Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

ayyyy kızlar yazdıklarınızı okudum gece gece umut doldu ıçime rabbım ısteyen herkesede nasıi etsın banada 24 aydır ıstıyorum yok insallah bu ay gelicek bebegım cok ıstıyorum hayalını bıle kuramıyorum Allahım nasıp etsın 8 gun var adetıme

ayyyy kızlar yazdıklarınızı okudum gece gece umut doldu ıçime rabbım ısteyen herkesede nasıi etsın banada 24 aydır ıstıyorum yok insallah bu ay gelicek bebegım cok ıstıyorum hayalını bıle kuramıyorum Allahım nasıp etsın 8 gun var adetıme
Inşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Kızlar ıkı test yaptım sılık çıktı adetıme 5gun var sızce hamılemıyım :KK43:

Eklentiler

• _20160313_214725.JPG
    _20160313_214725.JPG
    77,2 KB · Görüntüleme: 146
  • _20160313_214646.JPG
    _20160313_214646.JPG
    79,7 KB · Görüntüleme: 148
Inşallah bende hamileyimdir benimde 3 günüm kaldı heyecanla bekliyorum bende 2 senedir istiyorum olmuyor bu ay klomen kullandım iğne vuruldum bekliyorum artık hayırlısıyla olur inşallah
Insallah hamılesındır canım Rabbım gönlünden geçenı kalbimden geçenı versın hayırlı bır sekılde

cacu112 cacu112 merhaba canım anladığım kadarıyla sende adetine daha varken yaptırdın testi bende 5 gün varken yaptırdım 16.5 çıktı çok düşük geldi bana sen kaç gün kala yaptirdin
merhaba ben 5 gün kala baktırdım 107 çıktı cıktı iki günde bir artttı
ama düşük diye bakma olabilr herkesin farklı oluyorrr

Inşallah bende hamileyimdir benimde 3 günüm kaldı heyecanla bekliyorum bende 2 senedir istiyorum olmuyor bu ay klomen kullandım iğne vuruldum bekliyorum artık hayırlısıyla olur inşallah
bende klomen kullandım igne vuruldum canım insalah bu ay gelır bebislerımız

merhaba ben 5 gün kala baktırdım 107 çıktı cıktı iki günde bir artttı
ama düşük diye bakma olabilr herkesin farklı oluyorrr
Tatlim benim adetime 3 gun var 5 10 gundur kasiklarimda uyusma sanci gerilme tarzi degisik agrilar oluyo hatta bazen bacagimi hafif uyusturup hissislestiriyo gogus agrimda var sence hamilelik beliritisimi yoksa ben kutuntumu yapiorum :KK43:

Tatlim benim adetime 3 gun var 5 10 gundur kasiklarimda uyusma sanci gerilme tarzi degisik agrilar oluyo hatta bazen bacagimi hafif uyusturup hissislestiriyo gogus agrimda var sence hamilelik beliritisimi yoksa ben kutuntumu yapiorum :KK43:
merhaba bende yeniyim burda , bahsettiğin ağrıların hepsi bendede mevcut hiç bu durumu yaşamamıştım geçen ay hsg filmi çektirdim ve herşey normal çıktı inşallah bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. yada hepimiz fena üşüttük :KK43:

merhaba sevgili kuzular...
umarım bebegğimi kucagıma almak nasip olur ve sizkere bir yardımım olur..
öncelikle hani takmayın falan diyorlar ya ben yapamadım nasıl takmam saat sayıyordum.. sürekli bu siteyi okuyordum..
ama takvimim diye uygulama vardı sildim onu sonra ordan bakmdım nezamn olucagımı bilemedim.. ve adetim iter bitmez ilişkiye başladım...
hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırlısı ıle kucagınıza almak nasip etsin. bisey srmak ıstıyorum. bende 7 haftalık hamileyim. imza alanıma eklemek istiyorum sizin gibi bebeğimi ama yapamıyorum nasıl yaptınız ?

X