- 12 Ekim 2009
- 995
- 4.655
- 638
- Konu Sahibi simurg211603
-
Dogum kadin icin ne kadar buyuk travmaysa erkek icin de oyledir. Bu yeni halinize alismasi icin zaman gerekir. Bu arada bocalar. Heyecanlar arar. Sizi sevdiginizi söylemesi onemli. Sakin esinizden vazgecmeyin. Bocaladigi belli. O bu sekilde hayallerini tatmin ediyor. Bunda bir zarar goremedim. Hepsi oyun sadece, sanal. Anlami yok.
Akil akil gel ki.... ma takil.Dogum kadin icin ne kadar buyuk travmaysa erkek icin de oyledir. Bu yeni halinize alismasi icin zaman gerekir. Bu arada bocalar. Heyecanlar arar. Sizi sevdiginizi söylemesi onemli. Sakin esinizden vazgecmeyin. Bocaladigi belli. O bu sekilde hayallerini tatmin ediyor. Bunda bir zarar goremedim. Hepsi oyun sadece, sanal. Anlami yok.
Eşi olsa böyle yazamazdı...konu sahibinin kocası, sen misin?
konu sahibisimurg211603 son durum nedir?
Doğru mu anladım arkadaşları sizinle yazıştını biliyor eşiniz olduğunuzu yanlarında mı yazmış
Dogum kadin icin ne kadar buyuk travmaysa erkek icin de oyledir. Bu yeni halinize alismasi icin zaman gerekir. Bu arada bocalar. Heyecanlar arar. Sizi sevdiginizi söylemesi onemli. Sakin esinizden vazgecmeyin. Bocaladigi belli. O bu sekilde hayallerini tatmin ediyor. Bunda bir zarar goremedim. Hepsi oyun sadece, sanal. Anlami yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?