- 27 Ağustos 2018
- 67
- 91
- 3
- Konu Sahibi Helenoztrk34
anlatıyorum barıştık söyledim ve şuan dizlerimde uyuyo .şöyleki eşim salonda kitap okuyodu ilk önce en masum halimle yanına gittim ve ona konuşmak istediğimi söyledim oda bencede artık konuşmalıyız dedi ve ben ona azimdan bi anda o kelimenin çıktığını normalde öyle bi kelime kullanmiycagimi bildiğini söyledim.ve ben senle artık kus kalmak istemiyorum dedim. Eşimde bende senle kalmak istemiyorum 2 gündür uyku girmiyo gözüme dedi ve seni seviyorum unutma bidaha böyle bi kelime kullanmiycagima söz veriyorum dedim .oda bende seni seviyorum bidaha bukadar konusmamazlik yapmayalım dedi. sonra uyuyalimmmu dedi. ben daha dur bisey soyliycem sana misafir gelcek eve dedim aa kim geliyor nezaman geliyor falan diye soru sordu bende hadi tahmin et dedim sırayla bütün tanıdıklarını saydı yok dedim bilemedin ee kim ozaman dedi daha var 9 ay sonra gelcekmis dedim anlamdı sonra dur en iyisi ben sana resmini gösteriyim dedim ultrason resmini verdim eline ve ilk saka yapmiyosun dime aşkım dedi yok dedim gerçek sonra birden gözünden bi damla düştü ama yüzü guluyodu ben şimdi babamı oluyorum dedu evet dedim baba oluyosun öptü beni sen bitanesin dedi seni seviyorum dedi kafasını dizime koydu karnımı elleyerk uyuydu keşke 2 günüdür beklemeseydim çok güzle bi andıHelenoztrk34
Canım eşine nasıl müjdeyi verdin lutfen tekrar anlatır misin ? sayfalarda aradım bulamadım .
Diğer arkadaşlar lütfen konuları mundar etmeyin. Tdk ile sorunlarınızı özelden dile getirin de biz de konunun gidişatını tam olarak okuyalım . Yok o nokta koymamış yok şu mi ekini ayirmamis .
Tamam kusur bula bula rahatladiniz tatmin oldunuz ama bu kadar da bogulmaz insanlar .
Tartışmak değil amacım ama her konuda bu tip insanlar görüyorum .
Şöyle bir durum var kusurlar gizli söylenir . Hatalari herkese duyurma çabasında olan insanların dili değil belki ama kalbi kusurlu. Malesef onun düzelmesi de biraz zor iş ...
Desteğiniz icin teşekkürler kızlar allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin insallah.