• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve 5 aylik evliyim

Canım kusura bakma ama eşin izin almasını istemek konusunda haklı. Ben olsam ben de bi ya beni direkt arasın ya da eşimle konuşurken telefona beni istesin oğlum sizi bi ziyaret edeyim dedim ama inşallah müsaitsinizdir desin isterim. Yok gelme kapıdan kovarız seni anne diyecek hali yok ya adamın. Daha yeni evli ve kendi evi kendi özel hayatı.
Tamamda annem zaten iki hafta öncr aradi esimi ve söyledi ve bir ay öncede söyledi gelmeye düsünüyorum dedi.. ozaman niye birsey demedi ? Simdi o gün geldi rahatsiz oldu annemden yemek yerken tartismaya basladi hep sofrada kavga ediyor benimle yedigin lokmayi pisman ettiriyor

Of ne kadar sacma, baska konuya da aynini yazdim,
Sidik yarisi zamani degil suan,
Yok onun Anasi yok benim anam,
Hamile olarak siz risk grubundasiniz, siz hastalanirsaniz bebeginizin nasil etkilenegini kimse bilmiyor, ama tabi annenizi gormeniz daha onemli degil mi...
Yazik gercekten yazik.

Esinizi eve almasaniz size yuzde yuz hak veririm, ama evden cikip 500 km yola gitmeniz tamamen sorumsuzluk. Polis molis cevirse keske de ceza yeseniz, ancak o sekilde belki akillanirsiniz.

Hamilesiniz yahu hamile.. İçinizde bir can taşıyorsunuz. Bu kadar basit mi ya. O evin kapısı o adama kapanmaliydi, saatlerce dışarıda sürtecekse. Ve her ne olursa olsun ne anneniz ne de başka biri şu durumda sizi ziyarete falan gelmemeliydi. Direk hamile kaldığınız için, bebek için bir uğraş vermediğinizden mi değer görmüyor o can? Üzüldüm gerçekten.

Back