Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

Arkadaşlar herkese merhaba, benim bir sorum var. Ben de heyecanla bebiş bekleyenlerdenim. Dün adet günümdü biraz kahverengi akıntı geldi sonra gün boyu bir şey yoktu sabah da uyandığımda bir şey yoktu. Şimdi de yine kahverengi bi akıntı var. Bi umutlanıp bi üzülüyorum. Bu akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi? Yoksa adetin başlayacağını mı gösteriyor. Korkumdan test de yapamadım. Sizce nedir?

Her ikiside olabilir canım benim de adet gunu kahverengi akinti geldi umutlanmstim bir gun gecikmeden sonra adet oldum insallah hamilesindir

Test yapma bekle canım adetin gecsin bir hafta sonra yaparsın

Her ikiside olabilir canım benim de adet gunu kahverengi akinti geldi umutlanmstim bir gun gecikmeden sonra adet oldum insallah hamilesindir
İnşallah Canım, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Dün kahverengi lekeyi görünce üzüldüm adetim başlayacak diye, sonra sabaha kadar bişey olmayınca yine ümitlendim acaba hamilelik belirtisi mi diye. Şimdi tekrar kahverengi leke var. Böyle bi umut, bi üzüntü kolay olmuyor. Allahım hayırlısını versin ne diyim.

Aynen benim de sizin gibi oldu acaba diyorum kimyasal gebelik mi yasadım adetle attım :) rabbim herkese versin insallah tezz vakitte bana da

kızlar benimde adetime 3 gün var bugün ikindiden sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı biraz da sancım oldu adet oluyorum erken sandım ama hem ağrım gitti hem kahverengi akıntı yerini açık sarı bi şiye bıraktı

İnsallah hamilesinizdir benim de adetime 12 gün falan var kahverengi leke geliyor yaradan süpheleniyorum bakalım gecmezse gidicem jinekologa :/

İnsallah hamilesinizdir benim de adetime 12 gün falan var kahverengi leke geliyor yaradan süpheleniyorum bakalım gecmezse gidicem jinekologa :/
geçmiş olsun çok kahverengi lekenin birçok sebebi olabiliyormuş ilk defa geldi benden adet olursam bende jinekologa gidicem başka bir sebeptense bile bilmek lazım sağlık sonuçta bir de bakıyormuşuz ikimizde de bebiş var

İnsallah sende olabilir ama ben daha yumurtlama dônemindeyim benim bsska birseydir

doktora bir danış canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında benimde akıntım arttı koyu sarıya iltihap mı kaptım diye endişe ettim koku da yok ama olmadı bende doktora gideceğim dikkatli olmak lazım karmaşık bir sistem bizimkisi

hayırlı olsun balım bnm cok sevndim :)

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

Kizlarr benim size sorum olacak. Ben nisanin 4 unde iliskiye girdik yani yumurtalamayi falan dusunmeden rastgele yani benim adetim 12sindeydi nisanin ama 9 unda geldi hic erken gelmezdi 3 4 gun surdu simdide ara ara kasiklarim da agri oluyor yani erken ama ben bekleyemiyorum sizce hamile miyim dir yoksa degil miymdir merak ediyorum

Oncelikle hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin insallah..
Benim ovulasyon gunum gectikten 4-5 gun sonra kasik agrilarim basladi belime vuran kalcalarimdan dizlerime agrilar ama arka tarafi... boyle devam ederken göguslerim acimaya basladi ve şuan adetime 8 gun var hala devam ediyo ama adet gelicek gibi degilde başka bi agri hic boyle olmazdi acaba bunlar hamilelik belirtisimi bu kadar erken olurmuki insallah hamileyimdir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…