canım evet var dı akıntım ama yumurtlama kıntısı denilen akıntıyı hiç yakalayamadım be hep ağrımdan anlıyordum yumurtlamayı...akıntınız varmıydı varsa ne zaman başladı akıntınız
Tebrik ederim:) Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin İnşallah..canlarım... yumurtlama günü kasık ağrım oldu ve hiç kesilmedi göğüslerim falan hiç acımadı herkeste farklı olbailr.
adete 5 gün kala kahverengi akıntım geldiheh dedim oluyorum ama deidm 5 gün yani neden erken olcak falan derken ark. test yap dedi yaptım çift çizgi hayalet çizgi çıktı anlamadım yok artık dedim.. bidaha yaptık gene çıktı hemen acile gittim beta hcg 107 çıktı :) pozitif dediler bu sefer korktum ya kimyasalsa ya düşserse die 2 gün snra gen yaptırdımm 202 çıktı şükürler olsun ki rabbim sizlere nasip eylesşn
ovulasyondan sonra gebelik belirtileri var mıydı peki? kasıklarda batma, gögüslerde hassasiyet, belde ağrı, mide bulantısı vscanlarım... yumurtlama günü kasık ağrım oldu ve hiç kesilmedi göğüslerim falan hiç acımadı herkeste farklı olbailr.
adete 5 gün kala kahverengi akıntım geldiheh dedim oluyorum ama deidm 5 gün yani neden erken olcak falan derken ark. test yap dedi yaptım çift çizgi hayalet çizgi çıktı anlamadım yok artık dedim.. bidaha yaptık gene çıktı hemen acile gittim beta hcg 107 çıktı :) pozitif dediler bu sefer korktum ya kimyasalsa ya düşserse die 2 gün snra gen yaptırdımm 202 çıktı şükürler olsun ki rabbim sizlere nasip eylesşn
mide bulantısı ve göğüs ağrııs hariç hepsi vardı özellikle kalçarımda belimde ağrıııovulasyondan sonra gebelik belirtileri var mıydı peki? kasıklarda batma, gögüslerde hassasiyet, belde ağrı, mide bulantısı vs
kasıklarda batma ağrı bel ağrısı aşırı bide kalçalarımda ağrı ve bacağıma inen bir ağrıAdetten bir hafta önce ne gibi belirtiler vardı merak ettim
amin cnm inş.... hepimiznTebrik ederim:) Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin İnşallah..
Çok teşekkürler benim adetime baya var ama yine de merak ediyor insan :) seninki de hayırlı olsunkasıklarda batma ağrı bel ağrısı aşırı bide kalçalarımda ağrı ve bacağıma inen bir ağrı
ben hiç birşey hissetmiyorum ya. 10 gün var bat ıma. acaba var mıdır diye düşünmeden edemiyorum amamide bulantısı ve göğüs ağrııs hariç hepsi vardı özellikle kalçarımda belimde ağrııı
inş. vardır belirti olması şart değilki bnm arkdaşım hiç belirti olmamış tek belirtisi gecikmeben hiç birşey hissetmiyorum ya. 10 gün var bat ıma. acaba var mıdır diye düşünmeden edemiyorum ama((
Bende de fiziksel hiç bir değişiklik olmadı. Adet dönemime yakın göğüslerimde agrı ve şişkinlik oldu her adet dönemimde olurdu. Sadece uyku düzenim bozuldu. SAT a bir hafta kala falan gece uyanmalar , uykuya geçememe durumları falan oldu. Hamilelikle alakalı mı yoksa başka bir şey mi bilemiyorum. İçini rahat tut yani, illa ki fiziksel belirti verecek diye bir şey yok. Her kadının anatomisi farklıben hiç birşey hissetmiyorum ya. 10 gün var bat ıma. acaba var mıdır diye düşünmeden edemiyorum ama((
haklısınız. bende şuan halsizlik ve sık acıkma var. başka da belirti yok. rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın. ne zamandır istiyorsunuz?Bende de fiziksel hiç bir değişiklik olmadı. Adet dönemime yakın göğüslerimde agrı ve şişkinlik oldu her adet dönemimde olurdu. Sadece uyku düzenim bozuldu. SAT a bir hafta kala falan gece uyanmalar , uykuya geçememe durumları falan oldu. Hamilelikle alakalı mı yoksa başka bir şey mi bilemiyorum. İçini rahat tut yani, illa ki fiziksel belirti verecek diye bir şey yok. Her kadının anatomisi farklı
Bizimki planlı olmadı. Daha 4 aylık evliyiz. Daha zamana ihtiyacımız var diye düşünüyorduk ama Rabbim böyle nasip etti.haklısınız. bende şuan halsizlik ve sık acıkma var. başka da belirti yok. rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın. ne zamandır istiyorsunuz?