istediğim icin beni suçlamayın ben de boyle bir yasami tercih etmezdim ama her zaman biz secemiyoruZ