bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah... muhabbetin çoğu silinmişti zaten gördüğümde o yüzden az bir kısmını okuyabildim... duygusal mı yakınlaşmak için mi onu anlayamadım, ama içinde kadına iltifat ediyor olması ve türkiyeye davet etmesi bana yetti zaten... (ona sorsan yabancı erkek arkadaşlarını da davet ediyomuş gelin türkiyeyi görün diye ama aradaki farkı anlamayacak kadar safsam tabi.).. boşanmak şu an yapabileceklerim listesinde maalesef son sıralarda... sadece kendimi nası bu durumlara düşürdüğüme üzülüyorum bazen... insan anlamaz mı karşısındakinin, bir evi paylaştığın insanın yapabileceklerini? olmuyormuş bazen demek ki...Canim, bende hamileyim ve yazdiklarini aglayarak okudum. Cok uzgunum. Rabb im sabir wersin cok zor bi durum. Kadinla duygusal bi bag gibi miydi yoksa daha cok diger muhabbet mi? Ilkdefa yasiyosan bu durumu bana gore pisman et, getir burnundan ama kendini yipratmadan hareketlerinle, ilgisizliginle. Bosanmayi simdi dusunme onun sana karsi olan hareketlerini olc. Hamile olmasan bile bunun icin bosanman taraftarinda olazdim. Ama hamilesin diyede tabiki herseye ewet deme. Ama sineye cek bi sure, kendini uzme ama bebeklerin senden once hissedip uzuluyolar bunu unutma