hamileyim (ikiz) ve aldatılmışım..

Allah yardimciniz olsun, cok uzuldum okuyunca.Ne guzel ikizleriniz olacakmis,onlar size en buyuk destek olacaklar.Ben kimseye bosan veya bosanma diyemem,fakat ikizler icin bir sans verilebilir diye dusunuyorum
yaptigi cok ayip,kabul edilemez ve malesef bunu yapan siz olsaydiniz muhtemelen direk bosanma ile sonuclanirdi. Belki tekrari hic olmayacak, cocuklariniz da dogunca bi aile babasi olacak.

kızlar, öyle bir durumdayım ki ne kimseyle konuşabiliyorum, ne yolumu çizebiliyorum. 17 haftalık ikizlere hamileyim. bir kaç gün önce eşimin facebook hesabı açıkken, yabancı, yurtdışında yaşayan, evli, çocuklu ve hamile bir kadınla çirkin bir sohbetini yakaladım. kadını geçmişten iş dolayısıyla tanıdığını tahmin ediyorum, ama sohbetin içeriği kalbimi öyle acıttı ki :KK43: akşamları bilgisayara uzun süre takılmasından huylanıyordum zaten ama konduramıyordum, gözümle görünce perişan oldum. o gün bugündür karnım da çok ağrıyo, rüyada gibiyim, çok acı çekiyorum. evi terk etmeye kalktım, beni engelledi, sadece sohbet etmiştik ama hataydı tekrarlamıycam dedi. ama benim ona güvenim kalmadı ki artık. bu halimde yanımda olması gerekirken tüm değerli vaktini bilgisayara ve o kadınla sohbete ayıran biri mi olacak ikizlerimin babası? biliyorum çok acı, ama inanın bebekleri aldırmayı bile düşündüm :KK43: bu aşamada hem yasak, hem çok tehlikeli ama o ihtimali bile düşünecek kadar çaresizim, düşünün ki. böyle nasıl devam edecem hayatıma? ayrılıp ailemin evine dönsem, onlara yazık. tam ev almak üzereydik, ayrılmasam o evi alsak, nafaka alıp ayrılsam ikiz bebekle tek başıma ne yaparım geri kalan hayatımda? ailem destek olur elbet ama onlara bu kadar yük olmaya ne hakkım var? işte bu sorularla baş başa kaldım, şimdilik yatakları ayırdım ve mümkün olduğunca az konuşuyorum, küsüm kırgınım. karnımdaki bebeklerin de acıyı hissettiğini hissediyorum desem inanır mısınız? ne yapacağımı bilmiyorum...
Kıyamam sana. Arkadaş bu nasıl bir vicdan. Senin aldığın birazck heves bu kadının bu hale gelmesine değer mi. Gercekten çok üzüldüm. Ama sakın çocuklarına zarar verme, böyle bir seyi düşünme bile. Allahın verdigi canı almak bizim haddimize degil. Sabırlı ol kuzum. Allah sabredenlerle beraber. Senin için dua edicem

hangi erkek aldatmıyorki eline fırsat geçse... kaşıyla, gözüyle, facebookla bilmemneyle yada bizzat fiilen. yani eşinin anlamayacağını bilse aldatmayacak erkek yoktur bence...Boşanacaksanız tekrar evlenmeyi göze almayacaksınız çünkü hepsi aynı. sadece iyi yalan söyleyebilenler ve söyleyemeyenler diye ayrılıyorlar.

Yasal kürtaj süresi geçmiş o yüzden doğru bir tavsiye değil.hayatın neler getireceğini bilemeyiz rtada kaçan bi şanstan bahsetmek anlamsız o nedenle ama hanımefendinin böyle bir evliliği devam ettirmeside mutluluk getirmez zannımca yinede kendi kararıdır

evet arkadaşım, "mutluluk" hissinden çok uzaklaştım günlerdir.. bu ara iyi gelen tek şey gelecek bebekleri hayal etmek :) e tabi yolun daha çok başındayız, sağlıklı, sağ salim gelirlerse dünyaya... güven olmayan evde durmak çoook zor, ama ailemi zorlayacak kararlar yerine kendimi zorlamayı seçecem galiba şimdilik... aldatmada bir kere yapan bir daha yapar derler hep, buna ben de çok inanırım. işte o nokta kördüğüm. şu an hamilelik hormonlarından mı neden bilmem ama bir kadından çok potansiyel anne gibi hissettiğim için, bebeklere görevini yerine getirse eşim aynı evdeyken yetecek gibime geliyor...

