Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onları üzmemek için gitmiyorum ama şu an en azından bir kaç gün kalabileceğim bi otel arıyorum..Allah ıslah etsin
çok üzüldüm durumunuza
biraz ailenizin yanına falan gitseniz
Söylemeyin onlara hem biraz dinlenirsinizonları üzmemek için gitmiyorum ama şu an en azından bir kaç gün kalabileceğim bi otel arıyorum..
esin bildigini biliyor mu? ne dedi?kızlar, öyle bir durumdayım ki ne kimseyle konuşabiliyorum, ne yolumu çizebiliyorum. 17 haftalık ikizlere hamileyim. bir kaç gün önce eşimin facebook hesabı açıkken, yabancı, yurtdışında yaşayan, evli, çocuklu ve hamile bir kadınla çirkin bir sohbetini yakaladım. kadını geçmişten iş dolayısıyla tanıdığını tahmin ediyorum, ama sohbetin içeriği kalbimi öyle acıttı ki akşamları bilgisayara uzun süre takılmasından huylanıyordum zaten ama konduramıyordum, gözümle görünce perişan oldum. o gün bugündür karnım da çok ağrıyo, rüyada gibiyim, çok acı çekiyorum. evi terk etmeye kalktım, beni engelledi, sadece sohbet etmiştik ama hataydı tekrarlamıycam dedi. ama benim ona güvenim kalmadı ki artık. bu halimde yanımda olması gerekirken tüm değerli vaktini bilgisayara ve o kadınla sohbete ayıran biri mi olacak ikizlerimin babası? biliyorum çok acı, ama inanın bebekleri aldırmayı bile düşündüm bu aşamada hem yasak, hem çok tehlikeli ama o ihtimali bile düşünecek kadar çaresizim, düşünün ki. böyle nasıl devam edecem hayatıma? ayrılıp ailemin evine dönsem, onlara yazık. tam ev almak üzereydik, ayrılmasam o evi alsak, nafaka alıp ayrılsam ikiz bebekle tek başıma ne yaparım geri kalan hayatımda? ailem destek olur elbet ama onlara bu kadar yük olmaya ne hakkım var? işte bu sorularla baş başa kaldım, şimdilik yatakları ayırdım ve mümkün olduğunca az konuşuyorum, küsüm kırgınım. karnımdaki bebeklerin de acıyı hissettiğini hissediyorum desem inanır mısınız? ne yapacağımı bilmiyorum...
Evi terk etmeyin siz eşinizden rica edin o gitsin bir zahmet. Siz Hamilesinizonları üzmemek için gitmiyorum ama şu an en azından bir kaç gün kalabileceğim bi otel arıyorum..
haklisin, cok sordum neden yaptin, elalemin dunyanin obur ucundaki hamile kadiniyla sohbet etmek de ne dedim. tek soyledigi onemli bisey olmadigi, arkadasca oldugu, ama rahatsiz olduysam bi daha konusmayacagi. ama bilirsiniz, kadin o mesaji alir, bi mana bi arayis var yazdiklarinda asla masum deil! insan cok severken nasil da bi anda buz kesermis,sevdigim bu mu diye kendinden suphe edermis. bu arada bu aksam baska yerde kalmaya kalktim , cantami aldim cikarken kapiyi kapatti arkamdan, hamile kadin ne isim varmis yollarda. yine kaldim beni bogan bu evde.Okurken çok üzüldüm yaa kocana diyecek çok şey var uyarı almaktan korkuyorum sana gelince sakin ol bebişlerin için ayrılmayı şuan hiçbirşey düşünme bu halinle daha fazla sıkıntı üzüntü Problem çekmemelisin bekle zamana bırak öyle şeyler okudum ki inan kötünün de kötüsü var bide bir söz vardır hamileyken eşler aldatılır seninki ayrı bi alem karşıdaki de hamile diyosun içine atıp dert olacağına dışarı at mert olsun al karşına say ağzına geleni neden böyle bişey yapma gereğini duymuş sor bakalım
Yazışmaları anlattığınız kadar bu yaşadığınız bir aldatma değil. Yanlış mı yanlış, büyük hata, can yakar evet fakat aldatma değil.
Boşanmayı gerektirecek bir durum yok ortada. Tabi tavrınızı net belli edin. Çunku genelde böyle durumlar karşı tarafa rahatlık kazandırır.
Derki " demek ki , en fazla küsüp, trip atıp devam ediyor evliliğine " işte o zaman ikincisi de gelir.
Allah hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin.. Bu kadar kolay vazgeçmeyi düşünmeyin onlardan. Eminim sıkıntılı olduğunuz için öyle diyorsunuz ; olsun yinede " aldırırdım" demeyin.
Onlar sizi duyuyor,hissediyor.
...
Otele , annenize gitmenizi tavsiye etmem. Eşinizin gitmesini isteyin bir kaç gün.. Kesinlikle ayrı kalmak iyi gelecektir.
