Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

İnsallah canım ya ne zaman beklemeyi bırakıyorsun o zaman geliyor sanırım ben bırakamadım bi turlu.. sıkıldımda artık ise basladım bugun bekle bekle olmuyor cunku ha kaldım ha kalıcam derken. Hayata dewam etmek lazım. Adetimde yakın zaten.. sen ustune gordun mu?

Ya suan adetime iki gun var bugun sabah adet olcakmisim gibi belim agridi goguslerimde herzamankinden daha sis ve sanki su kahverengi kismi varya rengi koyulasmadida buyudu gibi yada ben kafayi yedim kendime belirti buluyorum israrlada gitmiycem kan testine ins olmam adette buraya bende yazarim hamisim diye

kızlar bacağınıza kramp falan girdi mi bu da belirti mi kendim de belirti arıyorum 6 gün kaldı adetime

Benimde yumurtlama gunu kasikagrim cok oldu bacaklarima asagi agrilar vardi yorgunluk cok vardi son bi haftadır sol kasigimda batmalar oluyodu adetim yaklasik 2 gun gecikti bugün adet oldum ama hic geckmiyodu ya cok umitlenmistm cok üzüldüm agladim ağlayacağım...

kızlar bacağınıza kramp falan girdi mi bu da belirti mi kendim de belirti arıyorum 6 gün kaldı adetime
Benim iki gun once asiri bacak agrim vardi simdi gecti ayy ins belirtidir bunlarin hepsi pztesi kan testine gidicem sabahleyin

Ya uzulucek birsey yok arkadasim bu ay olmadiysa bidahaki ay deniycez moralimizi bozmayalim uzulmek icin cok erken daha

Kızlar bugün test aldım birazdan yapacağım öylesine yapacağım ama merak işte belki çift çıkar umudun yok ama

cacu112 merhaba canım anladığım kadarıyla sende adetine daha varken yaptırdın testi bende 5 gün varken yaptırdım 16.5 çıktı çok düşük geldi bana sen kaç gün kala yaptirdin

Merhabalar oncelikle hayirli olsun bebeginiz... bende cok kafaya takiyorum hep hespplardim ama bu ay hic hesaplamadim kafama gore iliskiye girdim adetime 4 gun var kasiklarimda uyusma gibi bi agri var bacagimida uyusturuyo arada goguslerim agriyo biriyle sarilirken bile agriyi hissedebiliyorum..ayrica bel ve kalca kisimlarimda da bi dolgunluk var ama hayal kirikliginida ugramak istemiyorum sizce bu belirtiler dogrumu yoksa benmi kuruntu yapiorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…