hamileyim (ikiz) ve aldatılmışım..

ikiz annesi olarak, bebekler doğunca ilk dönemleri annemle ikimizin tek başımıza göğüslememiz mümkün mü sizce?tek bebek de asla kolay değil. ama ikiz bakımı çok farklı diye okuyorum her yerde. baba olarak görevlerini yerine getirmeye mecbur diye düşünüyorum bazen, en azından onlar belli bir çağa gelene kadar. koca olarak olmasa da olur artık, ama uzaktan babalığa nasıl yetişir ki, bebeciklerin hep bir tarafı eksik kalmaz mı ki?
.

herkese yorumları için çok teşekkür ederim. herkes benimle birlikte yaşamış sanki hislerimi, empati kurup herkes yolunu söylemiş. bugün ailemle beraberdik, bir torunları daha var, ona bakıyorlar. öyle mutlulardı ve yoruluyorlardı ki kıyamadım onları böyle bir haberle üzmeye. sadece kendimi ve gururumu düşünsem kapıyı çekip çıkmam gerekirdi çoktan. çalışıyorum aslında, ama bebekler doğup ücretsiz izin almam gerektiğinde tek başıma onlara yetmem imkansız :KK43: ilk 10 haftada olsam, günahına kendim girer aldırırdım onları, iyi bi hayatın onları beklediğini öngörmediğim için. ama 17. haftada hem yasak hem bir doktor bulsam bile cinayet gibime geliyo, korkuyorum kıyamıyorum günahsız bebeklere :KK43: buarada internette yaptığı konuşmanın içeriği cinsellikten ziyade işte görüşemesek de değerlisin benim için, bi gün aynı şehirde olup görüşebilsek keşke şeklinde :KK43: çocuklu ve hamile bi kadının böyle bi muhabbetin içinde olmasını aklım almıyo, eşimse zaten bi yabancı artık bana öyle aşağılık ki yaptığı bence :KK43: bana çok iyi davranıyo şimdi güya, her türlü diyaloğu kesecem zaten gereksiz konuşmalardı falan diyo.. ama ben okuduğum satırları unutamıyorum ki. içimde bir yara. bu arada bir kaç arkadaş ailemin yanına gitmemi önermiş bi süre, ama ben hislerimi çok belli eden rol beceremeyen biriyimdir, aileme anında belli ederim bi terslik olduğunu.. bu arada ev için kaporayı vermiştik zaten, vazgeçecek cesaretim yok gibi.. Allah'ın gücüne gitmesin ama ikiz değil de tek bebek olsa daha mı cesur olurdum ki diyorum bazen..

bence konuşmada pek bişi yok gibi cnm .
bu aldatma sayılmaz bence . bende iş arkadaşıma benim için değerlisin derim ne var bunda
kafana takma

Eşinin yaptığı kesinlikle hoş değil, ama mesele sizin hayal ettiğiniz boyutlarda da görünmüyor bana. Hamilelikte her şey olduğundan daha büyük görünür, bunun sorumlusu da hormonlardır, daha sonra bu kadar kötü hissetmeyeceksin, merak etme.
Çocuk büyütmek devasa bir sorumluluk, bu sorumluluğu eşinle paylaşmak isteyeceksin. Ne söylediğimi biliyorum, inan bana.
Bu forumun yaş ortalaması yirmi herhalde, herkes pespembe dünyalarda yaşıyor. Kadın erkek arasında özellikle internet ortamında bazen uzaklığa, mesafelere de güvenilerek bu tür flörtler olabiliyor. Altında bir şey olmuyor çoğunlukla. Çok abartmaya değeceğini düşünmüyorum.

Son olarak, 17 haftalık bebeklerinizi aldırmayı düşünmüş olmanız bile hamileliğin insanı ne kadar akıl dışı yapabildiğine bir kanıttır. Bebeklerinizi anne karnında daha fazla üzmeyin. Size mutluluklar dilerim.

bu forumun yaş ortalaması düşündüğünüz kadar küçük değil bence. ben 32 yaşımdayım örneğin :)
aldatılmak kötüdür Allah düşmanıma yaşatmasın. aldatılmak boşanma sebebidir. sebebidir diyorum boşanmak mecburidir demiyorum. kişi bilir elbet

konu sahibinin durumuna çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah en doğru ve sonradan pişman olmayacağı kararlar alır. çünkü affedip pişman olan veya boşanıp pişman olan da çok maalesef :KK43:

bu forumun yaş ortalaması düşündüğünüz kadar küçük değil bence. ben 32 yaşımdayım örneğin :)
aldatılmak kötüdür Allah düşmanıma yaşatmasın. aldatılmak boşanma sebebidir. sebebidir diyorum boşanmak mecburidir demiyorum. kişi bilir elbet

konu sahibinin durumuna çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah en doğru ve sonradan pişman olmayacağı kararlar alır. çünkü affedip pişman olan veya boşanıp pişman olan da çok maalesef :KK43:

