hamileyim (ikiz) ve aldatılmışım..

Canim, bende hamileyim ve yazdiklarini aglayarak okudum. Cok uzgunum. Rabb im sabir wersin cok zor bi durum. Kadinla duygusal bi bag gibi miydi yoksa daha cok diger muhabbet mi? Ilkdefa yasiyosan bu durumu bana gore pisman et, getir burnundan ama kendini yipratmadan hareketlerinle, ilgisizliginle. Bosanmayi simdi dusunme onun sana karsi olan hareketlerini olc. Hamile olmasan bile bunun icin bosanman taraftarinda olazdim. Ama hamilesin diyede tabiki herseye ewet deme. Ama sineye cek bi sure, kendini uzme ama bebeklerin senden once hissedip uzuluyolar bunu unutma
bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah... muhabbetin çoğu silinmişti zaten gördüğümde o yüzden az bir kısmını okuyabildim... duygusal mı yakınlaşmak için mi onu anlayamadım, ama içinde kadına iltifat ediyor olması ve türkiyeye davet etmesi bana yetti zaten... (ona sorsan yabancı erkek arkadaşlarını da davet ediyomuş gelin türkiyeyi görün diye ama aradaki farkı anlamayacak kadar safsam tabi.).. boşanmak şu an yapabileceklerim listesinde maalesef son sıralarda... sadece kendimi nası bu durumlara düşürdüğüme üzülüyorum bazen... insan anlamaz mı karşısındakinin, bir evi paylaştığın insanın yapabileceklerini? olmuyormuş bazen demek ki...

Canım çok ama çok üzüldüm .. 1-2 gün kalıcak yer ayarlamakla çok iyi yapmışsın .. Anladığım kadarı ile boşanamıyorsun . O işteyken çık evden geldiğinde şok olsun bence seni evde görememek 1-2 gün ayrıkalmak onun aklını başın getirir .. Allah seni ve meleklerini korusun.. Bir dahada böyle kötü bir olayı yaşamazsınız inşallah

bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah... muhabbetin çoğu silinmişti zaten gördüğümde o yüzden az bir kısmını okuyabildim... duygusal mı yakınlaşmak için mi onu anlayamadım, ama içinde kadına iltifat ediyor olması ve türkiyeye davet etmesi bana yetti zaten... (ona sorsan yabancı erkek arkadaşlarını da davet ediyomuş gelin türkiyeyi görün diye ama aradaki farkı anlamayacak kadar safsam tabi.).. boşanmak şu an yapabileceklerim listesinde maalesef son sıralarda... sadece kendimi nası bu durumlara düşürdüğüme üzülüyorum bazen... insan anlamaz mı karşısındakinin, bir evi paylaştığın insanın yapabileceklerini? olmuyormuş bazen demek ki...
Amin canim insallah. Once kendini dusun artik yalniz deilsin bebeklerinde dunyaya gelicek Allah izin werirse. Her insan hata yapar, ben oyle seyler duydumki cewremden. Aslinda soyle dusun eşin ilk defa boyle bsye kalkismis bence , onuda bulastrmis eline yuzune. Yoksa hic bi mesaj ipucu birakir miydi sence? Ewde boyle bisey yapar miydi. Bi anlik olmustur. Simdi seni kaybetme korkusu sardi ustelik hamilesin kaeninda melekler war, bu vicdan azabi onu yer bitirir. En agla dok icini ama sikma icine atma uzatma stresini. Bende 18 haftalik hamileyken annem babamin ayrilma kararlarina gunlerce aglamistim ve karnimdaki bebek cok iyiyken beyninde kist uredi. Bizden daha cok etkileniyolar cunku. Onu duyunca annemide babamida herseyi unuttum. Rabb im daha buyuk dert wermesin. Simdi duzeldi Allah a sukur gecti bebeimin kisti. Demekki en basta kendimizi dusunucez karnimizdakiyle. Bence bi sure daha soguk dawran, ama sonra normale dön. Ewliligini bitirmeyi boyke kucuk seylerden dusunme canim. Tabiki zordur cok ama sonucta hala seni istiyo hadi git gule gule demiyo

Ben burdaki kadınlara inanamıyorum, inanmak istemiyorum.. aynı şeyi siz yapsaydınız ve burası erkekler kulübü olsaydı kimse böyle gurursuzca tavsiyeler vermezdi hatta herkes o.ospu derdi.eşinizde ertesi gün soluğu adliyede alırdı.kadınlar aldatılmayı bu kadar normalleştirirken aldatmayan erkek salaktır zaten.ikiz bebeklerinizi düşünsüğünüzü söylüyosunuz eşiniz kadınla yazışırken ikiz bebeklere hamile olduğunuzu bilmiyormuydu?ilerleyen zamanlarda daha da beter bir şekilde aldatılacağınızın farkındasınız değil mi?

