- 26 Nisan 2016
- 187
- 213
- 103
- Konu Sahibi simurg211603
-
hamilesiniz, hafifletmeye çalışacağım ama anlamakta zorlanıyorum.
eski konularınıza göz attım ki eyvah eyvah.. bekar hayatı yaşayan evli bir adam, kocasını sperm bankası olarak kullanmış bir kadın.acık acık çocuk istemediğini söylemiş size..hatta annesini arayıp sizi boşayacagını falan da söylemiş daha önce..
böyle bir evliliğe çocuk yapmak neden?adam memnun kalırsam devam ederim, diyor elin karısına.babalık izni yahu babalık izni devletin karısı doğum yapan adama tanıdıgı hakkı uçkuru için cart diye harcıyor adam,kanım çekildi.. siz nasıl bir durumun içinde oldugunuzun farkında mısınz? bu evlilik değil kesinlikle.. boşanmayacaksanız kurcalamasaydınız keşke
neden 3 yıl sonra cocugunuz olma ihtimali yok?çocuğu borçtan dolayi 3 yıl sonra istiyordu benim ise 3 yıl sonra çocuğum olma ihtimali yoktu. kaldiki 3 yıl sonra ev ve araba almayı düşünüyordu yanı borç hep olacaktı.
Ne kadar da yüzsüz eşiniz ya utanmadan sizinle birde dalga mı geçti? Ağzının payini verseydiniz içinizde kalmasaydi hiçbir şeyben anlamıştım diye pişkin pişkin güldü safsın oyuna geliyorsun diye dalga geçti bütün arkadaslarim o mrsajlari gördü ben arkadaşımı gönderecek tim buluşmaya dedi. adi oysaki ben her şeyin gerçek olduğuna adim gibi eminim
ben anlamıştım diye pişkin pişkin güldü safsın oyuna geliyorsun diye dalga geçti bütün arkadaslarim o mrsajlari gördü ben arkadaşımı gönderecek tim buluşmaya dedi. adi oysaki ben her şeyin gerçek olduğuna adim gibi eminim
Bende 31 haftalığım ikizlere. Suan annemin yanındayım . Eşim başka ilde paranoya yaptım desem yalan olmaz31 haftalik ikizlerime hamileyim erken doğum riski nedeniyle 2 aydır yatağa mahkumum. eşimin beni anlattığından şüphelendiğim için onu denemek istedim sahte bir profilden ona mesaj attım ve gerçekten bana sadık olmadigini gözlerimle görmüş oldum eşim karşıdaki kadından fotograflarini istedi cinsel içerikli konuştu buluşma ayarlandı eşim doğum yapınca babalik izni alıp yanına geleceğim diye anlaştı ve memnun kalırsa bu birlikteliğin cok uzun sureler devam edecegini eşini sevdigini ama hayatinda farklılık aradığını söyledi hatta karşıdaki kadına kadinim diye bile hitap etti. ben iki defa hastanelik olup daha fazla bu konuşmalara dayanamadigim için ona baskasi gibi yazmayi bıraktım. bu konuşmalar olurken onun bana karşı daha ilgili daha sevgi dolu davrandigini fark ettim yani bir yandan telefondan başkası sandığı kişiyle konuşuyor diğer yandan bana karşı sevgi doluymuş gibi davraniyordu. ben gerçekten travma yaşadım bu olayla ayrılmayı düşündüm ama ikizim olacak ve ben eşimi her zaman sevdim. ne yapacagimi bilmiyorum şimdi
Keşke o an hangi arkadaşını gönderecektin diyip arkadaşıyla konuşsaydın madem bütün arkadaşları biliyormus serefsizben anlamıştım diye pişkin pişkin güldü safsın oyuna geliyorsun diye dalga geçti bütün arkadaslarim o mrsajlari gördü ben arkadaşımı gönderecek tim buluşmaya dedi. adi oysaki ben her şeyin gerçek olduğuna adim gibi eminim
Böyle bi şaka olur mu ?ben anlamıştım diye pişkin pişkin güldü safsın oyuna geliyorsun diye dalga geçti bütün arkadaslarim o mrsajlari gördü ben arkadaşımı gönderecek tim buluşmaya dedi. adi oysaki ben her şeyin gerçek olduğuna adim gibi eminim
çocuğu borçtan dolayi 3 yıl sonra istiyordu benim ise 3 yıl sonra çocuğum olma ihtimali yoktu. kaldiki 3 yıl sonra ev ve araba almayı düşünüyordu yanı borç hep olacaktı.