Aynı evin içinde trip atılınca sadece yüz buluyorlar, ve sadece kadın üzülüyor başka işe yaramıyor.
ne guzel sizin ikizleriniz buyumus ama, allah uzun onur versin ve iyi gunlerini gorun. kendi adima; of of of... boyle bi yuku anneme ve babama atmaya, haftasonu da esime bebekleri gezdirme keyfini yasatmaya hakkim yok sanirim... bosanirsak aynen olacak bu cunku. kalsak ne olacak bu kirginlikla onu hic bilmiyorum... dusunsenize, esiniz taa uzaktaki yabanci bi kadina gel turkiyeye diyor, takiliriz gibi biseyler ima ediyo, kadinsa kikir kikir cevaplar veriyo ama gelemem hamileligim yolculuga engel ama davetin cok mutlu etti diyo. ben bunlari unutup da nasi anne baba olacaz bilmiyorum...gözünüzü korkutmak için söylemiyorum ama inanın ilk 2 ay toplam 60 saat uyumadık eşim ve ben,çok yorucu bir süreç, günde 2-3 hastane eczane market vs.. evde bakım gaz uyutma sallama besleme, inanın tek bebeğe göre çok farklı , tek bebek uyuyunca annede belki uyur ama ikiz bebek diğeri uyumuyor anne devamlı ayakta hele emzirme hiç göğüslerinizi kapatmasanız yeridir, ben yemeğimi bile çok defa emziriyorken yedim, akşam 7 ye kadar wc ye gitmediğim oldu , akşam 5 e kadar hiç bişey yiyemediğim oldu, yardım eden olsa bile annenin görevi çok.yetişme kısmı herkese göre farklıdır kimi bebek ağlar umursamaz kimide bebekle beraber ağlar ilgilenir. ikiz bebeklere uzaktan baba olabilmesi size asla yeterli gelmez.
bebeklerinizin ihtiyacını gözlerinde farkediceksiniz, benim oğlum daha 30 günlüktü ve babası gelene kadar ağlar babası gelince susardı huzurlu olurdu. evet eşinize çok kırgınsınız ama dediğiniz gibi eşlik yapmasada babalığını seversiniz umarım ve koca olarak değil çocuklarınızın sevdiğini sevme olarak sevebilirsiniz:)
bunlar unutulacak şeyler değil tabiki çook çok haklısınız, unutmak değilde sadece yaşanmış tecrübelere göre değer vermek diyelim biz buna yada ev arkadaşlığı diyelim, kimseye olduğundan fazla değer vermek yaramıyor işte, herşerde bi hayır vardır belkide eşinize verdiğiniz değeri bebeklerinize kanalize etmek için bir tecrübedir, belkide bebekleriniz ve kendiniz için sağlam basmanız gerektiğinin işaretidir, ben hep ikiz annelerine Rabbimin daha çok metanet verdiğini düşünüyorum, inanın doğum yapınca kendinizi tanıyamıcak kadar güçlü bi anne olucaksınız.ne guzel sizin ikizleriniz buyumus ama, allah uzun onur versin ve iyi gunlerini gorun. kendi adima; of of of... boyle bi yuku anneme ve babama atmaya, haftasonu da esime bebekleri gezdirme keyfini yasatmaya hakkim yok sanirim... bosanirsak aynen olacak bu cunku. kalsak ne olacak bu kirginlikla onu hic bilmiyorum... dusunsenize, esiniz taa uzaktaki yabanci bi kadina gel turkiyeye diyor, takiliriz gibi biseyler ima ediyo, kadinsa kikir kikir cevaplar veriyo ama gelemem hamileligim yolculuga engel ama davetin cok mutlu etti diyo. ben bunlari unutup da nasi anne baba olacaz bilmiyorum...
Yazışmaları anlattığınız kadar bu yaşadığınız bir aldatma değil. Yanlış mı yanlış, büyük hata, can yakar evet fakat aldatma değil.
Boşanmayı gerektirecek bir durum yok ortada. Tabi tavrınızı net belli edin. Çunku genelde böyle durumlar karşı tarafa rahatlık kazandırır.
Derki " demek ki , en fazla küsüp, trip atıp devam ediyor evliliğine " işte o zaman ikincisi de gelir.
Allah hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin.. Bu kadar kolay vazgeçmeyi düşünmeyin onlardan. Eminim sıkıntılı olduğunuz için öyle diyorsunuz ; olsun yinede " aldırırdım" demeyin.
Onlar sizi duyuyor,hissediyor.
...
Otele , annenize gitmenizi tavsiye etmem. Eşinizin gitmesini isteyin bir kaç gün.. Kesinlikle ayrı kalmak iyi gelecektir.
Aynı evin içinde trip atılınca sadece yüz buluyorlar, ve sadece kadın üzülüyor başka işe yaramıyor.