Yerleşme Kanaması Olabilir Mi?????

Merhaba kızlar. Beklenen adet günüm 4 ekimdi, 2 ekimde kahverengi lekelenmem oldu. Herhalde adet oluyorum sandım ama bir daha devamı gelmedi. Anlayacağınız 3 gündür ne gelen var ne giden…🙈 Yumurtlama günüm tahmini olarak (takvime göre) 18 eylüldü. Yumurtlama öncesi ve sonrası günlerimizi değerlendirdik. Daha önce bu tarz bir lekelenmem hiç olmadı, adetim geldiği zaman hoop gelirdi. Lekelenmemden 2 gün önce de belirtilerimden kaynaklı erken gebelik testi yaptırmıştım o negatif çıkmıştı. 2 gün sonra da kahverengi lekelendim. Acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi? Lekelenmeden kaç gün sonra pozitif görülebilir? Yardım lütfennnnnnn🙈🌸
Mrb bir sorum olucak size kahverengi lekelenmeniz gelirken kasiklarda sanci oldu mu

Kızlar merhaba
Size bir sorum olacak yardımcı olurmusunuz bana
Benim adete yakın aşırı derecede gögüs ağrım vardı ve bundan şüphelenip adete 1 gün kala kan verdim negatif sonra adet 1 gün gecikti gecikmenin 2.günü kahve lekenenmem oldu ve kesildi bide üstüne hala gögüslerim kıyafet giyerken dahi ağrıyor sizce nedenş ne olabilir

Kızlar merhaba
Size bir sorum olacak yardımcı olurmusunuz bana
Benim adete yakın aşırı derecede gögüs ağrım vardı ve bundan şüphelenip adete 1 gün kala kan verdim negatif sonra adet 1 gün gecikti gecikmenin 2.günü kahve lekenenmem oldu ve kesildi bide üstüne hala gögüslerim kıyafet giyerken dahi ağrıyor sizce nedenş ne olabilir
Merhaba, yerleşme kanaması olabilir bu. 4-5 gün sonra bir gebelik testi yapmanı öneririm. Ben gebeliğimi öyle öğrenmiştim. ☺️🌸

merhaba öncelikle tebrik ederim sağlıcakla gelsin bebişiniz, ben de benzer durumdayım, merak ettiğim şu, siz kan verdiğinizde göğüs hassasiyeti ya da başka belirtiniz var mıydı benim lekelenmeden ve gecikmeden başka belirtim yok da o yüzden merak ettim.
Merhaba mesajını geç gördüm, göğüs hassasiyetim vardı özellikle sol göğüste ve dokunulmayacak kadar acıyordu. Bir de çok damarlanmıştı.

X