Hangi arkadaşındı ara konuş o zaman duyayım diyemedin mi?
ben de 31. haftamdayim ne olur hiç uğraşmayın sizin o halinizle acı çekmenize değmiyor. benim telefonla ilgili şüphelerim ve gördüğüm rüya olmasa hiç bulasmazdim bu ise olan bana ve cocuklarima oldu.Bende 31 haftalığım ikizlere. Suan annemin yanındayım . Eşim başka ilde paranoya yaptım desem yalan olmaz
Keşke o an hangi arkadaşını gönderecektin diyip arkadaşıyla konuşsaydın madem bütün arkadaşları biliyormus serefsiz
Keşke o an hangi arkadaşını gönderecektin diyip arkadaşıyla konuşsaydın madem bütün arkadaşları biliyormus serefsiz
madem ayrılmayacaksınız ee niye kurcaladınız ki.. çok anlamsız
sanırım ben kendimi ilk mesajımda açıkça ifade edemedim ben esimin sadakatini gorecegim içimdeki şüphe bitecek artik diye dusunerekten başladım bu ise ayrilmayacagim demedim suan yataga mahkumum sağlığım el vermiyor zorunlu hizmetim var kredi borcum var ikizlerime öncelik vermem lazım o yüzden şimdilik ne yapacagimi bilmiyorum ama 2,3 yıl sonrası için memleketime tayin isteyip yeni bir hayat kurmayı düşünüyorum
peki içinizdeki şüphe bitecek diye girdiğiniz oyunda diğer ihtimale hiç puan vermediniz mi? Vermedim derseniz inanmam kusura bakmayın ama. ayrıca size cevap da vermeyebilirdi. Oyununuza cevap vermemesi demek her konuda çok masum olduğunu da göstermezdi.yani içinizdeki şüphe öyle pat diye geçip gitmeyecekti emin olun. O kurt insanın içine düştüyse zaten boşuna düşmez. Var bişey ki şüphelendiniz. Ve kanıtladığınızda ne yapıcağınızı düşünmemiş olduğunuza inanmıyorum kusura bakmayın. Boşanmayı planladınız ama başınıza gelince yapamadınız işte hepsi bu. Bence fazla kendinizi kandırıyosunuz.sanırım ben kendimi ilk mesajımda açıkça ifade edemedim ben esimin sadakatini gorecegim içimdeki şüphe bitecek artik diye dusunerekten başladım bu ise ayrilmayacagim demedim suan yataga mahkumum sağlığım el vermiyor zorunlu hizmetim var kredi borcum var ikizlerime öncelik vermem lazım o yüzden şimdilik ne yapacagimi bilmiyorum ama 2,3 yıl sonrası için memleketime tayin isteyip yeni bir hayat kurmayı düşünüyorum
peki içinizdeki şüphe bitecek diye girdiğiniz oyunda diğer ihtimale hiç puan vermediniz mi? Vermedim derseniz inanmam kusura bakmayın ama. ayrıca size cevap da vermeyebilirdi. Oyununuza cevap vermemesi demek her konuda çok masum olduğunu da göstermezdi.yani içinizdeki şüphe öyle pat diye geçip gitmeyecekti emin olun. O kurt insanın içine düştüyse zaten boşuna düşmez. Var bişey ki şüphelendiniz. Ve kanıtladığınızda ne yapıcağınızı düşünmemiş olduğunuza inanmıyorum kusura bakmayın. Boşanmayı planladınız ama başınıza gelince yapamadınız işte hepsi bu. Bence fazla kendinizi kandırıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?