Bana göre aldatma değil, sizinle aynı düşünmek zorunda mıyım, nedir bu mahale baskısı? İkiz bebeklere hamile bir kadına eşi biriyle internette flörtöz bir konuşma yapmış diye boşanma tavsiyesi verilmesi de bana göre sorumsuzluk. Ne olacak şimdi? Fikrinizi bana göre değiştirecek misiniz?

Hamilelik hormonları nedeniyle her şey olduğundan büyük görünür. Bu bilimsel bir gerçektir, sağa sola çekmeyin, kimseye suç filan yüklemedim.

Yirmi yaş lafın gelişi. Neyse ben size, tarafların kimselere yan gözle bakmadığı, zinhar kimselerle flört etmediği, ideal evliliklerinizde mutluluklar dilerim.

arkadaşım, öncelikle mahalle baskısı falan yok. hani "aldatmadır" diyenlere "20 yaş herhalde bunlar" yazmışsınız ya size cevaben fikirlerimi yazdım.

hamilelik hormonları evet insanı hassaslaştırır fakat siz konu sahibinin ne kadar güzel duygularını ifade ettiğini kaçırıyorsunuz galiba. ayrıca eşi biriyle yazışmış, şehre davet etmiş, birlikte takılırız demiş, hamilelik hormonları bunun neresini büyütecek?

siz benim konu sahibine "boşanın" dediğimi nereden çıkardınız? böyle bir yorum yapmışım da benim mi haberim yok

bir de merak ettim, size göre flörtöz bir konuşma "normal" ya, siz de yapabiliyor musunuz bu tip şeyler? eşiniz izin veriyor mu? yoksa "tek taraflı" bir şey mi? yalnızca "erkek" için mi normal???

Ben burdaki kadınlara inanamıyorum, inanmak istemiyorum.. aynı şeyi siz yapsaydınız ve burası erkekler kulübü olsaydı kimse böyle gurursuzca tavsiyeler vermezdi hatta herkes o.ospu derdi.eşinizde ertesi gün soluğu adliyede alırdı.kadınlar aldatılmayı bu kadar normalleştirirken aldatmayan erkek salaktır zaten.ikiz bebeklerinizi düşünsüğünüzü söylüyosunuz eşiniz kadınla yazışırken ikiz bebeklere hamile olduğunuzu bilmiyormuydu?ilerleyen zamanlarda daha da beter bir şekilde aldatılacağınızın farkındasınız değil mi?

anlayamadım, yani eşim ikiz hamileliğimi düşünmeden bunları yaptı diye, ben de mi bebekleri korumaktan vazgeçip 17 haftalık kürtaj olayım? öneriniz bu mudur yani?
sizin eşiniz çocuklarınızdan vazgeçse, siz de mi çocuklarınızdan vazgeçerdiniz? sizin dışınızda herkes üzüntümü paylaştı ve olaya değişik bakmam için çabaladılar...

anlayamadım, yani eşim ikiz hamileliğimi düşünmeden bunları yaptı diye, ben de mi bebekleri korumaktan vazgeçip 17 haftalık kürtaj olayım? öneriniz bu mudur yani?
sizin eşiniz çocuklarınızdan vazgeçse, siz de mi çocuklarınızdan vazgeçerdiniz? sizin dışınızda herkes üzüntümü paylaştı ve olaya değişik bakmam için çabaladılar... ama sizin yaklaşımınız hiç hoş değil

bence toranj toranj ın önerisi kürtaj değil
bebeklerinizi düşünerek ayrılmak istemiyorsunuz ya
o da diyor ki, aldatma olayı tekrarlar da evliliğiniz iyice kötü olursa, çocuklarınız böyle bir ortamdan daha çok etkilenir demek istiyor kanımca
yani kürtaj olun değil, yalnız büyütün demek istiyor

arkadaşım, öncelikle mahalle baskısı falan yok. hani "aldatmadır" diyenlere "20 yaş herhalde bunlar" yazmışsınız ya size cevaben fikirlerimi yazdım.

