- Konu Sahibi Caresizbiri
-
Onun annesi onu devamlı doldurduğu için aynısını senin annende yapıyo sanıyo.hırsız herkesi hırsız zannedermiş. Ana kuzusu adamlardan malesef hayır gelmiyo eger eziliyorsan seni eziyolarsa arkana bile bakma madem mesleginde var ayakta durabiliyosanBen 14 haftalik hamileyim onun icin kac haftadir hormonlarim inip cikiyor bulantilarim cok.. ve esimlere artik anlasamiyoruz hep kavga ediyoruz dün aramizda cok büyük bi kavga oldu..arkadaslariyla bulusmaya gitti 4 saat yokdu sonra yemek alip gelmis herneyse ondan sonra telefonda zaten basladi sne ne yaodin diye sordu annenle mi konusdun diyr sordu annem 500 km uzakda kaliyor.. her neyse bende neden diye sordum.. oda sen konusmusundur hep ben yokken annenle konusuyorsun dedi her neydr sonra geldi yemek yedik yemek yedikden sonrada..annem normalde haftaya gelecekdi yanimiza daha evime hic gelmedi bunu esimde biliyordu ve basladi.. neden annen bana sormuyor gelebilir mi diye ? Neden benimle bunlar konusulmuyor birdahaline benimle de konusup müsait miyiz diye sorabilirsiniz dedi.. bende annemin gelemsi icin senden izin mi isticez dedim? Halbuki annem ona 2 hafta önce dedi gelecek diye.. gecen ay da söyledi gelecrek diyr sonra bana annenle 7/24 yazisman beni rahatsiz ediyor deri annen seno dolduruyor dedi halbuki annemle ben 7/24 yazismiyorum bile.. annem yazarsa bana hep nasil oldugumu soruyor kusdum mu bebek iyimi pattik örüp resim yolluypr bebek videolari yolluypr yani kadin torunu olcak diye havalarda ucusuyor benim esimde annemden rahatsiz oluyor.. sonra kavga okadar büyüdü ki bagirmaya basladik.. ben ilk defa kendimi hakim olamadim ve agzimdan cikdigi kadar ona bagirdim aglama krizine girdim ve üstüne kusdum.. ve ben kusarken esim kosa kosa annesine gidip benim kusdugumu haber ediyor ve aksam 8 dr fiyor ki ben onu annesine götürcem diye akil var mantik var dedim ona.. ben orda kusarken sen nasil annene yetisdirip kusdugumu ve beni anneme götürcemi dersin beni anneme götür mü dedim ona? Oda istiyorsan git istedigin kadar kal dedi.. ben o gece aglama kirzine girdim nefes darligi yasadim 2 3 saat sonra kendime geldim.. ve ayri uyumamizi istedi.. ben salonda koltukda uyudum oda misil misil yatakda uyudu..sabah kalkdiginda yüzüme bile bakmadi konusmadi bile iki yabanci gibiydik.. bende anneme aradim geliyordum dedim.. ve simdi tek basima annemin yanina gidiyorum ve esime dedim bosanalim herseyde annem deyip duruyor.. ama kendi annesini görmüyor tabi annesi bana hep güzelce laflari sokup gidiyor.. annesi onu hep doldurur annesinin lafini gelir der bana.. ve bana giderkende ne olcaksa olsun dedi bitecekse bitsin dedi.. 14 haftalik hamileyim artik bebegim icin korkuyorum bu stress bana iyi grlmiyor.. cok sükür elimde bi meslegim var arkamdan dim dik duran bi ailem var.. ve artik cikmazdayim bosansam mi diye daha veya böyle birseye bu cocugu yasatmaya hakkim varmi ki?. Kafam cok karisik anneme durumu anlatmadim kadin yikilir bunlari duysa icinde kötü bi kiyet bile yok.. bide diyor ki bana simdi annenin yanonda mutlu olursun sevinirsin diyor.. annenle nedense cok mutlusun diyor.. ya mutlu olmicakmiyim ben ? Insan annesinin yaninda mutlu olmaz mi? Ya bilmiyorum kafam cok karisik ne düsüncemi ne yapcami bilmiyorum.. simdilik annemde kalcam ve annemi anlatayim mi bu durumu?
