çok zor blilyorum aynısıı bnde yaşadım bizimde ilk bebegimizdi biliyorum ama inan bana dua et sadece dua et inan rahatladığını hissediceksin bu sana çok iyi gelicek ve rabbim sana yalnız olmadığını göstericek buna emin olkötü esim ilk duyduğunda mutluluktan aglamisti dusunsene ve ben bebek gitti biye diyemedim aglayinca anladi o da agladi bu canini daha cok yakiyor
canım adetliyken bakılıyor prolaktine ona dikkat et bak bnde hiç belirti yokken testte cıktı normald egöğüsten süt gelmesi falan yapıomuş bnde hiç yoktu hayırlısıyla inş..
çok zor blilyorum aynısıı bnde yaşadım bizimde ilk bebegimizdi biliyorum ama inan bana dua et sadece dua et inan rahatladığını hissediceksin bu sana çok iyi gelicek ve rabbim sana yalnız olmadığını göstericek buna emin ol
cnm hevesni kırmak istemem ama bn onu çok denedim toru olayını yok yani hamile olmadan öceede vardı hamile oluncada var ama bilemem tabikiKızlarrr merhaba
Biraz önce ewde limon testi yapmak için idrarımı şeffaf bir kaba yaptım fakat daha önce hiç görmediğim bişeyle karşılaştım idrarımın içi beyaz tortu doluydu.. bu bi belirti olabilir mi? Lütfen yardım edin
hakkınızda hayırlısı benim sonuçta negatif çıktı Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin üzme kendini bende çok üzüldüm ama hayırlsıını dileyelim AllahtanBugün kan testi yaptım negatif :-(( oysa eşime süpriz yapacaktım
Teşekkür ederim cewap werdiğin için en azından içimdeki şüphe biraz azaldı her ay farklı bi umut çıkıyor işte.. bu ay sürekli kasık ağrısı çektim bide tortu görünce heycanlandım demek oda bebek demek değilmiş..cnm hevesni kırmak istemem ama bn onu çok denedim toru olayını yok yani hamile olmadan öceede vardı hamile oluncada var ama bilemem tabiki
aynen bnde öyleydim cnm bnm hiç üzülme elbbette rabbim verriir inş. verir.sen şöle yap bekle sakince varmış gibi düşün bak bn öle yaptım hep dura ettim varmış gibi ve bnmde bitmkb ilmeyen bir kasık ağrım var.. halada var yumurlama g ünümden bu yana hala varTeşekkür ederim cewap werdiğin için en azından içimdeki şüphe biraz azaldı her ay farklı bi umut çıkıyor işte.. bu ay sürekli kasık ağrısı çektim bide tortu görünce heycanlandım demek oda bebek demek değilmiş..
test yapmalısın :) inş.. vardırrrrMerhaba kızlar. Gecen ay 4'ünde adet oldum suan 7 gun gecti adetim duzenlidir 2 gün oynar/oynamaz.. Ne adet belirtim var ne hamilelik. Sanki adetim bitmiste guslumü almısım :) Allah'ım memeler kasıklar normal... Arada kasıgıma hafif sancı giriyor okadar.. 2 senedir istiyoruz.. Kafamı kurcalayan tek şey durmadan akıntısı olan vajinam kupkuru ve benden adet oncesi kahverengi akıntı gelir ama gram akıntım yok belki bikere azcık beyaz geliyor okadar oysa benden hep fosur foşur gelir!! Birde durmadan yalancı hamilelik geciren ben dis agrısından bile hamilemiyim diyen ben degilim ya diye tutturdum.. Cok ilginc sizin bi fikriniz var mı?
Aslında hic yapasim yok binlercekex yaptim negatif negatif negatifti hep o yuzden elim teste gitmiyor ama yarin yapabilirim bana dua et olur mutest yapmalısın :) inş.. vardırrrr
canım bende de bel agrısı var ve 26 subatta hasta oldum o zaman basladı ben hastayım ondan dedım ama benım belım hıc agrımazdı boyle sımdı d agrıyor doktora gıttım usutmus olabılırsın dedı agrı kesıcı al dedı ama yumurtlama donemı deyınce ıcme dedı dun de yumurtlama gunumdu ve belım su an agrıyor sızce ne yapabılırımBel ağrısı ilk o başladı ben adet oluyorum sanmıştım bir kaç gün gecince iştah ve deli gibi su içme olayı başladı benim bulantım 8 hafta başladı daha bu hafta bitti baş dönmesi daha yeni başladı mesela bide mesela önceden hep idrar rengi koyulaşır sanırdım hani belirtilerde hep öle yazıyo ya hiç öyle olmadı cnm
Cnm yumurtlama dönemin olabilir evdeysen yatıp dinlen bol bol cnmcanım bende de bel agrısı var ve 26 subatta hasta oldum o zaman basladı ben hastayım ondan dedım ama benım belım hıc agrımazdı boyle sımdı d agrıyor doktora gıttım usutmus olabılırsın dedı agrı kesıcı al dedı ama yumurtlama donemı deyınce ıcme dedı dun de yumurtlama gunumdu ve belım su an agrıyor sızce ne yapabılırım
Olabilirsin canım 2 gün geçmiş test yapman lazım sonuçta inşallah pozitiftirKızlar yardım lutfenn... Benim sat 10 şubat hesaplamalarima göre 2 gün geciktim. 1 hafta önce sol kasığımda batma şeklinde ağrı başladı hala devam ediyor dün akşamdan beri belim çok ağrıyor.. ayrıca hasta oldum galiba diye lavaboya her gittiğimde beyaz ve şeffaf gibi bir akıntı oluyor.. birde göğüsler şişti ama adet onceside olur zaten genelde. Sizce hamile olabilir miyim nolir bişey yazın test yapmaya korkuyorum..
Canım çok teşekkür ederim.. stres yapmayayım diyorum ama olmuyor.yarın sabah yapicam regl olmazsam testi en azından biraz kafam rahatlar... bu akıntı nedir onu anlamadım var mı belirtilerde böyle bir şey?Olabilirsin canım 2 gün geçmiş test yapman lazım sonuçta inşallah pozitiftir
Evet cnm o akıntı hep olacak eğer hamileysen günden güne fazlalaşıyor zaten cnmCanım çok teşekkür ederim.. stres yapmayayım diyorum ama olmuyor.yarın sabah yapicam regl olmazsam testi en azından biraz kafam rahatlar... bu akıntı nedir onu anlamadım var mı belirtilerde böyle bir şey?
Büyük ihtimalle var cnm 5 ve üstü pozitif oluyor çok erken yaptırmışsın zaten hergün 2 ye katlaması lazım zaten eğer negatif olsaydı 0 olurdu 2 yada 3 bile olmuyor inşallah hamişsin cnmKızlar merhaba bişey sormak istiyorum
Dün kan testi yaptırmıştım ama daha adetim 6 gün vardı sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli dedi sizce gebelik varmi