hamilelik hormonları evet insanı hassaslaştırır fakat siz konu sahibinin ne kadar güzel duygularını ifade ettiğini kaçırıyorsunuz galiba. ayrıca eşi biriyle yazışmış, şehre davet etmiş, birlikte takılırız demiş, hamilelik hormonları bunun neresini büyütecek?

siz benim konu sahibine "boşanın" dediğimi nereden çıkardınız? böyle bir yorum yapmışım da benim mi haberim yok

bir de merak ettim, size göre flörtöz bir konuşma "normal" ya, siz de yapabiliyor musunuz bu tip şeyler? eşiniz izin veriyor mu? yoksa "tek taraflı" bir şey mi? yalnızca "erkek" için mi normal???
Bu seviyeye inmeyeceğim.

bence toranj toranj ın önerisi kürtaj değil
bebeklerinizi düşünerek ayrılmak istemiyorsunuz ya
o da diyor ki, aldatma olayı tekrarlar da evliliğiniz iyice kötü olursa, çocuklarınız böyle bir ortamdan daha çok etkilenir demek istiyor kanımca
yani kürtaj olun değil, yalnız büyütün demek istiyor
hımm... ikiz bebekleri yalnız büyütmek ücretsiz izin almamı gerektirir... hem işe gidip hem onlara bakamam... sabah 8 akşam 6 çalışıyorum, işimle evim uzak... duygusal bakınca, evet keşke yalnız büyütebilsem, ya da aile desteğiyle... ama bunu uygulamaya gelince en az diğer seçenek kadar zor :KK43: zaten o yüzden çıkmazdayım ya...
hayatıma sil baştan yapabilmek ve onların huzursuz ortamda büyümelerini engellemek için bebeklere kıymayı bile aklımdan geçirdim biliyorsunuz, ama ona da yüreğim razı olamıyor...

sizin eşiniz çocuklarınızdan vazgeçse, siz de mi çocuklarınızdan vazgeçerdiniz? sizin dışınızda herkes üzüntümü paylaştı ve olaya değişik bakmam için çabaladılar...
Önerim tabiki kürtaj değil zaten yazdığımdanda aslaaa öyle bir anlam çıkmıyor.kimse kimseye öneride bulunamaz bende bulunamam ama bu durumda boşanmak en doğrusudur.eşiniz değilde siz böyle bişey yapsaydınız şu an ayrıydınız hemde hamileyken

hımm... ikiz bebekleri yalnız büyütmek ücretsiz izin almamı gerektirir... hem işe gidip hem onlara bakamam... sabah 8 akşam 6 çalışıyorum, işimle evim uzak... duygusal bakınca, evet keşke yalnız büyütebilsem, ya da aile desteğiyle... ama bunu uygulamaya gelince en az diğer seçenek kadar zor :KK43: zaten o yüzden çıkmazdayım ya...
hayatıma sil baştan yapabilmek ve onların huzursuz ortamda büyümelerini engellemek için bebeklere kıymayı bile aklımdan geçirdim biliyorsunuz, ama ona da yüreğim razı olamıyor...

yok arkadaşım sakın yani kürtaj falan...
ne karar verirseniz verin, Allah bebekler için mutlaka bir kolaylık verir
ben zaten sizin kararınız hakkında hiçbir yorum yapamıyorum, durumunuz çok zor
bir tek, bilmiyorum okudunuz mu, ailenize söylemeniz gerektiği hakkında yorum yapmıştım, bir anne ve bir evlat olarak
evliliğinizi de, eşinizi de, kocanızı da, kendi dayanma veya affetme-affedememe sınırınızı da siz bilirsiniz, bizim buradan bilmemiz çok zor...

Eşiniz madddi olarak istesede istemesede destek olmak zorunda olacak zaten.

H helinxx tüm mesajlarını takip edemedim
kaçırmış olabilirim, birşey sormak istiyorum
kırgın olduğunu biliyorum da
eşinin gerçekten pişman olduğuna inanıyor musun canı gönülden? yoksa inanmıyor musun?
tekrar yapıp yapmayacağına demiyorum, pişman olduğuna, ikna mısın?