Annemle ne kadar konuşacağımı, evime ne zaman gelip kalacağını
kimseye sormam, sormuyorum.
Bu ne hadsizlik anlamadım.
Size bu tavırları alma hakkını kendinde nasıl görüyor?
Ayrıca virüs kol gezerken evde durmayan, gezme derdinde olan herif sokakta yatsın.
Düşüncesiz hödük ne olacak.
Esim bana ama ona da sormam gerekdigini söyledi.. annem geliyorsa ona da söylemem lazim mis ve haber etmem lazim mis acaba o istiyormu diye onun icin uygun mu.. ve 1 haftadan fazla kalamazmis zaten annem 1 hsfta kalcak diye brisey yok ama kalmak istese bu kötü birsey mi? Sonzcda yakin biyerde degil uzakdan geliyor.. annem ilk önce ona sorup haber edecekmis izin alcakmis ama böyle sacma birsey olmaz!!! Ve bana kendi git dedi hemen annesine kosa kosa yetisdirdi beni anneme götürcegini ama sonunda trene otutturdu.. ve bana bitecekse bitsin dedi.. hep anneme laf ediyor konusmami istemiyor.. ve bana diyorki sen anneme sükret sana kaynanalik bile yspmiyor diyor.. ya annesi bana güzelcene laflari sokup gidiyor ama ama kendi bunlari görmüyor ve bende bugün ona dedim annende bana laf sokuyor diye.. hic ona ben annen söyle annen böyle demezdim ilk kez dedim.. herseye annesine yetisdiren bi insan ozm bende bundan rahatsiz fuyayim? Öyle degilmi? Ve bana gelip diyorki esim annem her gün bana ne yemek yapsa diye düsünpyirmus kadin yukarda kendini yiyip bitiriyor acaba bana ne yapsa diye tamamda.. düsünebilir iyi gütel lafim yok ama bana yemek getirmiyor ki benkm icin yapmiyor.. daha dün gelip bana dedigi laf her gün ne yemek yapsam diye düsünpyirum ama bana degil kendilerine düsünüyor hergün ayni yemekler olmuyor diyor.. esimde bunu yanlis ceviriyor yok neymis bak benim annem seni düsünüyor diye neyse bu büyük bi sorun bile degil ama bilmiyorum ortada daha baska deyler var ama onunla evlendigime bile pismanim artik öyle oldugunu hic bilmiyordum.. beni mutlu etmeye calisan insan bana her gün bagiriyor ve kiziyor.. yspdigim yemehe bile karisiyor yok öyle olmazmi temizligime bile karisiyor ben senden daja güzel temizliyorum oranin tozunu aldin mi falan filan iste bunlar normal mi ya? Marketten birsey alsak ya arada 20 kurus var bana diyor ki ucuzuni al onu alma 20 kurus fark var arasinda.. alisverisi bile istedigim seylere alamiyorum kizdigi icin.. canim birsey cekse gidip almaz yarin alirim diyor gecisdiriyor
Konu sahibi kaç yaşındasınızEsim bana ama ona da sormam gerekdigini söyledi.. annem geliyorsa ona da söylemem lazim mis ve haber etmem lazim mis acaba o istiyormu diye onun icin uygun mu.. ve 1 haftadan fazla kalamazmis zaten annem 1 hsfta kalcak diye brisey yok ama kalmak istese bu kötü birsey mi? Sonzcda yakin biyerde degil uzakdan geliyor.. annem ilk önce ona sorup haber edecekmis izin alcakmis ama böyle sacma birsey olmaz!!! Ve bana kendi git dedi hemen annesine kosa kosa yetisdirdi beni anneme götürcegini ama sonunda trene