- 26 Nisan 2016
- 187
- 213
- 103
- Konu Sahibi simurg211603
-
yok yani ekran görüntüsü falan değil öyle bi sistem yok. Hani yeni mi çıktı acaba diye şimdi tekrar denedim arkadaşımla öyle bişey kesinlikle yok. Siz naparsanız yapın konuşma karşı taraftan silinemez.
Bu sekilde bakiliyo dogru ama sizin hesabinizdan silinmis mesajlar..bi sekilde girmis demekki hesabinizabakin böyle görünüyor ve ben hiç bir şekilde silmedim acaba ben mi yanlış bakiyorumEki Görüntüle 2216362
Daha önce böyle bir şey olmuş muydu canım?canım benim çok üzüldüm rabbim yardimcin olsun inşallah erkek zulmü tarihten bu yana hep biz kadinlarin kaderi olmuş gibi. rabbim tüm kadınları kendi yarattığı erkek cinsinin sapkinliklarindan korusun ve eşlerine sadık kılsın. ben de yatagimi ayirdim artık aynı evde yaşamaya mecbur iki yabancı gibi yasayacagiz cocuklarim biraz kendine gelsin memleketime tayinimi isteyecegim şimdi gidemiyorum gitsem bile bir köye verirler beni annem de çalıştığı için bakamaz. ayrıca kredi borcu ödüyorum. hastane ilaç falan derken elimde acumda da hiç bir şey kalmadi o yüzden yabancı gibi de olsa bir süre evde kalıp zamanı gelince gideceğim. eğer ben bu aldatmayı affedersem ikinci aldatilmayi da hak etmiş olurum.
Pislik ya bir de babalik iznini başka kadınların yanında gecirecekmis,büyük konuşmayayim senin yerinde olsam beş dk durmazdim o adamın yanında git kaç kurtar kendini31 haftalik ikizlerime hamileyim erken doğum riski nedeniyle 2 aydır yatağa mahkumum. eşimin beni anlattığından şüphelendiğim için onu denemek istedim sahte bir profilden ona mesaj attım ve gerçekten bana sadık olmadigini gözlerimle görmüş oldum eşim karşıdaki kadından fotograflarini istedi cinsel içerikli konuştu buluşma ayarlandı eşim doğum yapınca babalik izni alıp yanına geleceğim diye anlaştı ve memnun kalırsa bu birlikteliğin cok uzun sureler devam edecegini eşini sevdigini ama hayatinda farklılık aradığını söyledi hatta karşıdaki kadına kadinim diye bile hitap etti. ben iki defa hastanelik olup daha fazla bu konuşmalara dayanamadigim için ona baskasi gibi yazmayi bıraktım. bu konuşmalar olurken onun bana karşı daha ilgili daha sevgi dolu davrandigini fark ettim yani bir yandan telefondan başkası sandığı kişiyle konuşuyor diğer yandan bana karşı sevgi doluymuş gibi davraniyordu. ben gerçekten travma yaşadım bu olayla ayrılmayı düşündüm ama ikizim olacak ve ben eşimi her zaman sevdim. ne yapacagimi bilmiyorum şimdi
Daha önce böyle bir şey olmuş muydu canım?
Anlamak zor gerçekten, insan niye yapar bunları hele eşi hamileylen
Madem ayrılmayacaksın neden kurcalıyorsun diyen arkadaşlara katılıyorum. +1
Zaten güvenilmez biri ki böyle bir kumpas kurmuşsunuz adama. Kaçımız böyle birşey yapıyoruz ki.. Demekki siz de yapabilitesinin farkındaymışsınız. O zaman nesini seviyorsunuz ki bu adamın, zaten karaktersizği ortada. Ve herşeye rağmen yüzüne bakmayı nasıl kaldırabiliyorsunuz?
İlginç vallahi... Neyse bebeklerinizi hayırla kucağınıza almanızı diliyorum.
Sizinki de bile bile lades olmuş. Dava açsan ispatlayamazsin. Senin olduğunu anlamıştım der. Bence hesaplarını inceleyin. Başkaları var mi diye
az önce dayanamadim söyledim önce anlamamazlıktan geldi üç maymunu oynadı sonrada her şeyi biliyorum bana oyun oynadin ben de senle oynadım dedi.
bakin böyle görünüyor ve ben hiç bir şekilde silmedim acaba ben mi yanlış bakiyorum
Siz ne dediniz peki mesajlarınız nasıl silinmiş ?az önce dayanamadim söyledim önce anlamamazlıktan geldi üç maymunu oynadı sonrada her şeyi biliyorum bana oyun oynadin ben de senle oynadım dedi.
Allah yardimcin olsun ben olsam coktan o konusmalari yuzune vurmustum boyle adamdan baba felanda olmaz bnce aileniz destekse size biraz yanlarina gidin ayrilmayacaksan bile burnu surtsun31 haftalik ikizlerime hamileyim erken doğum riski nedeniyle 2 aydır yatağa mahkumum. eşimin beni anlattığından şüphelendiğim için onu denemek istedim sahte bir profilden ona mesaj attım ve gerçekten bana sadık olmadigini gözlerimle görmüş oldum eşim karşıdaki kadından fotograflarini istedi cinsel içerikli konuştu buluşma ayarlandı eşim doğum yapınca babalik izni alıp yanına geleceğim diye anlaştı ve memnun kalırsa bu birlikteliğin cok uzun sureler devam edecegini eşini sevdigini ama hayatinda farklılık aradığını söyledi hatta karşıdaki kadına kadinim diye bile hitap etti. ben iki defa hastanelik olup daha fazla bu konuşmalara dayanamadigim için ona baskasi gibi yazmayi bıraktım. bu konuşmalar olurken onun bana karşı daha ilgili daha sevgi dolu davrandigini fark ettim yani bir yandan telefondan başkası sandığı kişiyle konuşuyor diğer yandan bana karşı sevgi doluymuş gibi davraniyordu. ben gerçekten travma yaşadım bu olayla ayrılmayı düşündüm ama ikizim olacak ve ben eşimi her zaman sevdim. ne yapacagimi bilmiyorum şimdi
Siz ne dediniz peki mesajlarınız nasıl silinmiş ?
Tepkisi tavrı nasıl şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?