- Konu Sahibi simurg211603
-
Bence aslında sadakatsiz bir eş ve şimdiden sorumsuz bir baba. Zaten sıkıntılı bir süreçte iken eşine destek olması gerekirken bu denli dibe çekmek.Çocukları ayriliklarda silah olarak kullanmayin. Kötü bir eş olsada yinede o çocukların babasıdır.
yavrularına öncelik veren insan, aldatıldığını gözüyle gördüğü halde boşanmayacak olduğu halde, türlü çeşit maceralara girip bebeklerinin hayati riskini katbekat artırmazdı.beni yanlış anlamışsınız ben seviyorum dedim ama bosanmayacagim asla demedim elbetteki bu durumun altında kalmayacagim ama şuanda gücüm yok dedim. evimde bir pislik gibi yaşıyorum ne temizliğimi ne yemegimi yapamıyorum. aylardır iğneler serumlar envai çeşit ilaçlar ile vucudum bir ilaç deposuna döndü haftalarca hastanede yattim bütün paramı hastaneye ilaçlara döktüm elimde avucunda bir şey kalmadi evimde sancilarimi çeke çeke yatıyorum her gün bugun de doğurmadım diye binlerce şükürler ediyorum. bebeklerimin alışverişini bile yatağımda yapmaya mahkumum üzüntüden vertigo hastalığına yakalandim. annem başka bir ilde ve çalıştığı için gelemiyor. benim gitme şansım ise hiç olmadi apar topar direk heyet raporu sonucu yatirildim. ben bu halimle rest çekemediğim halde mi güçsüz oluyorum yoksa rest çekecek kadar grurru yapamadan sadece şimdilik yavrularima öncelik verdiğim için mi
aktif twitter kullanıcısıyım öyle bişey yok.konuşma twetter üzerinde olmuştu sanırım orda engellenince her şey siliniyor
Çocukları ayriliklarda silah olarak kullanmayin. Kötü bir eş olsada yinede o çocukların babasıdır.
aktif twitter kullanıcısıyım öyle bişey yok.
yavrularına öncelik veren insan, aldatıldığını gözüyle gördüğü halde boşanmayacak olduğu halde, türlü çeşit maceralara girip bebeklerinin hayati riskini katbekat artırmazdı.
gayet emininm ama sizin için şimdi tekrar deniycem.bilgi veririm.ciddi misiniz neden silindi o zaman baktığımda sahte hesabi engellemişti ve mesaj kutusu bombostu ben silmedim o da sahte twetter hesabının şifresini bilmiyor. nasıl oldu ben de anlamadım
Şimdi denendi onaylandı. twitterda engelleme yapılsa da mesajlar olduğu gibi duruyo karşı tarafta.gayet emininm ama sizin için şimdi tekrar deniycem.bilgi veririm.
ekran görüntüsü al diye kaç kere yazıldı ama işte...aktif twitter kullanıcısıyım öyle bişey yok.
yok yani ekran görüntüsü falan değil öyle bi sistem yok. Hani yeni mi çıktı acaba diye şimdi tekrar denedim arkadaşımla öyle bişey kesinlikle yok. Siz naparsanız yapın konuşma karşı taraftan silinemez.ekran görüntüsü al diye kaç kere yazıldı ama işte...
bazen insan neye inanmak istiyorsa ona inanıyor.
ayrılmayacak arkadasım sadece korkutacak. kadın bu adama nasıl ders verebilir. suan destek olacak yerde darmaduman etti.Çocukları ayriliklarda silah olarak kullanmayin. Kötü bir eş olsada yinede o çocukların babasıdır.
yok yani ekran görüntüsü falan değil öyle bi sistem yok. Hani yeni mi çıktı acaba diye şimdi tekrar denedim arkadaşımla öyle bişey kesinlikle yok. Siz naparsanız yapın konuşma karşı taraftan silinemez.
Şimdi denendi onaylandı. twitterda engelleme yapılsa da mesajlar olduğu gibi duruyo
bak sana ekran görüntüsü gönderdim canım mesaj kutusu bu durumda benim bilmediğim bir giriş mi var acaba
inanın ben silinecegini hiç düşünmedim hep orda kalacak zannettim hala aklım almıyor nasıl silindi diyeekran görüntüsü al diye kaç kere yazıldı ama işte...
bazen insan neye inanmak istiyorsa ona inanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?