hepimiizn aminnnnnAllah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşim
Ben boşuna umutlandım akşam test yaptım negatif çıktı bu sabah da hasta oldum bütün hayallerim suya düştüamin İnşaAllah isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar versin
kimyasal gebelikmi yaşadın cnm kaçtı ilk degerin
kimyasal gebelikmi yaşadın cnm kaçtı ilk degerin
Bugün kan testi yaptım negatif :-(( oysa eşime süpriz yapacaktım
Eder inş canım ama ne zaman allah bilir
cnm kimyasal oluyor bdne yaşadım onu9.7 ama ben klomen kullandim sonra igne vurdu 1 hafta iliski dedi cuma günü iliskiye baslandi haftaya cumartesi yanima gel dedi bende gittim benden kan aldi 9.7 bugunden icin gel dedi gittim ve deger sifira düşmüş
cnm kimyasal oluyor bdne yaşadım onugeçmiş olsun sen hiç kesme umuudunu allahtan
çoğu kaınd kimyasal gebeliği yaşarmış sade 2 gün falan adte geçikmeelerini olduğunu zannedermiş..Öyle zaten ilk gebeliklerin % 85 i mi ne düşükle sonuclanirmis
çoğu kaınd kimyasal gebeliği yaşarmış sade 2 gün falan adte geçikmeelerini olduğunu zannedermiş..
ama biz acele ettiğimiz için böle üzülüoruz..
oysaki bak snn 9.7 çıkmış bnm ilk kimyasalımda adet günüm de betam 19 çıkmıştı doktor umutlanma düşebilir dedi ki düştü
ama adete 5 gün kala 107,8 çıktı ona bile bekleyelim dediler..
canım bnde senin gibi söleidm eşime anneme zor oldu tabiki ama o gece oturdum saattlerce ağladım rahatladım..sende öle yap. oldumu rahatlaPeki ondan sonra hamile kaldin mi ? Sen nasil atlattin mesela...
aynen bende aynı şeyi düşünüyorum bugünlerde ha keseyi gördüm ha kalp atışı ha lkolu bacağı ha burnu derken ayy ayy :) rabbim sağlıkla versindeYani anlayacagimiz su ki ben bunu anladim bebegini dogurana kadar hamileyim demiycenbu ne yaaaa eskiden boylemiymis yok dış gebelik yok kimyasal gebelik nasıl olacak bu
canım bnde senin gibi söleidm eşime anneme zor oldu tabiki ama o gece oturdum saattlerce ağladım rahatladım..sende öle yap. oldumu rahatla
sonrasındada mutlaka hormonlarına baktır oldumu bnm kimyasaldan sonra prolaktin yükselmem oldugu ortaaya çıktı artık onunla mı yükseldi yoksa yuksektide o yüzden mi tutunamadı bilemedim kimyasal gebelik zaten sağlam ymurtalık olmadığı için atılıyormuş şükret yani kuzum..ben prolaktinim düşşsün diye ilaç kullandım 2 ay sonra bittiği ay hamile kaldım çok şükür
bnm kimyasaldan 6 ay sonra oldu
inş. cuma günüde kalp atışlarnı duyucam dilerim darısı senin başına olur inş.. isteyen herkesin olsun...
aynen bende aynı şeyi düşünüyorum bugünlerde ha keseyi gördüm ha kalp atışı ha lkolu bacağı ha burnu derken ayy ayy :) rabbim sağlıkla versinde
Ben de kimyasal bi gebelik yaşadım kasımda adetten 2 gün önce öğrendim 5 gün sonra düştü( ondan sonra o duyguyu tekrar tatmak istiyorum 5 gün bile olsa çokk güzeldi (
canım adetliyken bakılıyor prolaktine ona dikkat et bak bnde hiç belirti yokken testte cıktı normald egöğüsten süt gelmesi falan yapıomuş bnde hiç yoktu hayırlısıyla inş..Amin amin inslh benimde annem babam biliyordu birde hastanede benimle birlikte ogrendiler kacacak yerimde kalmadiben devamli kan veriyorum doktor daha once kan değerlerine bi bakalim demisti eger öyle birşey olsa söylemesi gerekmezmiydi ? Neyse bu sefer esimle detayli ikimizde muayene olmayi düşünüyoruz. Inslhhhh kalp atislarini duyarsin sende rabbim bir daha bu aciyi yasatmasin bizlere benek bekleyen isteyen kimseye yasatmasin...