Hamileyim ve 5 aylik evliyim

Caresizbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
5
0
1
34
Ben 14 haftalik hamileyim onun icin kac haftadir hormonlarim inip cikiyor bulantilarim cok.. ve esimlere artik anlasamiyoruz hep kavga ediyoruz dün aramizda cok büyük bi kavga oldu..arkadaslariyla bulusmaya gitti 4 saat yokdu sonra yemek alip gelmis herneyse ondan sonra telefonda zaten basladi sne ne yaodin diye sordu annenle mi konusdun diyr sordu annem 500 km uzakda kaliyor.. her neyse bende neden diye sordum.. oda sen konusmusundur hep ben yokken annenle konusuyorsun dedi her neydr sonra geldi yemek yedik yemek yedikden sonrada..annem normalde haftaya gelecekdi yanimiza daha evime hic gelmedi bunu esimde biliyordu ve basladi.. neden annen bana sormuyor gelebilir mi diye ? Neden benimle bunlar konusulmuyor birdahaline benimle de konusup müsait miyiz diye sorabilirsiniz dedi.. bende annemin gelemsi icin senden izin mi isticez dedim? Halbuki annem ona 2 hafta önce dedi gelecek diye.. gecen ay da söyledi gelecrek diyr sonra bana annenle 7/24 yazisman beni rahatsiz ediyor deri annen seno dolduruyor dedi halbuki annemle ben 7/24 yazismiyorum bile.. annem yazarsa bana hep nasil oldugumu soruyor kusdum mu bebek iyimi pattik örüp resim yolluypr bebek videolari yolluypr yani kadin torunu olcak diye havalarda ucusuyor benim esimde annemden rahatsiz oluyor.. sonra kavga okadar büyüdü ki bagirmaya basladik.. ben ilk defa kendimi hakim olamadim ve agzimdan cikdigi kadar ona bagirdim aglama krizine girdim ve üstüne kusdum.. ve ben kusarken esim kosa kosa annesine gidip benim kusdugumu haber ediyor ve aksam 8 dr fiyor ki ben onu annesine götürcem diye akil var mantik var dedim ona.. ben orda kusarken sen nasil annene yetisdirip kusdugumu ve beni anneme götürcemi dersin beni anneme götür mü dedim ona? Oda istiyorsan git istedigin kadar kal dedi.. ben o gece aglama kirzine girdim nefes darligi yasadim 2 3 saat sonra kendime geldim.. ve ayri uyumamizi istedi.. ben salonda koltukda uyudum oda misil misil yatakda uyudu..sabah kalkdiginda yüzüme bile bakmadi konusmadi bile iki yabanci gibiydik.. bende anneme aradim geliyordum dedim.. ve simdi tek basima annemin yanina gidiyorum ve esime dedim bosanalim herseyde annem deyip duruyor.. ama kendi annesini görmüyor tabi annesi bana hep güzelce laflari sokup gidiyor.. annesi onu hep doldurur annesinin lafini gelir der bana.. ve bana giderkende ne olcaksa olsun dedi bitecekse bitsin dedi.. 14 haftalik hamileyim artik bebegim icin korkuyorum bu stress bana iyi grlmiyor.. cok sükür elimde bi meslegim var arkamdan dim dik duran bi ailem var.. ve artik cikmazdayim bosansam mi diye daha veya böyle birseye bu cocugu yasatmaya hakkim varmi ki?. Kafam cok karisik anneme durumu anlatmadim kadin yikilir bunlari duysa icinde kötü bi kiyet bile yok.. bide diyor ki bana simdi annenin yanonda mutlu olursun sevinirsin diyor.. annenle nedense cok mutlusun diyor.. ya mutlu olmicakmiyim ben ? Insan annesinin yaninda mutlu olmaz mi? Ya bilmiyorum kafam cok karisik ne düsüncemi ne yapcami bilmiyorum.. simdilik annemde kalcam ve annemi anlatayim mi bu durumu?

Yaşlarınız kaç acaba?

Valla konudan çok böyle br zamanda bi kadar rahat taklmanz can skcı. Umarm konu gerçak değildr

Ben annemle günde 5 kere falan konuşurum. Eşimde hiç karışmaz kendisi sugun davet edelim falan der ki eşim kalkip birşey deseydi bile bu onu asla ilgilendirmez. Ayriyeten hamilesin ve ister istemez kadında endişeleniyor dur sanırım bide ayrı evdesiniz gün içinde tek olman herhangi baş dönmesinde bayilsan kimsenin haberi bile olmaz. Aranızda çıkan kavgada çok saçma. Hele bide gebesin. Eşimde anlayış diye zerre bişey yok sanırım... Yaptığınız kavganin ayrılığa gitmesi çok saçma. Beraber oturup konusmalisinz

Kendi kendime birseyler mi uydurayim ? Tren diye birsey var türkiyede yasamiyorum ben almanyada yasiyorum ve trenler gidiyor burda neyse
Tren gidiyor ama çalışanlar veya evine geri dönmek zorunda kalanlar için. Keyfi ziyaret veya tatil amaçlı gidemezsiniz bir yerlere! Dışarıda keyfi gezemezsiniz, geziyorsanızda aynı evi paylaştığınız kişilerle, insanların az olduğu yerlerde.. Eşinizin yaptığı gibi arkadaşlarla değil! Bu nasıl bir sorumsuzluk ya? Hastalık kapıp eve gelip hamile eşine yani size bulaştırabilir. Ama siz bunu dert edinmiyorsunuz bile..