aldatan belki tekrar aldatır. ama eşiniz aldatmamış, yeltenmiş. daha plan aşamasında anlamışsınız. bebeklerin hatırına ikinci bir şansı hak ediyor olamazmı evliliğiniz. herşeyin ilahi bir nedeni vardır derler. belki bebekler öyle bir zamanda geldiki eşinize ikinci bir şans olsun diye. bilemiyorum iyi düşünün.

aldatan belki tekrar aldatır. ama eşiniz aldatmamış, yeltenmiş. daha plan aşamasında anlamışsınız. bebeklerin hatırına ikinci bir şansı hak ediyor olamazmı evliliğiniz. herşeyin ilahi bir nedeni vardır derler. belki bebekler öyle bir zamanda geldiki eşinize ikinci bir şans olsun diye. bilemiyorum iyi düşünün.
pozitif yaklaşımınız için çok teşekkürler :) inşallah dediğiniz gibi herşey iyi gelişir... sadece bizim için değil, tüm empati sahibi kadınlar için!!! Allah hiçbirine sevdiğini, eşini başkasıyla paylaşmış olma hissini yaşatmasın... destek olan herkes sayesinde yalnız hissetmiyorum artık...

güvenip gidebileceğim, yalnız yaşayan bir kız arkadaşım olmadığı için hazır eşim işe gitmişken, bi kaç günlüğüne bi otele geçmek istiyorum.. dediğiniz gibi görmek iyi gelmiyo, aklıma onları yazarken neler düşünmüş olabileceği geliyo, içim acıyo.. o kadın da çok çok adi bence, içim öyle dolu ki kadının eşine facebooktan yazıp okuduklarımı anlatmayı düşündüm, o da benim çektiğim sıkıntıyı çeksin diye. ama elime ne geçecek ki bunu yapınca?.. belki sadece kendimi dinlemeliyim bir süre...
Ne güzel bir karar bir otele gitmek size bencede cok iyi gelecektir, Allah yardimciniz olsun, insallah hersey yakin zamanda düzelir.

kızlar, öyle bir durumdayım ki ne kimseyle konuşabiliyorum, ne yolumu çizebiliyorum. 17 haftalık ikizlere hamileyim. bir kaç gün önce eşimin facebook hesabı açıkken, yabancı, yurtdışında yaşayan, evli, çocuklu ve hamile bir kadınla çirkin bir sohbetini yakaladım. kadını geçmişten iş dolayısıyla tanıdığını tahmin ediyorum, ama sohbetin içeriği kalbimi öyle acıttı ki :KK43: akşamları bilgisayara uzun süre takılmasından huylanıyordum zaten ama konduramıyordum, gözümle görünce perişan oldum. o gün bugündür karnım da çok ağrıyo, rüyada gibiyim, çok acı çekiyorum. evi terk etmeye kalktım, beni engelledi, sadece sohbet etmiştik ama hataydı tekrarlamıycam dedi. ama benim ona güvenim kalmadı ki artık. bu halimde yanımda olması gerekirken tüm değerli vaktini bilgisayara ve o kadınla sohbete ayıran biri mi olacak ikizlerimin babası? biliyorum çok acı, ama inanın bebekleri aldırmayı bile düşündüm :KK43: bu aşamada hem yasak, hem çok tehlikeli ama o ihtimali bile düşünecek kadar çaresizim, düşünün ki. böyle nasıl devam edecem hayatıma? ayrılıp ailemin evine dönsem, onlara yazık. tam ev almak üzereydik, ayrılmasam o evi alsak, nafaka alıp ayrılsam ikiz bebekle tek başıma ne yaparım geri kalan hayatımda? ailem destek olur elbet ama onlara bu kadar yük olmaya ne hakkım var? işte bu sorularla baş başa kaldım, şimdilik yatakları ayırdım ve mümkün olduğunca az konuşuyorum, küsüm kırgınım. karnımdaki bebeklerin de acıyı hissettiğini hissediyorum desem inanır mısınız? ne yapacağımı bilmiyorum...

