31 haftalik ikizlerime hamileyim erken doğum riski nedeniyle 2 aydır yatağa mahkumum. eşimin beni anlattığından şüphelendiğim için onu denemek istedim sahte bir profilden ona mesaj attım ve gerçekten bana sadık olmadigini gözlerimle görmüş oldum eşim karşıdaki kadından fotograflarini istedi cinsel içerikli konuştu buluşma ayarlandı eşim doğum yapınca babalik izni alıp yanına geleceğim diye anlaştı ve memnun kalırsa bu birlikteliğin cok uzun sureler devam edecegini eşini sevdigini ama hayatinda farklılık aradığını söyledi hatta karşıdaki kadına kadinim diye bile hitap etti. ben iki defa hastanelik olup daha fazla bu konuşmalara dayanamadigim için ona baskasi gibi yazmayi bıraktım. bu konuşmalar olurken onun bana karşı daha ilgili daha sevgi dolu davrandigini fark ettim yani bir yandan telefondan başkası sandığı kişiyle konuşuyor diğer yandan bana karşı sevgi doluymuş gibi davraniyordu. ben gerçekten travma yaşadım bu olayla ayrılmayı düşündüm ama ikizim olacak ve ben eşimi her zaman sevdim. ne yapacagimi bilmiyorum şimdi