• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim fakat söyleyemedim

Helenoztrk34 Helenoztrk34
Canım eşine nasıl müjdeyi verdin lutfen tekrar anlatır misin ? sayfalarda aradım bulamadım .

Diğer arkadaşlar lütfen konuları mundar etmeyin. Tdk ile sorunlarınızı özelden dile getirin de biz de konunun gidişatını tam olarak okuyalım . Yok o nokta koymamış yok şu mi ekini ayirmamis .

Tamam kusur bula bula rahatladiniz tatmin oldunuz ama bu kadar da bogulmaz insanlar .
Tartışmak değil amacım ama her konuda bu tip insanlar görüyorum .
Şöyle bir durum var kusurlar gizli söylenir . Hatalari herkese duyurma çabasında olan insanların dili değil belki ama kalbi kusurlu. Malesef onun düzelmesi de biraz zor iş ...
anlatıyorum barıştık söyledim ve şuan dizlerimde uyuyo .şöyleki eşim salonda kitap okuyodu ilk önce en masum halimle yanına gittim ve ona konuşmak istediğimi söyledim oda bencede artık konuşmalıyız dedi ve ben ona azimdan bi anda o kelimenin çıktığını normalde öyle bi kelime kullanmiycagimi bildiğini söyledim.ve ben senle artık kus kalmak istemiyorum dedim. Eşimde bende senle kalmak istemiyorum 2 gündür uyku girmiyo gözüme dedi ve seni seviyorum unutma bidaha böyle bi kelime kullanmiycagima söz veriyorum dedim .oda bende seni seviyorum bidaha bukadar konusmamazlik yapmayalım dedi. sonra uyuyalimmmu dedi. ben daha dur bisey soyliycem sana misafir gelcek eve dedim aa kim geliyor nezaman geliyor falan diye soru sordu bende hadi tahmin et dedim sırayla bütün tanıdıklarını saydı yok dedim bilemedin ee kim ozaman dedi daha var 9 ay sonra gelcekmis dedim anlamdı sonra dur en iyisi ben sana resmini gösteriyim dedim ultrason resmini verdim eline ve ilk saka yapmiyosun dime aşkım dedi yok dedim gerçek sonra birden gözünden bi damla düştü ama yüzü guluyodu ben şimdi babamı oluyorum dedu evet dedim baba oluyosun öptü beni sen bitanesin dedi seni seviyorum dedi kafasını dizime koydu karnımı elleyerk uyuydu keşke 2 günüdür beklemeseydim çok güzle bi andı
Desteğiniz icin teşekkürler kızlar allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin insallah.

anlatıyorum barıştık söyledim ve şuan dizlerimde uyuyo .şöyleki eşim salonda kitap okuyodu ilk önce en masum halimle yanına gittim ve ona konuşmak istediğimi söyledim oda bencede artık konuşmalıyız dedi ve ben ona azimdan bi anda o kelimenin çıktığını normalde öyle bi kelime kullanmiycagimi bildiğini söyledim.ve ben senle artık kus kalmak istemiyorum dedim. Eşimde bende senle kalmak istemiyorum 2 gündür uyku girmiyo gözüme dedi ve seni seviyorum unutma bidaha böyle bi kelime kullanmiycagima söz veriyorum dedim .oda bende seni seviyorum bidaha bukadar konusmamazlik yapmayalım dedi. sonra uyuyalimmmu dedi. ben daha dur bisey soyliycem sana misafir gelcek eve dedim aa kim geliyor nezaman geliyor falan diye soru sordu bende hadi tahmin et dedim sırayla bütün tanıdıklarını saydı yok dedim bilemedin ee kim ozaman dedi daha var 9 ay sonra gelcekmis dedim anlamdı sonra dur en iyisi ben sana resmini gösteriyim dedim ultrason resmini verdim eline ve ilk saka yapmiyosun dime aşkım dedi yok dedim gerçek sonra birden gözünden bi damla düştü ama yüzü guluyodu ben şimdi babamı oluyorum dedu evet dedim baba oluyosun öptü beni sen bitanesin dedi seni seviyorum dedi kafasını dizime koydu karnımı elleyerk uyuydu keşke 2 günüdür beklemeseydim çok güzle bi andı
Desteğiniz icin teşekkürler kızlar allah isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin insallah.