öyle bir his ki sabah uyandığınızda üzülerek uyanırsınız ya, ters birşey olmuştu neydi diye bir kaç saniye bile düşünemeden yeniden dank eder beyninize. sabah işte o hisle uyandım, aynada berbat bir surat ifadesi... eğer gençler, bekarlar varsa şu an bu forumu okuyan, onlara bir tavsiyem var, ister abla tavsiyesi ister arkadaş tavsiyesi alsınlar: evleneceğiniz kişiyi seçerken esas çok seven erkekse evlenin... siz çok sevseniz de, esas günün sonunda önemli olan o adamdan size kalan sevgidir, sizi mutlu yapacak olan. ve mutlu aileler mutlu kadınların olduğu aileler oluyor gördüğüm kadarıyla. körkütük aşık olarak ya da mahalle baskısıyla evlenmeyin...
şu an bende arsızlaşan ama asla azalmayan bi üzüntü var. hayatta benim başıma gelmez sandığım bu geldi işte...
bir kaç gün, belki hafta ortadan kaybolasım var...

öyle bir his ki sabah uyandığınızda üzülerek uyanırsınız ya, ters birşey olmuştu neydi diye bir kaç saniye bile düşünemeden yeniden dank eder beyninize. sabah işte o hisle uyandım, aynada berbat bir surat ifadesi... eğer gençler, bekarlar varsa şu an bu forumu okuyan, onlara bir tavsiyem var, ister abla tavsiyesi ister arkadaş tavsiyesi alsınlar: evleneceğiniz kişiyi seçerken esas çok seven erkekse evlenin... siz çok sevseniz de, esas günün sonunda önemli olan o adamdan size kalan sevgidir, sizi mutlu yapacak olan. ve mutlu aileler mutlu kadınların olduğu aileler oluyor gördüğüm kadarıyla. körkütük aşık olarak ya da mahalle baskısıyla evlenmeyin...
şu an bende arsızlaşan ama asla azalmayan bi üzüntü var. hayatta benim başıma gelmez sandığım bu geldi işte...
duygularını çok güzel anlatıyorsun acı çekiyorsun ama bebeklerin bunların hepsini hissediyor ve ikiz gebelikler çok riskli oluyor kendini biraz rahatlatmalısın anneni üzmek istemesende bu yükü annenle paylaşmak seni biraz rahatlatqacaktır ona sarılıp ağlamak içini dökmek emin ol annen duysa niye bana anlatmayıp tek başına baş etmeye çalıştın niye ben faredipte yanında olamadım diye üzülecektir.bence şu an en çok annene ihtiyacın var yanlız kalma hamilesin.

Allah yardımcın olsun
evindemisin
eşinle ne durumdasınız şuan

Eşinin yaptığı kesinlikle hoş değil, ama mesele sizin hayal ettiğiniz boyutlarda da görünmüyor bana. Hamilelikte her şey olduğundan daha büyük görünür, bunun sorumlusu da hormonlardır, daha sonra bu kadar kötü hissetmeyeceksin, merak etme. Ne söylediğimi biliyorum, inan bana.
Bu forumun yaş ortalaması yirmi herhalde, herkes pespembe dünyalarda yaşıyor. Kadın erkek arasında özellikle internet ortamında bazen uzaklığa, mesafelere de güvenilerek bu tür flörtler olabiliyor. Altında bir şey olmuyor çoğunlukla. Çok abartmaya değeceğini düşünmüyorum.

Son olarak, 17 haftalık bebeklerinizi aldırmayı düşünmüş olmanız bile hamileliğin insanı ne kadar akıl dışı yapabildiğine bir kanıttır. Bebeklerinizi anne karnında daha fazla üzmeyin. Size mutluluklar dilerim.

kırmızı ile işaretlediğim cümleye "aldatmadır" demek için 20'li yaşlarda mı olmak gerekiyor?
ben 40 yaşındayım mesela, bence de bu bir aldatmadır
sadece "cinsel ilişki" yok diye "flört"lere normal birşeymiş gibi bakmak, hele de bunu "hamilelik yüzünden herşeyin olduğundan büyük görünmesine ve hormonlara" bağlamak yaşla mı ilgili?
bu bakış açısını reddetmek de "pembe dünya" olsa gerek

resmen suçun yarısını konu sahibinin eşine
yarısını da hamilelik hormonları yüzünden konu sahibine yüklemişsiniz!!!