otutturdu.. ve bana bitecekse bitsin dedi.. hep anneme laf ediyor konusmami istemiyor.. ve bana diyorki sen anneme sükret sana kaynanalik bile yspmiyor diyor.. ya annesi bana güzelcene laflari sokup gidiyor ama ama kendi bunlari görmüyor ve bende bugün ona dedim annende bana laf sokuyor diye.. hic ona ben annen söyle annen böyle demezdim ilk kez dedim.. herseye annesine yetisdiren bi insan ozm bende bundan rahatsiz fuyayim? Öyle degilmi? Ve bana gelip diyorki esim annem her gün bana ne yemek yapsa diye düsünpyirmus kadin yukarda kendini yiyip bitiriyor acaba bana ne yapsa diye tamamda.. düsünebilir iyi gütel lafim yok ama bana yemek getirmiyor ki benkm icin yapmiyor.. daha dün gelip bana dedigi laf her gün ne yemek yapsam diye düsünpyirum ama bana degil kendilerine düsünüyor hergün ayni yemekler olmuyor diyor.. esimde bunu yanlis ceviriyor yok neymis bak benim annem seni düsünüyor diye neyse bu büyük bi sorun bile degil ama bilmiyorum ortada daha baska deyler var ama onunla evlendigime bile pismanim artik öyle oldugunu hic bilmiyordum.. beni mutlu etmeye calisan insan bana her gün bagiriyor ve kiziyor.. yspdigim yemehe bile karisiyor yok öyle olmazmi temizligime bile karisiyor ben senden daja güzel temizliyorum oranin tozunu aldin mi falan filan iste bunlar normal mi ya? Marketten birsey alsak ya arada 20 kurus var bana diyor ki ucuzuni al onu alma 20 kurus fark var arasinda.. alisverisi bile istedigim seylere alamiyorum kizdigi icin.. canim birsey cekse gidip almaz yarin alirim diyor gecisdiriyor
Ya aslında acele değil aklı başında ve partnerinden emin olan insan ilk aydan hamile kalsın yeter ki bilinçli olsun. Öyle olmayınca sonuç ortada.5 aylık evlisiniz 3 buçuk aylık hamilesiniz bu acele niye?
tanımadan mı evlendiniz? evetse neden tanımadan çocuk yaptınız?
bu salgında 500 km'den misafir çağrılır mı?
sokağa çıkma yasağı var bu adam nasıl dışarda gezebiliyor?
çok çok çok hata var neye yorum yapcağımı bilemiyorum
öncesinde uzun bi birliktelik varsa tabi normal aslındaYa aslında acele değil aklı başında ve partnerinden emin olan insan ilk aydan hamile kalsın yeter ki bilinçli olsun. Öyle olmayınca sonuç ortada.
Canm. Cocugunu dusunmeyen bir. Kisiden me cok sey bekliyorsun insaan ogluyuz Hadi esiyle sorun yasadi. Insan bu surecte Aman cocuguma bisey olmasn der ya. Valah cok uzuluyorm evlilikte saygi sevgi vs illaki ama.merhamette olacak Ben burda bu konuyu okurken uzuldum ya bebeye uzuldumTren gidiyor ama çalışanlar veya evine geri dönmek zorunda kalanlar için. Keyfi ziyaret veya tatil amaçlı gidemezsiniz bir yerlere! Dışarıda keyfi gezemezsiniz, geziyorsanızda aynı evi paylaştığınız kişilerle, insanların az olduğu yerlerde.. Eşinizin yaptığı gibi arkadaşlarla değil! Bu nasıl bir sorumsuzluk ya? Hastalık kapıp eve gelip hamile eşine yani size bulaştırabilir. Ama siz bunu dert edinmiyorsunuz bile..