Helinxx başınıza gelenlere çok üzüldüm (biraz geç kalsam da). Şu anki durumunuz nedir bir gelişme var mı merak ettim?? ayrıca bebeklerinizin sağlığını da merak ettim??

Kıyamam sana çok üzüldüm ihanetin hepsi kötü ama unutmaya çalış bu yazışmayı, evide alın güzel bir başlangıc yapın çocuklarının hatrına bunu affet...bidaha yaparsa bitirirsin

ya biliyorum hamilesiniz sizi üzmek de istemiyorum ama aklıma takıldı. kadını reelde de tanıyor olabilir dediniz ya, peki bu kadın kimden hamile acaba?:KK51:

Konuyu okumadan yaziyorum. Ne bu adamlarin aldatma meraki yaa.. Midem bulandi artik. Madem tek esli kalamayacaksin evlenme kardesim kadininda basini yakma. Cayir cayir yanacaklar cehennmede.. cok asabim bozuluyor artik.. Allah islah etsin yaa. Kadin senin evladini tasisin karninda.. gece gunduz kahrini ceksin gonlunu hos etsin. Sen git aldat. Topunun kokune kibrit suyu. Paralayasim var bu adamlari..

İnanın duygularınızı çok iyi anlıyorum. O acıyı çok iyi bilirim ne gözyaşınız diner nede güveniniz kalır. Hayatınız kağıttan evler gibi savrulur.Bende bir sene önce eşimin facede bi rkadınla mesajlarını yakaladım çirkin şeyler yoktu ama basit geyik muhabbet vardı bende kıyamati kopardım boşanma davası açıyorım dedim ağladı sızladı hataydı dedi önemli değildi sıkıntıdan dedi neyse affetttim ben .bir sene sonra bir kadınla sanal seks yapttığını okudum mesajlarından hatta bir kerede buluşup çay içmişler .O kadar güveniyordumki .Annem bababm ölünce bile o kadar acı çekmedim insanın en güvendiği sırtından vuruyor.Keşke ölseydin demiştim ona .Bu kadar acı çekmezdim hiç değilse. Karakteri zayıfsa , allahtan korkup kuldan utanmıyorsa yapar arkadaşım. Daha beterini yaşatırlar sana .Yol yakınken yolunu çiz bence .Bundan sonra hep takip edersin telefeonunu karıştırırsın yüzüne baktıkça tüküresin değil saygı duymazsın kararı sen veerceksin devam etmekte zor bu şekilde.O artık senin sevdiğin değer verdiğin dağ gibi dayandığın adam değil artık malesef .Bu adamı sevebilir devam ederim dersen karar senin.

konu yine gündeme gelmiş, ilgilenen herkese teşekkür ederim... bebekler neredeyse 7 aylık oldular, doğuma iki ayımız kaldı, çok şükür bugüne kadar iyi gitti gebelik... ama tabi ikiz gebelik başlı başına zor bir süreç...hem fiziksel hem psikolojik..
insan unutmuyo, affetmiyo, sadece devam ediyo... ben arada hala mesajlarını kontrol ediyorum ve bir ize rastlamadım...
eşim o çok ders oldu, bu saçma chatleşmeler bitti diyor... ama asla %100 inanmıyorum!! içimde hep bi acaba var.. kadın kimden hamile acaba demiş bi arkadaş, kadın türk değil, bi avrupa ülkesinde kocasıyla yaşıyor ve bir çocuğu daha var.. eşimle o dereceye gelip buluştukları yönünde bir işaret olmadığı için öyle bir ihtimal yok gibi... ama hamile bir kadına yazmak ve o kadının cilveli karşılık vermesi zaten yeterince iğrenç :KK43:

X