Hamileyim, eşim uykusunda istemsiz hareketlerde bulunuyor, bazen saldırganlaşıyor

Amin inşaallah

Çok üzüldüm okurken Güzel yanı eşinizin durumun farkında olması ve yeniden tedaviye başlaması. İnşallah tez zamanda şifasını bulur ve olaylar tekrarlanmaz

Allah acil şifalar versin bol bol bakara süresi dinleyin ilaçların yanında terapi de iyi gelir

Allah sizden razı olsun ne güzel bir eşsiniz, ve eşiniz size sahip olduğu için çok şanslı. Her şey istemeden oluyor sizde farkındasınız ama böyle zolanmanız da çok normal. Nasıl bir tavsiye verilir bilemiyorum hamilesiniz bir de. Bence bir süre ayrı odalarda yatmaniz daha iyi olur gibi. İlaçlarını da kullansın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Canım benim yaa okurken ben fena oldum cok zor seyler yaşamıssın. Insallah tez zamanda durum düzelir. Evde hergun Bakara suresini açın yuksek sesle.Allah yardimciniz olsun

Merhaba, önceki gece eşim bana saldırdı evde kovaladı. Hepsi 5 saniyede filan oldu, çığlıklarıma kendine geldi. Herhangi bi psikolojik sorunu yok. Stresli bi dönem geçiriyor sadece. Nörolojiye gideceğiz, bugün ayrı uyuduk kilitli odada kaldım ben. Çok kötüydü o gece. Nasıl kitlemeden aynı yatakta kalabildiniz, süreç için çok endişeleniyorum. Aynı yatakta uyumak istiyorum, bir şeyi var mı diye üzülüyorum, korkuyorum. NP’den randevu oluşturdum salıya ama pahalı biraz, önerebileceğiniz bir dr veya bir şey var mı?

Bana bi hikaye bi roman gibi geldi oyle bi anlatim ki söyle oluyor boyle oluyor vs.. inanamadim. Ayrica boyle hasta bir adamdan neden iki cocuk yapiyorsunuz ayni evde durmaniz bile asiri tehlikeli. Resmen genetik aktarim dogruysa anlattiklariniz. Annesinin neyi varsa aynisini yasiyor. Iyilesmemis cocukluk travmalari hayatini mahvetmis acilen hastaneye yatsin ilaclik bisey degil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…