Annem yok. Benden küçük kız kardeşim var. Çok düşkünüzdür birbirimize. Evlendik 1 hafta sonra eşim sen çok özledin kardeşini dedi gelsin siz biraz başbaşa vakit geçirin dedi. İlk 1 haftalık evliyken geldi kardeşim bize. Özellikle ilk yıl bende kardeşimde duruma alışana kadar bol bol kaldı bizde. Eşim derdi hatta kalsın gitmesin diye. Eşim yatar uyurdu, biz gece yarısı oturur sohbet ederdik. Kardeşim geleceği zaman özellikle sevdiği şeyleri alırdı. Her seferindede burası ablanın evi seninde evin sayılır sakın çekinme derdi. Hala kardeşim bize sık gelir. Virüsten dolayı gelemiyor bu sıra. Telefondada çok konuşuruz. Ve bu ne eşimi ne başka birini asla alakadar etmez. Eşinin tavrı çok yanlış, kendi anneside gelmesin o zaman. Hem böyle saçma bi sebeple seni evden göndermeside çok yanlış, hele şu ortamda. Anneni çok seviyorsan kıskanıyordur belki, eşimde arada şakayla karışık takılır bana kardeşinin yanında senden mutlusu yok, benden çok kardeşini seviyorsun diye. Ama öyle bile olsa yine onu ilgilendirmez. 5 aylık evlilikte daha birbirinizi tanımadan çocuk yapmakta çok mantıklı olmamış.

Benim de sizin gibi bir arkadaşım var. Arkadaşım da anneci, eşi de anneci. İkisi de evde ne var ne yok anında naklen yayın yapıyor annesine(benim arkadaşım da annem beni doldurmuyor,sadece dinliyor diyor. Ama sorunlarını anlattığın bir annenin damada bilenmeme ihtimali dusuk).
Ve her ikisi de karşı tarafın annesi için konuşup onu doldurduğunu düşünüyor.
Senin adam da seni kendi gibi biliyor. Annenle konusunca annesinin onu fiştekledigi gibi seninkinin de seni fiştekledigini düşünüyor.
Göbek bağını kesmeden evlenince böyle oluyor işte. Erkek için de, kadın için de
Madem bu kadar kıymetli anneniz var, madem konuşmadan bir an duramıyorsun, ne fişkı yemeye evlendin yani. Otursaydin ana evinde...
Sizin konuya da uzun uzun yorum yapmak istemiyorum
Emin olmadığı adamla evlenip daha ilk ayından hamile kalan insan zaten buradaki mantıklı önerileri dikkate almaz, çocuğum diye barışır.

Evet annem benim icin degerli biri bunu esim ama en basdan beri biliyordu ve ben annemle saatlerce telefonda konusan biri degilim gün icinde yazar bana nasilim diye buda mi yasak? Ben anneme evliligin icinde olan hic nirsey anlatmam o sadece beni merak eder arar sorar bukadar bu suc mu? Yasak mi? Benim esim ama annesine evde olan biten herseyi anlatir.. arabami aldi? Araba aldim der arabmi sattim diye haber eder su fiyatra sattim diyr haber eder sunu eve aldik diye haber eder her adimini annesine anlatir gecen balkona bir kac birsesler aldik annesi yukarda kaliyor balkonda aaa ne aldiniz kaca aldiniz cok pahaliymis niye aldin nasil yapdin deyip duruyordu ben annemle bunlari bile paylasmiyorum.. bizim konu tek bebek iyimisin bulantin varmi benim annem sevincden basla dünyada... ama bunlar peki dogru mu? Ve isimiz bitene kadar balkonda durdu ve ne yapdigimiz8 ne aldigimizi bakip durdu ozm buda beni rahatsiz etsin? Bilmiyorum ama ben bosanirsam elimdeki olan meslehime ve aileme güveniyorum cünkü ömür boyz annen annen diye duycagimi yanliz büyütürüm evet yanlisdu cocuk yapmak ben bile istemezken.. ama olan oldu iste

Ne sebeple olursa olsun annenle konusmana nasil karisabilir bu kadar ezdirme kendini kendisi Ayrica o ev ikinizin annen izin alarak gelcek ne demek senin kocan narsist egoist seni ezmeye calisiyor bosan felan diyemem ama ne olursa olsun dik dur sunu hic unutma nasibinde ayrilik varsa sen kocani el ustunde tutsan da ayrilirsiniz o yuzden guclu bir kadin ol ailen konusunda karistirma

İki taraf da aileleriyle dengeyi ayarlayamıyor.
Eşiniz salgın varken dışarıda sağda solda geziyor. Merkel kaç kere uyardı halka çağrı yaptı televizyonda.
Siz anneyi uzaklardan çağırıyorsunuz, kadın yolda virüsü kaparsa ne olacak?

Uygun vakitte terapist ile görüşün, sen ben değil biz demek için. Sorunlarınız çözülmez şeyler değil iletişim problemleri var.

Cocuk oyuncagi gibi oldu bu evi terk etmeler.3 gun sonra geri doneceksiniz degiyor mu boyle seyler yapmaya? Hani siddet goruyor olsaniz tamam diyecegim kardesim ara polisi seni anana gotursun. Avrupada sokaklar cok mu guzel su virus doneminde? Butun is ortaklarimiz evdeler,haftalardir cikmiyorlar sadece market ve eczane icin disari cikiyorlar. O ortamda siz kocaya trip yapicam diye yollara dusuyorsunuz. Sorumsuzsunuz,hem topluma karsi hem de karninizdaki cocuga karsi

Annemle ne kadar konuşacağımı, evime ne zaman gelip kalacağını
kimseye sormam, sormuyorum.

Bu ne hadsizlik anlamadım.
Size bu tavırları alma hakkını kendinde nasıl görüyor?

Ayrıca virüs kol gezerken evde durmayan, gezme derdinde olan herif sokakta yatsın.
Düşüncesiz hödük ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…