Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

normal gebelik testi yaptım.ama bi belirti de yok gibi hamileliğe dair.sadece hissiyat var...öyle hissediyorum.
normal gebelik testlerinde adetin biraz da olsa gecikmesi gerekiyor canım.. bence biraz daha bekle belirti yok diyorsun gecikirse kan testi yaptır derim. benim belirtiler var ama bekliyorum adetime daha 8 gün var çünkü.

ya kızlar bende hamilemiyim acaba kafam çok karışık .evlendim ilk 6 ay hap kullandım sonra eşim askere gitti bir yıl ara verdim eşim geldi 7 ay daha hap kullandım ve ağustos ayında bende migren çıktı bu nedenle hap kullanmayı bıraktım .ağustostan bu yana korunmuyoruz normalde adetim 23 günde bir duzenli olurken bugün 4 gun gecikme olmasına rağmen hala hasta olmadım en son 9 şubatta hasta olmuştum ve onun ardın dan bir leke gördüm aradan bir kaç gün geçti yine hafif kanamaya benzer lekelenme görür gibi oldum iki haftadır sabahları karnım çok feci ağrıyor midem de hafif bulantı var ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 2,5 yıllık evliyim hiç bir hastalık belirtisi de yok sadece kasıklarım ağrıyor sancı yapıyor şu an sizce ben hamilemiyim

canım olabilir tabiki imşallah hamilesindir.

inşaAllah aslında hem çalışıp hem okuyorum şu an kariyerimi baltalamış gibi olacağım ama yine olmasını istiyorum hesap yapmadım plan da yapmadım ama bu ay böyle şu an bakalım rabbim hayırlsı ile banada hayırlı bir evlat nasip etsin

normal gebelik testlerinde adetin biraz da olsa gecikmesi gerekiyor canım.. bence biraz daha bekle belirti yok diyorsun gecikirse kan testi yaptır derim. benim belirtiler var ama bekliyorum adetime daha 8 gün var çünkü.
sağol canım.bekleyecez mecbur.allah gönlümüze göre versin inşallah...

Amin hayırlısı canim. Allah nasip ederse olur.

cnm bnde hep çıkmaz diye okuyordum adte gecince net sonuç veriri bnmmki erken döllenme olmuş siilk çıktı sen gecikmeni beklee
inşallah dediğin gibidir canım.senin de bebeğin hayırlı olsun,sağ salim kucağına al inşallah.hamilelerin duası kabul olurmuş.bizim için de dua et allah bize de nasip etsin...

ovulasyondan sonra gebelik belirtileri var mıydı peki? kasıklarda batma, gögüslerde hassasiyet, belde ağrı, mide bulantısı vs

Ben sana anlatım bak bende olanlari. Ovulasyonda 1 hafta birliktelikten sonra önce içime bir duygu çöktü hissettim. Sonra ya yok filan dedim uzulmemeyim diye daha sonra ovulasyon donemim bitsede kasik ağrılarım hic dinmedi ozellikle sag kasigim cok ağrıdı benim daha sonra kasigimda avuc içimi doldurcak bir şişlik oluştu. Goguslerim şişti ama agrima yok uclari diklesti ama ne zaman baksam dikler ve kahverengi oldu cevreside kararmaya basladi ve hassasiyet oluştu idrarimda devamli tortular ve akinti kalintisi vardi idrarim kimi zaman koyu kimi zaman acik kimi zaman ise bulanikti ve bazen gercektende agir bi kokusu oluyordu. Bir ara 2 gun filan akintim kesildi daha sonra akinti yogun bi şekilde devam etti surekli olarak ic camasiri degistiriyorum. Karnimda sislik olustu idrar testi yaptim once tek cizgi sonra silik bir cift cizgi geldi ertesi gun kan verdim ve erken gebelik dedi ki ben 1 haftalik bir deger ile gittim daha adetime bile 8 gun var kan vermeye gittigimde adetime 10 gun vardi ve doktor gebelik gozuyor dedi yarin tekrardan gidecdm iste kan vermeye VE VE VE HERSEYDEN EN ONEMLISI KAFANI RAHAT TUT OLURSA OLMAZSA DA GEZERIM DENIZE GIDERIM ONUMUZDE ZAMAN COK ILLAKI OLUR DIYE KENDINI TELKIN ET SEN RAHATLASAN STRESE GIRMEZSEN BEBISTE O KADAR CABUK TUTUYOR BENIM STRESTEN OLMUYORDU STRESI BIRAKMAK ICIN SPORA BASLADIM VE HAMILE KALDIM :)

hayırlı olsun inşallah kucağınıza sağlıklı bi şekilde alırsınız.
bende de kasıklarımda batma oluyo bazen sağda bazen solda. şişlik bende de var. gögüslerime dikkat etmedim, değişiklik var mı bilemiyorum tam olarak. idrarım bulanık oluyo benim de bazen. şeffaf akıntım var. günde 1 defa olmak üzere toplam 3 gün lekelenme gördüm akıntımın içinde. bat 10 mart. dün yani 7 martta kan tahlili yaptırdım negatif dediler. neler oluyor vucudumda anlam veremedim.

Merhaba,
Cinsel birleşmenin 14. Günü bugün. Eşimle ilk defa korunmadık.
Hamilelik testi yaptırmayı düşünüyorum çünkü nedense içimde bir his var hamile olduğuma dair.
Adetime daha 4 gün var. Hiç bir adet belirtisi yok normalde olurdu.
Eczaneden çubuk test alsam doğru sonucu verir mi acaba?
Teşekkürler.

Ben adet tarihim geçtikten 1 hafta sonra testi yapmıştım.
Rabbim bebek isteyen herkese nasip eder inşallah.

Ben adet tarihim geçtikten 1 hafta sonra testi yapmıştım.
Rabbim bebek isteyen herkese nasip eder inşallah.
amin hayırlısıyla inş benim de 2 yıl olacak bu ay umutlanıyorum ama adetimin geçmesini bekleyeceğim geçen ay bir hafta arayla 2 kez adet oldum

Benim degerim sifira düştü bebek gitti... psikolojik olarak yaşıyor olabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…