hamileyim ve aldatildim

Hamileyim ve yazdiklariniz beni cok uzdu. Sizib neler hissettiginizi hayal dahi edemiyorum .Keske hamile halinizle bu stresi kendinize yasatmasaydiniz. Belli ki daha önceden şüpheleriniz vardi o yuzden boyle bsy yaptınız ama keşke bunu doğum sonrasına sonrasına. Zaten çoğul gebelik erken dogum riskinin iki kat artması demek.allah o adamı da ıslah etsin. Babalık iznini ne hayirli bsyde kullanacakmış boyle...

aileme gidemem ailem başka bir ilde ve bana tuvalete gitmek dışında oturmak bile yasak doğumu ilaçlarla engelliyorum aksi taktirde heran doğuma hazır halde rahmim
Eşinizi kovsanız, aileniz gelse? Allahın cezası adam ya, ne kadar zor duruma sokmuş sizi. İnsanın mideside almaz ki dayanın doğuma kadar desem. 2 kere zaten hastanelik olmuşsunuz. Sizin bakılmaya, ilgiye ihtiyacınız var.

ben eşimin bana sadık olduğunu düşünüyordum önceki gördüklerimin benim yanılmam olabileceğini düşünüyordum ama ne kadar kotu olsamda pişman değilim bu davranışım için çünkü bu benim en zor dönemimdi en zor döneminde bana bunları yapan bir adamı tanımış oldum. ama artık ne yapabilecegimi ben de bilmiyorum çünkü böyle bir sonucu ben de beklememiştim

Canim cok uzuldum, Allah yardimcin olsun. Madem doguma kadar yataga bagimli kalmak zorundasin simdilik sabret, dayanmaya calis, rol yap. Ama yeni mesajlar yakalamaya da calis ekran goruntusu falan al. Ekran goruntulerini alabilirsen dogumdan sonra onunla msjlasanin sen oldugunu soyle muhtemelen beni denedigini biliyordum senin oldugunu bildigim icin esimi seviyorum ama farklilik istiyorum falan yazdim dicektir, yag gibi uste cikmaya calisacaktir. O zaman da o ekran goruntulerini gosterirsin. Simdi kendini uzup sana ve bebeklerine zarar gelmesine izin verme. Sonucta karsindaki sana deger verseydi bunu asla yapmazdi degmeyecek biri yuzunden kendini harap etme.

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliymiş.
Daha yeni evliyken ve bu kadar ciddi sorunlar varken bebek için acele etmek neden?

Tek söyleyeceğim bu evlilikte 3 maymunu oynayacaksınız, ayrılmayacaksanız.

hesaplarını inceleme şansım yok çünkü telefonunu özel alani olarak gordugu icin hic bir zaman elime vermedi sürekli şifrelerini değiştirdi benim gerçeği anlayabilmem için bu alçakça oyunu oynamaktan başka çarem yoktu ve tespitiniz doğru ona ben olduğumu söylesem ben sen olduğunu biliyordum deyip zeytin yağı gibi üste çıkacak bir adam. eğer devam ettirsem o hayali kadın için başka bir ile gittiğini görüp öylece yüzüne vurabilirdim ama gücüm yetmedi bu çirkinliğe

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliymiş.
Daha yeni evliyken ve bu kadar ciddi sorunlar varken bebek için acele etmek neden?

Tek söyleyeceğim bu evlilikte 3 maymunu oynayacaksınız, ayrılmayacaksanız.
Karsinizdaki kisi hamile ve dusuk riski var bence biraz daha dusunceli olun yazdiklarinizi daha sakin ifade edin ki etkilenmesin, uzulmesin.

Doğumdan sonra bu m3sajlatın ekran görüntülerini sahte bir mail ile kendi mailine gönder. Eğer ben seni denedim dersen üste çıkar, ama o kadın bana ulaşıp yazışmalarınızı gönderdi dersen sesini çıkaramaz. Sonra da küçük çaplı bir sinir krizi eşliğinde eşine hesap sor. Al bebekleri, git annenin evine. Boşanma davasını aç. Tazminatı da nafakayı da al!

Böyle bir adamla evli kalınmaz.

emin olun her günüm ağlamak ve unutmaya çalışmak ile geçiyor

Karsinizdaki kisi hamile ve dusuk riski var bence biraz daha dusunceli olun yazdiklarinizi daha sakin ifade edin ki etkilenmesin, uzulmesin.
Hatırlatıyorum sadece.
Eşi hiç sevmemiş onu.
Gerçekler bu.
Doğuma kadar bunu düşünüp o adam(!)a muhtaç olacağına evden kovup ailesini çağırmalı.
Çünkü ş...z herif doğum izninde bu kadını yalnız bırakıp başka kadının koynunda keyif yapacak.

Bu mesajınız daha açıklayıcı olmus. İlk mesajınızda Niye böyle bir şey yaptıginizu anlamamistim. Çalışıyor musunuz bir de. Benim Prematüre İkizlerim var erken doğum riski vardı ne kadar zorlu bir süreç biliyorum. Üstüne de böyle kötü bir şey yaşamışsınız Allah sabır versin.

Maddi sıkıntımız yoksa ayrılın derim hemen .
Varsa ikizler masraflı oluyor, bebeklerinizi de Kendinizi de iyice garantiye alın ayrılırken.umarim aileniz destektir.dualarim sizinle

emin olun her günüm ağlamak ve unutmaya çalışmak ile geçiyor
Hanımefendi doğum izninde size yardım etmek yerine başka kadınla alem yapma planı yapan adamdan neden hala medet umuyorsunuz?
Çağırın kendi ailenizi. O pisliği kovun .
Hergün ağlayacağınıza 3 gün ağlarsınız.

ne desek boş şerefs.z bir kocan var malesef.. doğurana kadar sabret canm çünkü konuşursan kıyametler kopacak ve Allah korusun bebeklerine bişey olacak.. doğumdan sonra burnundan getir birde hala seviyorum deme şu karaktersizi..

anneni çağır adamı kov evden.
sen lohusayken adam hangi kadının koynuna gireceğine bile karar vermiş.
10 günlük babalık izninde karısını, ikizlerini bırakıp maç, kahve, arkadaş ayağına "kadınım" dediği kadınların koynunda keyif yapacak.

Konu sahibi de ikiz bebekler, ilgisiz kocayla kendini paralayacak.

Allah yardımcın olsun hamilelik zaten yeterince zor bir süreç keşke bu durumu yaşamamış olsaydın doğuma kadar sabırlı olmalısın ve yardım bahanesi aileni yanına çağır lütfen.
Rabbim sana ve masum bebeklerine sağlıklı , hayırlı ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…