hamilelik olabi.lr bnmde bacagımda kasılmalar olmuştuuuuTatlim benim adetime 3 gun var 5 10 gundur kasiklarimda uyusma sanci gerilme tarzi degisik agrilar oluyo hatta bazen bacagimi hafif uyusturup hissislestiriyo gogus agrimda var sence hamilelik beliritisimi yoksa ben kutuntumu yapiorum
profilden yaptım cnm ayarlar kendi profilni düzenlemeye gir ordan secenek çıkıo son adet tarihi diehayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırlısı ıle kucagınıza almak nasip etsin. bisey srmak ıstıyorum. bende 7 haftalık hamileyim. imza alanıma eklemek istiyorum sizin gibi bebeğimi ama yapamıyorum nasıl yaptınız ?
Persembeye kadar bekliyorum hastalanmazsam bakicaz artik tatlim :)hamilelik olabi.lr bnmde bacagımda kasılmalar olmuştuuuu
Merhaba,ben buranin eski uyelerindenim kizlar hikayemi anlatsam sasar kalirsiniz,ayrica da umut olurum belki de sizlere!canim senin yazini gorunce yazmadan edemedim.benim ilk evliligim 13 yil surdu,esim azospermi idi.4 defa negatif tupbebek denememiz olmustu,ayrica sonradan bende cikolata kisti olustu.neyse biz uc yil once ayrildik ve ben bir kac aylik evliyim veeee iste mucizee bu ay adetim 3 gun gecti umutsuzca test yaptim bir de ne goreyim cift cizgi,ben bunu yillarca bir defa bile gormedim,tabi inanamadim ve aksamina esimle beta hcg yaptirdik ve sonuc 2615 suan 6 haftalik hamileyim.yani arkadasim cikolata kisti falan hikaye sakin kafana takma benim 2.5 cm cikom hala duruyor,rabbim ol desin ve olsun insallahhhNasip Allahtan hayırlısı inş benim çikolata kistim var doktor düşük bi ihtimal hamile kalabilirsin dedi son bir kaç ayımız olmazsa yaşımda büyük olduğu için tüp bebek denicez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim bir hafta boyunca sol kasığım ağrıdı sonra ara ara kuyruk sokumumda ağrı hissettim ama şuan ağrım yok şimdi de çok fazla gaz sorunum var bide öğünlerden önce acıkıyorum ama sabah değil aksine akşamları yatmadan önce bulantım oluyo birde yumurtlama belirtilerim adetim biter bitmez oldu hamile olduğumu düşünüyorum ama yumurta onkadar erken çatlamış mıdır bilemiyorum bide ara ara çarpıntım oldu bide burnum kanadı bi defa test yapmaya korkuyorum regl günüm geçmedi daha sabırsızlanıyorum sizde benzer belirtiler var mıydı allah çocuğunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş
Tebrik ederim hayırlı sekilde kucagınıza alın inşallah ben dede kasıklarımda batma oluyor karnımın içi açıyo sanki aralıklarla ve kasıklarım şis sert gibi akıntımda var ara ara az ara ara fazlalaşıyor ama cok yorgun hissediyorum kendimi uyku halim cok cok cabuk acıkıyorum yedikten sonra midem bulanıyo cok sık tuvalete cıkıyorum felan ama işte benim adetlerim son zamanlarda cok düzensizdi en son 15 subatta oldum o tarihe göre 3. Gecikme günüm ama moralim bozulmasın diye biraz daha beklesemmi düzensizligimden dolayı ne yapıyım ben simdicanım evet var dı akıntım ama yumurtlama kıntısı denilen akıntıyı hiç yakalayamadım be hep ağrımdan anlıyordum yumurtlamayı...
akıntım vardı hatta ıslak ıslak oldum yumurtlamdan sonra hiç kesilmedi bazen az bazen çok geldi çok takılı kalmadım ben ona 5 gün kala kahverengi geldi
canim akıntın cok yada sık sık mi geldi bide cok koyu bi kahverengi miydicanlarım... yumurtlama günü kasık ağrım oldu ve hiç kesilmedi göğüslerim falan hiç acımadı herkeste farklı olbailr.
adete 5 gün kala kahverengi akıntım geldiheh dedim oluyorum ama deidm 5 gün yani neden erken olcak falan derken ark. test yap dedi yaptım çift çizgi hayalet çizgi çıktı anlamadım yok artık dedim.. bidaha yaptık gene çıktı hemen acile gittim beta hcg 107 çıktı :) pozitif dediler bu sefer korktum ya kimyasalsa ya düşserse die 2 gün snra gen yaptırdımm 202 çıktı şükürler olsun ki rabbim sizlere nasip eylesşn
canım sonuç ne oldu merak ettım ben test yaptım yıne negatif acaba bır gun ıkıncı cizgıyı gorcemmıInşallah canım benim 2 gün kaldı senin kaç gün var regline
Benimde yok maalesef cnm ben salı günü çok hasta oldum acile gittim test yapıldı çıkmadı 2 gün gecikmeyle regl oldum umudumuz bu aya artıkcanım sonuç ne oldu merak ettım ben test yaptım yıne negatif acaba bır gun ıkıncı cizgıyı gorcemmı
insallah bızlerde bır gun anne oluruz rabbım bızede nasıp etsın doktora gıdıcenmıBenimde yok maalesef cnm ben salı günü çok hasta oldum acile gittim test yapıldı çıkmadı 2 gün gecikmeyle regl oldum umudumuz bu aya artık
Yok cnm gitmicem bu ay inş cnm ama zaten benim bi oğlum var 6 yaşında benim için 2.kez olucak inş sende biran önce hayırlısıyla anne olursuninsallah bızlerde bır gun anne oluruz rabbım bızede nasıp etsın doktora gıdıcenmı
ben adetime 3 gün kala normal gebelik testi almıştım bir şey çıkmadı şimdi günüm geçti yarın 3 gün geçmiş olacak kan testi mi yaptırsam yoksa gebelik testi mi alsam yine umut etsem mi sizde belirtiler var mıbnmde 5 gün varken silik çıkmıştı kanda bbaktır cnm belli olurr
insallah canımYok cnm gitmicem bu ay inş cnm ama zaten benim bi oğlum var 6 yaşında benim için 2.kez olucak inş sende biran önce hayırlısıyla anne olursun
kan yptır cnmmmben adetime 3 gün kala normal gebelik testi almıştım bir şey çıkmadı şimdi günüm geçti yarın 3 gün geçmiş olacak kan testi mi yaptırsam yoksa gebelik testi mi alsam yine umut etsem mi sizde belirtiler var mı