Ben sana anlatım bak bende olanlari. Ovulasyonda 1 hafta birliktelikten sonra önce içime bir duygu çöktü hissettim. Sonra ya yok filan dedim uzulmemeyim diye daha sonra ovulasyon donemim bitsede kasik ağrılarım hic dinmedi ozellikle sag kasigim cok ağrıdı benim daha sonra kasigimda avuc içimi doldurcak bir şişlik oluştu. Goguslerim şişti ama agrima yok uclari diklesti ama ne zaman baksam dikler
ve kahverengi oldu cevreside kararmaya basladi ve hassasiyet oluştu idrarimda devamli tortular ve akinti kalintisi vardi idrarim kimi zaman koyu kimi zaman acik kimi zaman ise bulanikti ve bazen gercektende agir bi kokusu oluyordu. Bir ara 2 gun filan akintim kesildi daha sonra akinti yogun bi şekilde devam etti surekli olarak ic camasiri degistiriyorum. Karnimda sislik olustu idrar testi yaptim once tek cizgi sonra silik bir cift cizgi geldi ertesi gun kan verdim ve erken gebelik dedi ki ben 1 haftalik bir deger ile gittim daha adetime bile 8 gun var kan vermeye gittigimde adetime 10 gun vardi ve doktor gebelik gozuyor dedi yarin tekrardan gidecdm iste kan vermeye VE VE VE HERSEYDEN EN ONEMLISI KAFANI RAHAT TUT OLURSA OLMAZSA DA GEZERIM DENIZE GIDERIM ONUMUZDE ZAMAN COK ILLAKI OLUR DIYE KENDINI TELKIN ET SEN RAHATLASAN STRESE GIRMEZSEN BEBISTE O KADAR CABUK TUTUYOR BENIM STRESTEN OLMUYORDU STRESI BIRAKMAK ICIN SPORA BASLADIM VE HAMILE KALDIM :)