H helinxx tüm mesajlarını takip edemedim
kaçırmış olabilirim, birşey sormak istiyorum
kırgın olduğunu biliyorum da
eşinin gerçekten pişman olduğuna inanıyor musun canı gönülden? yoksa inanmıyor musun?
tekrar yapıp yapmayacağına demiyorum, pişman olduğuna, ikna mısın?
esim oyle bi kapali kutudur ki konu hisler oldugunda, anlamak cok zordur onu. uzgun gorunuyo, ilgileniyo, yemin etti bir daha gereksiz muhabbet etmeyecem diye... ama pismanliktan kul kole durumda falan degil oyle... cekip gidemedim ki zaten evden, buaksam da aile arayinca aksam size bi ugrayacaz diye yine eve donmek zorunda kaldim malesef :KK43: yok olamadim bi turlu evden.. o zaman belki pismanliga yaklasirdi, bilemiyorum yine de

yok arkadaşım sakın yani kürtaj falan...
ne karar verirseniz verin, Allah bebekler için mutlaka bir kolaylık verir
ben zaten sizin kararınız hakkında hiçbir yorum yapamıyorum, durumunuz çok zor
bir tek, bilmiyorum okudunuz mu, ailenize söylemeniz gerektiği hakkında yorum yapmıştım, bir anne ve bir evlat olarak
evliliğinizi de, eşinizi de, kocanızı da, kendi dayanma veya affetme-affedememe sınırınızı da siz bilirsiniz, bizim buradan bilmemiz çok zor...

ailem zaten 2-3 gundur sesim berbat bende bi hal var diye, bahaneler yaratip birkac saatte bi ariyolar. cok duygusal insanlardir, benim uzuldugumun 10 kati uzulur uyuyamazlar gunlerce duysalar... onlarin yanina donmeye veya bosanmaya karar versem soyleyecektim ama cok aradayim su anda..

evet de isin manevi yuku aileme kalacak v

ailem zaten 2-3 gundur sesim berbat bende bi hal var diye, bahaneler yaratip birkac saatte bi ariyolar. cok duygusal insanlardir, benim uzuldugumun 10 kati uzulur uyuyamazlar gunlerce duysalar... onlarin yanina donmeye veya bosanmaya karar versem soyleyecektim ama cok aradayim su anda..
Orası öyle ama aldatmaya meyilli bir eşin ne kadar manevi yükünüzü paylaşacağı ya da paylaşsadaa samimiyeti sorgulanır yani ben sorgulardım en azından. Tabiki kararve hayat sizin nasıl yaşamak istiyorsak seçimlerimizide öyle yapıyoruz sonuçta

Ben sizin yerinizde olsam , boşanmaya net karar verseydim çocukları dünyaya getirmezdim sanırsam. Tek başına çocuk bakmak zor , yazdığınız şartlar altında ikiz bebek bakmak paralanmanız demek. Artı, çocuklar babasız büyüyecekler.....yani bilemedim. hayatınız boyunca 2 çocuğa yalnız bakacaksınız, hep tek başınıza savaşacaksınız, babaları da keyif çatacak. Bence hayatınızı çıkmaza sokarsınız, sil baştan yapma şansınızı tepmeyin. Daha karakterli biriyle evlilik yapıp, mutlu bir yuvada çocuk büyütme şansını kaçıracaksınız, hem de babasız olacaklarını bile bile çocukları dünyaya getireceksiniz, onlara da yazık.

Ben sizin yerinizde olsam , boşanmaya net karar verseydim çocukları dünyaya getirmezdim sanırsam. Tek başına çocuk bakmak zor , yazdığınız şartlar altında ikiz bebek bakmak paralanmanız demek. Artı, çocuklar babasız büyüyecekler.....yani bilemedim. hayatınız boyunca 2 çocuğa yalnız bakacaksınız, hep tek başınıza savaşacaksınız, babaları da keyif çatacak. Bence hayatınızı çıkmaza sokarsınız, sil baştan yapma şansınızı tepmeyin. Daha karakterli biriyle evlilik yapıp, mutlu bir yuvada çocuk büyütme şansını kaçıracaksınız, hem de babasız olacaklarını bile bile çocukları dünyaya getireceksiniz, onlara da yazık.
Yasal kürtaj süresi geçmiş o yüzden doğru bir tavsiye değil.hayatın neler getireceğini bilemeyiz rtada kaçan bi şanstan bahsetmek anlamsız o nedenle ama hanımefendinin böyle bir evliliği devam ettirmeside mutluluk getirmez zannımca yinede kendi kararıdır

X