günahını almıyayım ama kayınvalidenden şüphelendim annene karşı dolduruyor olabilir kocanı.. sen niye annenle görüşüyorsun benim annemle görüşmemden rahatsızsan önce kendi ailenle ilişkini kopar sonra gel deseydin çok sinirlendim bi zahmet evlenmesin böyle adamlar ya utanmaz rezil karısını annesinden kıskanıyorBen 14 haftalik hamileyim onun icin kac haftadir hormonlarim inip cikiyor bulantilarim cok.. ve esimlere artik anlasamiyoruz hep kavga ediyoruz dün aramizda cok büyük bi kavga oldu..arkadaslariyla bulusmaya gitti 4 saat yokdu sonra yemek alip gelmis herneyse ondan sonra telefonda zaten basladi sne ne yaodin diye sordu annenle mi konusdun diyr sordu annem 500 km uzakda kaliyor.. her neyse bende neden diye sordum.. oda sen konusmusundur hep ben yokken annenle konusuyorsun dedi her neydr sonra geldi yemek yedik yemek yedikden sonrada..annem normalde haftaya gelecekdi yanimiza daha evime hic gelmedi bunu esimde biliyordu ve basladi.. neden annen bana sormuyor gelebilir mi diye ? Neden benimle bunlar konusulmuyor birdahaline benimle de konusup müsait miyiz diye sorabilirsiniz dedi.. bende annemin gelemsi icin senden izin mi isticez dedim? Halbuki annem ona 2 hafta önce dedi gelecek diye.. gecen ay da söyledi gelecrek diyr sonra bana annenle 7/24 yazisman beni rahatsiz ediyor deri annen seno dolduruyor dedi halbuki annemle ben 7/24 yazismiyorum bile.. annem yazarsa bana hep nasil oldugumu soruyor kusdum mu bebek iyimi pattik örüp resim yolluypr bebek videolari yolluypr yani kadin torunu olcak diye havalarda ucusuyor benim esimde annemden rahatsiz oluyor.. sonra kavga okadar büyüdü ki bagirmaya basladik.. ben ilk defa kendimi hakim olamadim ve agzimdan cikdigi kadar ona bagirdim aglama krizine girdim ve üstüne kusdum.. ve ben kusarken esim kosa kosa annesine gidip benim kusdugumu haber ediyor ve aksam 8 dr fiyor ki ben onu annesine götürcem diye akil var mantik var dedim ona.. ben orda kusarken sen nasil annene yetisdirip kusdugumu ve beni anneme götürcemi dersin beni anneme götür mü dedim ona? Oda istiyorsan git istedigin kadar kal dedi.. ben o gece aglama kirzine girdim nefes darligi yasadim 2 3 saat sonra kendime geldim.. ve ayri uyumamizi istedi.. ben salonda koltukda uyudum oda misil misil yatakda uyudu..sabah kalkdiginda yüzüme bile bakmadi konusmadi bile iki yabanci gibiydik.. bende anneme aradim geliyordum dedim.. ve simdi tek basima annemin yanina gidiyorum ve esime dedim bosanalim herseyde annem deyip duruyor.. ama kendi annesini görmüyor tabi annesi bana hep güzelce laflari sokup gidiyor.. annesi onu hep doldurur annesinin lafini gelir der bana.. ve bana giderkende ne olcaksa olsun dedi bitecekse bitsin dedi.. 14 haftalik hamileyim artik bebegim icin korkuyorum bu stress bana iyi grlmiyor.. cok sükür elimde bi meslegim var arkamdan dim dik duran bi ailem var.. ve artik cikmazdayim bosansam mi diye daha veya böyle birseye bu cocugu yasatmaya hakkim varmi ki?. Kafam cok karisik anneme durumu anlatmadim kadin yikilir bunlari duysa icinde kötü bi kiyet bile yok.. bide diyor ki bana simdi annenin yanonda mutlu olursun sevinirsin diyor.. annenle nedense cok mutlusun diyor.. ya mutlu olmicakmiyim ben ? Insan annesinin yaninda mutlu olmaz mi? Ya bilmiyorum kafam cok karisik ne düsüncemi ne yapcami bilmiyorum.. simdilik annemde kalcam ve annemi anlatayim mi bu durumu?
