- 26 Nisan 2016
- 187
- 213
- 103
- Konu Sahibi simurg211603
-
Valla bacım yorum sahibi kadın haklı. Sen şimdi böyle ajitasyon yapar gibi ay şöyle iyiyim böyle iyiyim diyorsun ama gerçekten iyi ve düşünceli olsan önce kendi bebeklerinden başlardın. İstersen doğum izninde gizli hesabınla kocanla bi buluşma falan ayarla. Baktın gerçekten evden gidiyor eve geri geldiğinde seni bulamasın. Haa bunu yapmazsın niye bebeklerin için dimi... affettiysen konu açıp burda milletin asabını bozma bari.
Elbette değil fakat bunları yaşadım bosanacagim yardım edin demiyor. Seviyorum diyor. Yaptığının onaylanmasını istiyor. Böyle hem okumuş hem güçsüz kadınları görünce çok üzülüyorum. Yeni nesil genç kızlarımız Böyle olmasın umarım
Konu nda rest çekmek istediğin yazmıyor. Seviyorum yazıyor. Kendini toparladığın zaman umarım güçlü olursun ve sana yapılanları unutmazsın. Belki de unutmayı tercih edersin kendi seçimin. Her koyun kendi bacağından asılırbeni yanlış anlamışsınız ben seviyorum dedim ama bosanmayacagim asla demedim elbetteki bu durumun altında kalmayacagim ama şuanda gücüm yok dedim. evimde bir pislik gibi yaşıyorum ne temizliğimi ne yemegimi yapamıyorum. aylardır iğneler serumlar envai çeşit ilaçlar ile vucudum bir ilaç deposuna döndü haftalarca hastanede yattim bütün paramı hastaneye ilaçlara döktüm elimde avucunda bir şey kalmadi evimde sancilarimi çeke çeke yatıyorum her gün bugun de doğurmadım diye binlerce şükürler ediyorum. bebeklerimin alışverişini bile yatağımda yapmaya mahkumum üzüntüden vertigo hastalığına yakalandim. annem başka bir ilde ve çalıştığı için gelemiyor. benim gitme şansım ise hiç olmadi apar topar direk heyet raporu sonucu yatirildim. ben bu halimle rest çekemediğim halde mi güçsüz oluyorum yoksa rest çekecek kadar grurru yapamadan sadece şimdilik yavrularima öncelik verdiğim için mi
Ben sizi cok iyi anliyorum ikiz gebelik gercekten coookk zor ve endiseli bende haftalarca yemek yapamadan dağınik bi vaziyette yattim erken doğum riskim vardi sırf yemek yapamadigim icin bebeklerim saglikli olsun diye tatsiz tussuz iğrenc yemekler yedim ve eşim destek olmasina rağmen yine endise ve kaygi icindeydim kac kere geceleri hastanede sabahladim siz bi son haftalari atlatin lohusaligida gecirin ögretmenmissiniz nasilsa sonra ister simdi ister sonra yüzleşip herseyin farkinda oldugunuzu belirtin zorlu sürecleri atlatip vurun kıçina tekmeyi ondan hayir beklemek hayal...beni yanlış anlamışsınız ben seviyorum dedim ama bosanmayacagim asla demedim elbetteki bu durumun altında kalmayacagim ama şuanda gücüm yok dedim. evimde bir pislik gibi yaşıyorum ne temizliğimi ne yemegimi yapamıyorum. aylardır iğneler serumlar envai çeşit ilaçlar ile vucudum bir ilaç deposuna döndü haftalarca hastanede yattim bütün paramı hastaneye ilaçlara döktüm elimde avucunda bir şey kalmadi evimde sancilarimi çeke çeke yatıyorum her gün bugun de doğurmadım diye binlerce şükürler ediyorum. bebeklerimin alışverişini bile yatağımda yapmaya mahkumum üzüntüden vertigo hastalığına yakalandim. annem başka bir ilde ve çalıştığı için gelemiyor. benim gitme şansım ise hiç olmadi apar topar direk heyet raporu sonucu yatirildim. ben bu halimle rest çekemediğim halde mi güçsüz oluyorum yoksa rest çekecek kadar grurru yapamadan sadece şimdilik yavrularima öncelik verdiğim için mi
Ogretmensiniz.mesleginiz varmis...o zmn hic uzulmeyin.sizin maasinizla kac kisilik aileler geciniyor.delilleri sakla..dogumunu yap.onadan da para kopar..al bebeklerinle yeni birhayat kur...ben sizi ev hanimi zannettim.benim meslegim yok.1 tl param yokken aldatildigim icin onu bosuyorum.onlar uckurundaki kdr adamlar.teşekkür ederim. gerçekten zor duruyorum gücüm yok ama güçlü olmak için şu halimle bile çabalıyorum. bana bebeklerimin benim gibi bir anneyi haketmedigini yalvarıyorum söylemeyin bu hayatta ne zorluk yaşadıysam hep çocukların dünyasında kalabilmek içindi benim için mahsumiyet demek çocuklar demekti onların olmadığı bir dünyada yaşamayı düşünemiyorum bile sırf çocuklar içinde kalmak için babasız bir şekilde annemin kit kanaat gecimiyle yıllarca öğretmen olmak için çabaladım öğrencilerim beni anneleri gibi görür en serserisine kadar hepsi bana büyük saygı sevgi duyarlar çünkü bilirler onları ne kadar büyük sevdiğimi ve onlar bir yerlere gelsin diye nasıl gecemi gündüzüme cevirdigimi ama ben şanslı biri değilim işte ne kadar iyi yürekli fedakar sadık olsamda istediğim gibi bir evliliğim olmadi yaşamım boyunca bu kadar şansız olmam benim kötü bir anne olacagimi yavrularimi dusunmedigimi göstermez ben onlar icin ölürüm ama onlarsiz bir yasami düşünemem lutfen kucuk gormeyin kızmayın onlari istediğim icin beni suçlamayın ben de boyle bir yasami tercih etmezdim ama her zaman biz secemiyoruZ
Bisayinca alir heralde Allahim ne kotu senin paranla seni aldatiyor pislk herifMaalesef kocası da cimriymiş. Kartına el koymuş.
napsın söyleyip de sinirden bebeğini mi düşürsünMerak ediyorum, sormak istiyorum.
Yüzüne vurmadan bu durumu nasıl duruyorsunuz ?
Nasıl bir sabrin ürünüsünüz ?
Yani o her türlü naneyi yerken hakikaten susabilmeyi başarabilmek için ciddi ciddi ne yiyip iciyorsunuz?
Hamileyim bebeklerim var diyeceksiniz belki ama bana bu çok yavan geliyor, ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?