Çok duygulandım canım çok güzel bir şekilde soylemissin .

Sana şu hayatta verebileceğim en güzel tavsiye seni üzmek kusur bulmak isteyenleri görmezden gel ve karnındaki canlının emanet olduğunu unutma.
Sen eşin ve bebeğin onemli olan. Diğer insanlar konuşur da konuşur...

Hayatın tadını çıkar.
Hayırlısıyla kucağına almani diliyorum ...

Çok duygulandım canım çok güzel bir şekilde soylemissin .

Sana şu hayatta verebileceğim en güzel tavsiye seni üzmek kusur bulmak isteyenleri görmezden gel ve karnındaki canlının emanet olduğunu unutma.
Sen eşin ve bebeğin onemli olan. Diğer insanlar konuşur da konuşur...

Hayatın tadını çıkar.
Hayırlısıyla kucağına almani diliyorum ...
Amin canım çok teşekkür ederim

Çok sevindim adınıza amin inşallah

Mutlu sonlara bayılıyorum. Gözlerim yaşardı. Allah bozmadın. Sevginiz hiç bitmesin.

İşteyken eşimi kv dem aramış. Karın için ablanımı üzüyosun. Yeni bir karı bulursun ama yeni abla bulamazsın. Hem nerden bilelim biz karın evlenmeden kimbilir ne haltlar yedi. Demiş.esmide sinirlenmiş anne laflarına dikkat et ilk gece senmi vardın yanımızda ayrıca ne halt yerse yesin o benim karım sizi ilgilendirmez he merakınızı gidermek için soylıyım ilk gece hiç bi sıkıntısı yoktu bundan sonra böyle bişeyle karşılaşırsam eğer anca bayramda elini öpmeye gelir 1 saat oturur kalkar evime giderim haberin olsun demiş.kv demde sen 2 günlük karın icin annesini tehdit ediyosun beni çok kırdın oğlum demiş. Eşimde valla sizin gönlünüzü hoş tutucak diye hep kendi kalbimi ve eşimi kırıyorum yok artık öyle bişey herkeze hakettiği gibi davranıyorum demiş. Telefonu yüzüne kapatmış.
Eşinizin ağzına sağlık, içimin yağları eridi. Onlara neyse, hadsiz saygısızlar!

Herkese cevap vermek zorunda mısınız? Türkçeyi doğru kullanmanız konusunda uyarılmanız kötü bir şey değil sakin olun.
Bu arada kayınvalideniz ile eşiniz arasındaki konuşmalar bence saygısızca. Eşinizin ilk gece ile ilgili açıklama yapması çok çok gereksiz. Kesinlikle aile ilişkileri rezalet..

Bu haber bekletilir mi ya .. Tabiki soyle.. Önce adamın gönlünü al .. sonra da haberi ver. Herkes kaynana elinden çekiyor yapacak birşey yok . Ama çok şanslısın . Eşin senin söylediğine kırılıyor.. Bu demek ki seni umursuyor .. Ben eşime ne kadar kırıcı da konuşsam gülüp geçiyor ..

Ben gercek konulara olan inancimi da yitirdim. Mesela bana bu uydurma geldi dizi sahnesi yada 15 yaşların kitaplarındaki sahneler gibi
Çok kitap okuyorsun sanırım
Uydurma gördüğüne göre insan kendinden bilir işi diye bi söz var bilirsin
Ayrıca kız mutlu bi anını paylaşmış ne o kiskandin mi benim yok diye kıyamam

Valla iyi abiymus ben esime desem dunya laf sayardi
Ozur dile mutluluğunuzu onun bunun bozmasina izin verme siyasi ol biraz bu evlilim bize bunu ogretti

Back