Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

canlarım... yumurtlama günü kasık ağrım oldu ve hiç kesilmedi göğüslerim falan hiç acımadı herkeste farklı olbailr.
adete 5 gün kala kahverengi akıntım geldiheh dedim oluyorum ama deidm 5 gün yani neden erken olcak falan derken ark. test yap dedi yaptım çift çizgi hayalet çizgi çıktı anlamadım yok artık dedim.. bidaha yaptık gene çıktı hemen acile gittim beta hcg 107 çıktı :) pozitif dediler bu sefer korktum ya kimyasalsa ya düşserse die 2 gün snra gen yaptırdımm 202 çıktı şükürler olsun ki rabbim sizlere nasip eylesşn
akıntı olmasımı gerekiyo acaba kesin benimde adetim geçiyo ama hiç ümidim kalmadı

Merhaba,ben buranin eski uyelerindenim kizlar hikayemi anlatsam sasar kalirsiniz,ayrica da umut olurum belki de sizlere!canim senin yazini gorunce yazmadan edemedim.benim ilk evliligim 13 yil surdu,esim azospermi idi.4 defa negatif tupbebek denememiz olmustu,ayrica sonradan bende cikolata kisti olustu.neyse biz uc yil once ayrildik ve ben bir kac aylik evliyim veeee iste mucizee bu ay adetim 3 gun gecti umutsuzca test yaptim bir de ne goreyim cift cizgi,ben bunu yillarca bir defa bile gormedim,tabi inanamadim ve aksamina esimle beta hcg yaptirdik ve sonuc 2615 suan 6 haftalik hamileyim.yani arkadasim cikolata kisti falan hikaye sakin kafana takma benim 2.5 cm cikom hala duruyor,rabbim ol desin ve olsun insallahhh
Ne mutlu size bende 13 yil bekledim sonunda bende cift cizgiyi gordum cok sukur.

Bende hep okurdum hamilelik belirtilerini her ay kafamdan bir sürü hamilelik belirtisi çıkarırdım kendimce..ama Rabbim şükürler olsun nasip etti.belki yararı olur size;en önemli belirtisi histi...hissettim ama hissimin en büyük nedeni tek taraflı kasık batmasıydı..ara ara sancı şeklinde batma oluyordu adetime 3 gün varken..sonra sıcakta soğuk soğukta sıcak basıyordu.ki çok üşüyen biriyim eşim çok şaşırmıştı.ikide bir sıkıldım ben bunaldım offlayıp puflamaya başlamıştım. göğüslerimde şişkinlik vardı ama adet ten 1 hafta öncede şişerdi ve acırdı zaten hep ama bu sefer farkı sadece uçlarının acımasıydı.dokunamıyordum bile ki halen öyle.adet tarihimden 2 gün önce test yaptım ve iki çizgiyi anında gördüm:anneadayı::emir_bebek::nazar:Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
adetıne uc gun varkenmı test yaptın?

Kızlar benimde hiç anlamadığım bir anda oldu. İstiyorduk zaten ama belirti olarakta akıntım yoktu, idrar beyaz gibiydi.
Tabi bunları pozitifi görünce anladım.
Adetim 2 gün gecikti ben belki şaşmıştır diye birşey yapmadım. Pazardan canım acayip derecede karnabahar istedi :) kıymasını kavururken bile ekmeği batırdım yedim :) adetim 3 gün geçince idrarda çok bariz bir şekilde çıktı. Hemen kan testinde de sonucu gördük.Onun dışında aynı standart adet sancıları vardı. Şuan 6 haftalık mide bulantılarım başladıııııı :KK43:(

Slm kizlar bende 8+5 oldum 8.haftada lekelenme oldu cok korktum halen devam ediyor acile gitdim ilk gun bebegin kalp atisini duyana kadar korktum. normalmis bazi hamilelerde olurmus progesteron verdi onu kullaniyorum.dinlenmem lazimmis.benim gibi olan varmi kahverengi lekeler

belirtiler üzüerine istekleriniz olursa gün içinde cevaplarım :KK70:
Balim bn bisi sotucam sana onceki gece benden saat iki cvarydi peceteye boyle mink mnik parca olan zar gibi bisi geldi ve hafif pemveydi bat3 nisan heycnlandrdi beni bu durum banad avar gbi geliyo bnde snin gbi hssedyorum snce yerlesme seyi mi o :-)

