- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 32
Abilik canım benim çıkmıştıKızlar yumurtlama döneminde yüzde adet sivilcesi gibi sivilce çıkar mi
Çıkabilir canım benim cikmistiC
Abilik canım benim çıkmıştı
Peki sonu hamilelikle mi bittiÇıkabilir canım benim cikmisti
İnsallah canım ya ne zaman beklemeyi bırakıyorsun o zaman geliyor sanırım ben bırakamadım bi turlu.. sıkıldımda artık ise basladım bugun bekle bekle olmuyor cunku ha kaldım ha kalıcam derken. Hayata dewam etmek lazım. Adetimde yakın zaten.. sen ustune gordun mu?aynen bnde öyleydim cnm bnm hiç üzülme elbbette rabbim verriir inş. verir.sen şöle yap bekle sakince varmış gibi düşün bak bn öle yaptım hep dura ettim varmış gibi ve bnmde bitmkb ilmeyen bir kasık ağrım var.. halada var yumurlama g ünümden bu yana hala var
Hayır hamilelikte bitmedi ama her ay yumurtlama günüm de sivilcem cikiyorPeki sonu hamilelikle mi bitti
Benim iki gun once asiri bacak agrim vardi simdi gecti ayy ins belirtidir bunlarin hepsi pztesi kan testine gidicem sabahleyinkızlar bacağınıza kramp falan girdi mi bu da belirti mi kendim de belirti arıyorum 6 gün kaldı adetime
Ya uzulucek birsey yok arkadasim bu ay olmadiysa bidahaki ay deniycez moralimizi bozmayalim uzulmek icin cok erken dahaBenimde yumurtlama gunu kasikagrim cok oldu bacaklarima asagi agrilar vardi yorgunluk cok vardi son bi haftadır sol kasigimda batmalar oluyodu adetim yaklasik 2 gun gecikti bugün adet oldum ama hic geckmiyodu ya cok umitlenmistm cok üzüldüm agladim ağlayacağım...
Kızlar ben ilk hamileligimde hiç belirti yaşamadım günüm geçti test yaptım çıkmıştı illaki belirti olcak diye bişey yok benceben de aynı durumdayım ve bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. benim de 8 günüm var.
Bende de 1 hafta once batmalar sancilar vardi. Şimdi o kadar sık olmuyo. Günüm de geçti 3 günKızlar ben ilk hamileligimde hiç belirti yaşamadım günüm geçti test yaptım çıkmıştı illaki belirti olcak diye bişey yok bence
Test yaptın mı cnmBende de 1 hafta once batmalar sancilar vardi. Şimdi o kadar sık olmuyo. Günüm de geçti 3 gün
Inşallah canım en kısa zamanda tekrar yaşarsınBen de kimyasal bi gebelik yaşadım kasımda adetten 2 gün önce öğrendim 5 gün sonra düştü( ondan sonra o duyguyu tekrar tatmak istiyorum 5 gün bile olsa çokk güzeldi (
Bat a 4 gün kala kanda çıkmamıştı. Bat geceli 3-4 gün oluyor hala gelen giden yokTest yaptın mı cnm