Allah yardımcın olsun
evindemisin
eşinle ne durumdasınız şuan
evet, evden bir süre uzaklaşmaya çalıştım ama eşim kapıyı kilitledi, engelledi beni. hamile halimle ne işim varmış güvensiz yollarda. güya söz verdi bi daha konuşmam diye ama ne zaman elinde bilgisayar ya da telefon görsem çıldırıyorum ben!
bu akşam ve bir kaç gün ev dışında kalmak için bir yer ayarladım, bir süre uzaklaşmayı düşünüyorum.
eşim biraz fazla rahat, önemli bişey yok ki rahat ol daha da konuşmam biter gider şeklinde konuşuyo, iyi davranmaya çalışıyo... ama ne dese de ben unutamıyorum... yazışmalarını, okuduklarımı...

evet, evden bir süre uzaklaşmaya çalıştım ama eşim kapıyı kilitledi, engelledi beni. hamile halimle ne işim varmış güvensiz yollarda. güya söz verdi bi daha konuşmam diye ama ne zaman elinde bilgisayar ya da telefon görsem çıldırıyorum ben!
bu akşam ve bir kaç gün ev dışında kalmak için bir yer ayarladım, bir süre uzaklaşmayı düşünüyorum.
eşim biraz fazla rahat, önemli bişey yok ki rahat ol daha da konuşmam biter gider şeklinde konuşuyo, iyi davranmaya çalışıyo... ama ne dese de ben unutamıyorum... yazışmalarını, okuduklarımı...

unutman zor
ama eşinde sanki seni rahatlatmak için ugraşmıyor
yada hata yaptıgını kabul etmiyor

bu aldatan erkekler ne kadar da acımasız. eşiniz bu yazdıklarınızı okusa size ne yaptığını ne yaşattığını görse vicdanı sızlarmı acaba? zannetmem! bir insan eşini nasıl aldatır hiç bilmem.
Allah yardımcın olsun

gideceksen o gitmeden git şok olsun. gelince göndermez yine

eşinize takibe almanız sizi çok yıpratır adam yapacağını yapmış zaten. siz bebeklerinize odaklanın önce doğumu atlatın.ben olsam bir saniye durmam ama sizin koşullarınızı bilmediğim için bir şey söyleyemem. ama o evde kalmaya mecbursanız o yokmuş gibi davranın. ama üzerinden zaman geçtikçe sakın huzursuzluk olmasın diye affetmiş gibi unutmuş gibi davranmayın. burda çok bayan var mecbur olduğu için gidemeyen huzursuzluk çıkmasın diye her şey normalmiş gibi davranmaya çalışan.siz onlardan olmayın sürüm sürüm süründürün. yaptığı zaten iğrenç bir şey ama hamile karısını başka bir hamile kadınla aldatması tahammül sınırlarının çok çok üstünde....

kırmızı ile işaretlediğim cümleye "aldatmadır" demek için 20'li yaşlarda mı olmak gerekiyor?
sadece "cinsel ilişki" yok diye "flört"lere normal birşeymiş gibi bakmak, hele de bunu "hamilelik yüzünden herşeyin olduğundan büyük görünmesine ve hormonlara" bağlamak yaşla mı ilgili?

[/QUOTE

Bana göre aldatma değil, sizinle aynı düşünmek zorunda mıyım, nedir bu mahale baskısı? İkiz bebeklere hamile bir kadına eşi biriyle internette flörtöz bir konuşma yapmış diye boşanma tavsiyesi verilmesi de bana göre sorumsuzluk. Ne olacak şimdi? Fikrinizi bana göre değiştirecek misiniz?

Hamilelik hormonları nedeniyle her şey olduğundan büyük görünür. Bu bilimsel bir gerçektir, sağa sola çekmeyin, kimseye suç filan yüklemedim.

Yirmi yaş lafın gelişi. Neyse ben size, tarafların kimselere yan gözle bakmadığı, zinhar kimselerle flört etmediği, ideal evliliklerinizde mutluluklar dilerim.

Bana göre aldatma değil, sizinle aynı düşünmek zorunda mıyım, nedir bu mahale baskısı? İkiz bebeklere hamile bir kadına eşi biriyle internette flörtöz bir konuşma yapmış diye boşanma tavsiyesi verilmesi de bana göre sorumsuzluk. Ne olacak şimdi? Fikrinizi bana göre değiştirecek misiniz?

Hamilelik hormonları nedeniyle her şey olduğundan büyük görünür. Bu bilimsel bir gerçektir, sağa sola çekmeyin, kimseye suç filan yüklemedim.