Balim bn bisi sotucam sana onceki gece benden saat iki cvarydi peceteye boyle mink mnik parca olan zar gibi bisi geldi ve hafif pemveydi bat3 nisan heycnlandrdi beni bu durum banad avar gbi geliyo bnde snin gbi hssedyorum snce yerlesme seyi mi o :-)
olabilr cnm bnmde 5 gün kala kahverengi öle zar givbi geldi bir kerede pembe geldi
hadi inş.....

olabilr cnm bnmde 5 gün kala kahverengi öle zar givbi geldi bir kerede pembe geldi
hadi inş.....
Bu olay bi kez oldu yaklasik iliskiden dort saat sonra ama bu ilkkez basima geldi peceteye drt parca zar gibi hafif kirmiziya donuk ve pembemsi bisiydi ilkkez basima geliyo bu snra pembe bi damla peceteye yine geldi su gibi ama pembeydi acaba gec dllenme oluo yerlesme seyi olabilit mi

hadi inş.....
Birde ben iki gun once test yaptim evde negatif ti yani o gece sabahi yaptim adete drt gun kala simdi bi gun kaldi pazar olmam lazim acayip duygusallastim nerde bebek grsem agliyorum bu ay baya acayip seyler yasiyorum :)

Selam kızlar bende size birşey sormak istiyorum mide bulantim çok var hele sabah uyanınca ve akşamları çok oluyor domatesi çok sevdiğim halde yiyince çıkarmak zorunda kaldım yağ kokusu midemi bulandırdı ve basim dönüyor kasiklarim da acayip derecede batmalar var eğilip kalkınca biyere uzaninca bazen çok fazla artıyor bu batmalar ve kasiklarim çok şiş ve sert tuvalete bu aralar çok sık çıkmaya başladım cok da duygusallastim bebek denince bile gozlerim doluyor adetimi de 3 gün gecikti ve dün idrar testi yaptım sabah ama negatif çıktı ama belirtiler hala var acaba bida yapmalimiyim yarın yapmayı düşünüyorum yanlış gibi geliyor sanki böyle birşey olabilir mi lütfen yardımcı olun bebeği hissediyorum var gibi geliyor çünkü gec dollenme oldu yani bebek varsa bile en fazla 2 haftaliktir

Kizlar bakin burda ne var dun bat gnmdu bugun ikinci gunm ve hcg testi acayip silik cizgi var sanirim hamileyim ilkkez oldu bu ader snrasi ckti :-)

Eklentiler

• 20160404_081805.jpg
    20160404_081805.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 179
Selam kızlar bende size birşey sormak istiyorum mide bulantim çok var hele sabah uyanınca ve akşamları çok oluyor domatesi çok sevdiğim halde yiyince çıkarmak zorunda kaldım yağ kokusu midemi bulandırdı ve basim dönüyor kasiklarim da acayip derecede batmalar var eğilip kalkınca biyere uzaninca bazen çok fazla artıyor bu batmalar ve kasiklarim çok şiş ve sert tuvalete bu aralar çok sık çıkmaya başladım cok da duygusallastim bebek denince bile gozlerim doluyor adetimi de 3 gün gecikti ve dün idrar testi yaptım sabah ama negatif çıktı ama belirtiler hala var acaba bida yapmalimiyim yarın yapmayı düşünüyorum yanlış gibi geliyor sanki böyle birşey olabilir mi lütfen yardımcı olun bebeği hissediyorum var gibi geliyor çünkü gec dollenme oldu yani bebek varsa bile en fazla 2 haftaliktir
Bence hemen kan testi yaptirmalisin

merhaba yeni katıldım buraya :) benim adetim 14 gün gecikmişti.söktürücü alıcaktım iyi ki almamışım hamileymişim.çünkü belirtiler aynı adet ağrısıydı bende.göğüslerde hassasiyet,kasık ağrısı,karın ağrısı,sinirlilik ve ağlama durumu.herkesin bebişi hayırlısıyla gelsin inşallah.

merhaba yeni katıldım buraya :) benim adetim 14 gün gecikmişti.söktürücü alıcaktım iyi ki almamışım hamileymişim.çünkü belirtiler aynı adet ağrısıydı bende.göğüslerde hassasiyet,kasık ağrısı,karın ağrısı,sinirlilik ve ağlama durumu.herkesin bebişi hayırlısıyla gelsin inşallah.

hayırlı olsun maşallah..

X