Allah aşkına mümkünse böyle ana kuzusu olan ve hâlâ ergenlikten çıkamamış erkekler bir zahmet evlenmesinler,evlenip de başka kadınların da başını yakmasınlar,hayatlarını karartmasınlar.Ben 14 haftalik hamileyim onun icin kac haftadir hormonlarim inip cikiyor bulantilarim cok.. ve esimlere artik anlasamiyoruz hep kavga ediyoruz dün aramizda cok büyük bi kavga oldu..arkadaslariyla bulusmaya gitti 4 saat yokdu sonra yemek alip gelmis herneyse ondan sonra telefonda zaten basladi sne ne yaodin diye sordu annenle mi konusdun diyr sordu annem 500 km uzakda kaliyor.. her neyse bende neden diye sordum.. oda sen konusmusundur hep ben yokken annenle konusuyorsun dedi her neydr sonra geldi yemek yedik yemek yedikden sonrada..annem normalde haftaya gelecekdi yanimiza daha evime hic gelmedi bunu esimde biliyordu ve basladi.. neden annen bana sormuyor gelebilir mi diye ? Neden benimle bunlar konusulmuyor birdahaline benimle de konusup müsait miyiz diye sorabilirsiniz dedi.. bende annemin gelemsi icin senden izin mi isticez dedim? Halbuki annem ona 2 hafta önce dedi gelecek diye.. gecen ay da söyledi gelecrek diyr sonra bana annenle 7/24 yazisman beni rahatsiz ediyor deri annen seno dolduruyor dedi halbuki annemle ben 7/24 yazismiyorum bile.. annem yazarsa bana hep nasil oldugumu soruyor kusdum mu bebek iyimi pattik örüp resim yolluypr bebek videolari yolluypr yani kadin torunu olcak diye havalarda ucusuyor benim esimde annemden rahatsiz oluyor.. sonra kavga okadar büyüdü ki bagirmaya basladik.. ben ilk defa kendimi hakim olamadim ve agzimdan cikdigi kadar ona bagirdim aglama krizine girdim ve üstüne kusdum.. ve ben kusarken esim kosa kosa annesine gidip benim kusdugumu haber ediyor ve aksam 8 dr fiyor ki ben onu annesine götürcem diye akil var mantik var dedim ona.. ben orda kusarken sen nasil annene yetisdirip kusdugumu ve beni anneme götürcemi dersin beni anneme götür mü dedim ona? Oda istiyorsan git istedigin kadar kal dedi.. ben o gece aglama kirzine girdim nefes darligi yasadim 2 3 saat sonra kendime geldim.. ve ayri uyumamizi istedi.. ben salonda koltukda uyudum oda misil misil yatakda uyudu..sabah kalkdiginda yüzüme bile bakmadi konusmadi bile iki yabanci gibiydik.. bende anneme aradim geliyordum dedim.. ve simdi tek basima annemin yanina gidiyorum ve esime dedim bosanalim herseyde annem deyip duruyor.. ama kendi annesini görmüyor tabi annesi bana hep güzelce laflari sokup gidiyor.. annesi onu hep doldurur annesinin lafini gelir der bana.. ve bana giderkende ne olcaksa olsun dedi bitecekse bitsin dedi.. 14 haftalik hamileyim artik bebegim icin korkuyorum bu stress bana iyi grlmiyor.. cok sükür elimde bi meslegim var arkamdan dim dik duran bi ailem var.. ve artik cikmazdayim bosansam mi diye daha veya böyle birseye bu cocugu yasatmaya hakkim varmi ki?. Kafam cok karisik anneme durumu anlatmadim kadin yikilir bunlari duysa icinde kötü bi kiyet bile yok.. bide diyor ki bana simdi annenin yanonda mutlu olursun sevinirsin diyor.. annenle nedense cok mutlusun diyor.. ya mutlu olmicakmiyim ben ? Insan annesinin yaninda mutlu olmaz mi? Ya bilmiyorum kafam cok karisik ne düsüncemi ne yapcami bilmiyorum.. simdilik annemde kalcam ve annemi anlatayim mi bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?