Yirmi yaş lafın gelişi. Neyse ben size, tarafların kimselere yan gözle bakmadığı, zinhar kimselerle flört etmediği, ideal evliliklerinizde mutluluklar dilerim.

uzuldummmmmmm :KK43: pis herif bende affetmezdim ve annemlere gitmistim galiba.. simdi kabul ediyosun diye yuz bulcak zaten.. hamile kadina yaptiigina bak adii!!

Üzüldüm adınıza ve sizden daha çok kadınların aldatmayı ne denli normalleştirdiğine üzüldüm.
Sonra bu zihniyeteki annelerin yetiştirdikleri paşalar da karılarını aldatma eğiliminde olacak üstelik suçu da hamile kadına yükleyerek. Yahut "önemli bir şey değildi" gibi b.ktan bir savunmayla.
Madem o derece normal "kusura bakma kocişim benim ne iletişim ihtiyacımı ne sevgi ihtiyacımı karşılayabiliyorsun. Ben de azıcık daha yakışıklılarla flört edip günü kurtarmak istiyorum. Ama altında bir şey arama sakın, ben seni seviyorum da öyle önemsiz bir şey işte, konuşma sadece" diyiverin. Siz daha şakaydı demeden soluğu avukatta almazsa ben bu hayattan hiç bir şey öğrenememişim demektir.
Kadınlar büyük travmalarında bile kendilerinden önce ailesini, çocuklarını düşünürken erkekler sadece ve sadece kendilerini ve gururlarını düşünüyor.

kızlar, öyle bir durumdayım ki ne kimseyle konuşabiliyorum, ne yolumu çizebiliyorum. 17 haftalık ikizlere hamileyim. bir kaç gün önce eşimin facebook hesabı açıkken, yabancı, yurtdışında yaşayan, evli, çocuklu ve hamile bir kadınla çirkin bir sohbetini yakaladım. kadını geçmişten iş dolayısıyla tanıdığını tahmin ediyorum, ama sohbetin içeriği kalbimi öyle acıttı ki :KK43: akşamları bilgisayara uzun süre takılmasından huylanıyordum zaten ama konduramıyordum, gözümle görünce perişan oldum. o gün bugündür karnım da çok ağrıyo, rüyada gibiyim, çok acı çekiyorum. evi terk etmeye kalktım, beni engelledi, sadece sohbet etmiştik ama hataydı tekrarlamıycam dedi. ama benim ona güvenim kalmadı ki artık. bu halimde yanımda olması gerekirken tüm değerli vaktini bilgisayara ve o kadınla sohbete ayıran biri mi olacak ikizlerimin babası? biliyorum çok acı, ama inanın bebekleri aldırmayı bile düşündüm :KK43: bu aşamada hem yasak, hem çok tehlikeli ama o ihtimali bile düşünecek kadar çaresizim, düşünün ki. böyle nasıl devam edecem hayatıma? ayrılıp ailemin evine dönsem, onlara yazık. tam ev almak üzereydik, ayrılmasam o evi alsak, nafaka alıp ayrılsam ikiz bebekle tek başıma ne yaparım geri kalan hayatımda? ailem destek olur elbet ama onlara bu kadar yük olmaya ne hakkım var? işte bu sorularla baş başa kaldım, şimdilik yatakları ayırdım ve mümkün olduğunca az konuşuyorum, küsüm kırgınım. karnımdaki bebeklerin de acıyı hissettiğini hissediyorum desem inanır mısınız? ne yapacağımı bilmiyorum...
Canim, bende hamileyim ve yazdiklarini aglayarak okudum. Cok uzgunum. Rabb im sabir wersin cok zor bi durum. Kadinla duygusal bi bag gibi miydi yoksa daha cok diger muhabbet mi? Ilkdefa yasiyosan bu durumu bana gore pisman et, getir burnundan ama kendini yipratmadan hareketlerinle, ilgisizliginle. Bosanmayi simdi dusunme onun sana karsi olan hareketlerini olc. Hamile olmasan bile bunun icin bosanman taraftarinda olazdim. Ama hamilesin diyede tabiki herseye ewet deme. Ama sineye cek bi sure, kendini uzme ama bebeklerin senden once hissedip uzuluyolar bunu unutma

Neden fikrim kesinlikle değişmez imasi yapiyorsunuz
forum demek tartismak demektir
tartışma sonucu da fikirler yumusar veya kabul edilir

Büyüklük sende kalsın affet emin ol o da çok pişmandır. Hatalar insan için teknolojiyi rabbim bize nimet olarak verdi ama amacına uygun kullanan yok. Erkekler bu konuda çok daha aciz inan ki geçer ama deler de geçer ama yine de geçer sen yapmadın ya o yaptı. Dediğim gibi affet onu büyüklük göster bir hatadır yapmış bebeklerin hatırı için affet.

X