Her ikiside olabilir canım benim de adet gunu kahverengi akinti geldi umutlanmstim bir gun gecikmeden sonra adet oldumArkadaşlar herkese merhaba, benim bir sorum var. Ben de heyecanla bebiş bekleyenlerdenim. Dün adet günümdü biraz kahverengi akıntı geldi sonra gün boyu bir şey yoktu sabah da uyandığımda bir şey yoktu. Şimdi de yine kahverengi bi akıntı var. Bi umutlanıp bi üzülüyorum. Bu akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi? Yoksa adetin başlayacağını mı gösteriyor. Korkumdan test de yapamadım. Sizce nedir?
Test yapma bekle canım adetin gecsin bir hafta sonra yaparsınArkadaşlar herkese merhaba, benim bir sorum var. Ben de heyecanla bebiş bekleyenlerdenim. Dün adet günümdü biraz kahverengi akıntı geldi sonra gün boyu bir şey yoktu sabah da uyandığımda bir şey yoktu. Şimdi de yine kahverengi bi akıntı var. Bi umutlanıp bi üzülüyorum. Bu akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi? Yoksa adetin başlayacağını mı gösteriyor. Korkumdan test de yapamadım. Sizce nedir?
İnşallah Canım, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Dün kahverengi lekeyi görünce üzüldüm adetim başlayacak diye, sonra sabaha kadar bişey olmayınca yine ümitlendim acaba hamilelik belirtisi mi diye. Şimdi tekrar kahverengi leke var. Böyle bi umut, bi üzüntü kolay olmuyor. Allahım hayırlısını versin ne diyim.Her ikiside olabilir canım benim de adet gunu kahverengi akinti geldi umutlanmstim bir gun gecikmeden sonra adet olduminsallah hamilesindir
Tamam canım sağol, bekleyecem artık. Kahverengi kırmızıya dönüşecek diye de korkuyorum da napalım artık. Bugün yarın belli olur herhaldeTest yapma bekle canım adetin gecsin bir hafta sonra yaparsın
Aynen benim de sizin gibi oldu acaba diyorum kimyasal gebelik mi yasadım adetle attım :) rabbim herkese versin insallah tezz vakitte bana daİnşallah Canım, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Dün kahverengi lekeyi görünce üzüldüm adetim başlayacak diye, sonra sabaha kadar bişey olmayınca yine ümitlendim acaba hamilelik belirtisi mi diye. Şimdi tekrar kahverengi leke var. Böyle bi umut, bi üzüntü kolay olmuyor. Allahım hayırlısını versin ne diyim.
İnsallah hamilesindir kırmızıya dönmezTamam canım sağol, bekleyecem artık. Kahverengi kırmızıya dönüşecek diye de korkuyorum da napalım artık. Bugün yarın belli olur herhalde
İnşallah canım.İnsallah hamilesindir kırmızıya dönmez
İnsallah hamilesinizdir benim de adetime 12 gün falan var kahverengi leke geliyor yaradan süpheleniyorum bakalım gecmezse gidicem jinekologa :/kızlar benimde adetime 3 gün var bugün ikindiden sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı biraz da sancım oldu adet oluyorum erken sandım ama hem ağrım gitti hem kahverengi akıntı yerini açık sarı bi şiye bıraktı
geçmiş olsun çok kahverengi lekenin birçok sebebi olabiliyormuş ilk defa geldi benden adet olursam bende jinekologa gidicem başka bir sebeptense bile bilmek lazım sağlık sonuçta bir de bakıyormuşuz ikimizde de bebiş varİnsallah hamilesinizdir benim de adetime 12 gün falan var kahverengi leke geliyor yaradan süpheleniyorum bakalım gecmezse gidicem jinekologa :/
İnsallah sende olabilir ama ben daha yumurtlama dônemindeyim benim bsska birseydirgeçmiş olsun çok kahverengi lekenin birçok sebebi olabiliyormuş ilk defa geldi benden adet olursam bende jinekologa gidicem başka bir sebeptense bile bilmek lazım sağlık sonuçta bir de bakıyormuşuz ikimizde de bebiş var
hayırlı olsun balım bnm cok sevndim :)merhaba yeni katıldım buraya :) benim adetim 14 gün gecikmişti.söktürücü alıcaktım iyi ki almamışım hamileymişim.çünkü belirtiler aynı adet ağrısıydı bende.göğüslerde hassasiyet,kasık ağrısı,karın ağrısı,sinirlilik ve ağlama durumu.herkesin bebişi hayırlısıyla gelsin inşallah.
merhaba sevgili kuzular...
umarım bebegğimi kucagıma almak nasip olur ve sizkere bir yardımım olur..
öncelikle hani takmayın falan diyorlar ya ben yapamadım nasıl takmam saat sayıyordum.. sürekli bu siteyi okuyordum..
ama takvimim diye uygulama vardı sildim onu sonra ordan bakmdım nezamn olucagımı bilemedim.. ve adetim iter bitmez ilişkiye başladım...
Oncelikle hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin insallah..merhaba sevgili kuzular...
umarım bebegğimi kucagıma almak nasip olur ve sizkere bir yardımım olur..
öncelikle hani takmayın falan diyorlar ya ben yapamadım nasıl takmam saat sayıyordum.. sürekli bu siteyi okuyordum..
ama takvimim diye uygulama vardı sildim onu sonra ordan bakmdım nezamn olucagımı bilemedim.. ve adetim iter bitmez ilişkiye başladım...
Benim de adetime 8gun var ama 2gundur sol kasigimda agri ve bulantim var. Goguslerde sislik vb bi durum yok akintim devam ediyor hala. Cok istiyorum psikolojiktir diye de korkuyorum kan testi yaptirsam cikar mi kibelirtiler üzüerine istekleriniz olursa gün içinde cevaplarım