- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi karanfilla
akıllanmamış ki bu olaydan kuzum.hala her kayınvalide mutlaka altın takar takmalı diyorUmarım ikiniz de hatanızı anlar ve sakin bir şekilde yaşananları konuşursunuz.
Gelişmelerden haberdar edin lütfen.
Nasıl çarpıtıyorsunuz işinize nasıl gelirse sallaakıllanmamış ki bu olaydan kuzum.hala her kayınvalide mutlaka altın takar takmalı diyor
altına takan sizsiniz. her yorumunuzda altın geçiyor.Ya işte yorum bu ben kavga çıkarmadım muhabbet arasında her babaanne torununa takar diye yorum da bulundum kesinlikle takmalılar diye kavga çıkarmadım.. burda arkadaşların anlamadığı nokta bi saat önce çocuğumun anası diye sevdiği kadını o muhabbet üzerine benim ailem mağdur onlar zor durumda diye itip cam parçalayıp bağırıp onu korkutması...O kadar büyük tepki verdi ki gülerek muhabbet ediyorduk yatağımızda..Şimdi çocuğu aldırmasam ona güvenebilir miyim tekrar bilmiyorum tek başıma başarabilir miyim boşansam kafam bu kadar doluyken adamın ruh hali sağlıklı değilken sadece kimilerinin yorumu altın oldu...
kıyafet 100 tl altın 1100 tl .1100 -100=1000 tl .bak bin tl az ödeyeceklerrr.10 bilenzükk borcu ödenecek dahaHangi anne çocuğuna hediye alındığında sevinmez ki !ben yeğenime aldığım zaman annesi de mutlu oluyor çocukta ha altın ha kıyafet
TeşekkürlerUmarım ikiniz de hatanızı anlar ve sakin bir şekilde yaşananları konuşursunuz.
Gelişmelerden haberdar edin lütfen.
Ya baksana, adam el etse koşa koşa gidecek kıvamda şu an, sonra siz dıyığı nırmılleştiriyirsiniz. Hadi ordan. Bana elini kaldıracak adama o eli monte ederim.sanki dayağı şiddeti normal karşılıyormuşuz gibi lanse ediyor eleştiren üyeleri.bana bir tokat atsa boşarım kocayı yahu ertesi gün.adam kapıyı bacayı dövmüş ama.o aşamaya gelene dek neler söyledi kimbilir orasından hem bahsediyor hem de bahsettiğini unutuyor.
Yuh 10 bilezik takmışlar birde hala insanlara ilgisiz falan çeyrek şu bu doye kadını bokluyorsunuz. Kadın uzakta neyini bokluyorsun? Ne yapsın maşı mülkü elin kızına mı devretsin ilgisini göstermek için valla gına geldi. Adam boşasa kurtulur ama ailesi için boşansın zira insanı siz mezara koyarsınızAdam beni boşasa sevinecek üyeler var
Benim takıldığım nokta da çeyrek değil nasıl aldır der ?Ama işi iyice geyiğe vurdu burdakiler açgözlü şımarık olduk yahu Allah akıl fikir versin emi elimizde yok dediler 10 bilezik taktılar ben sürekli mağduru oynamalarına kızıyorum kimse borçla 10 bilezik takmaz ha illa bişey yapsınlar alsınlar demedim illaki torunlarına bişey alırlar dedim yorumda bulundum...
Oyle bir şey yok valla,ister takar ister takmaz.Ben niye söylediniz demiyorum zaten daha hamileliğin sağlıkla devam edeceği belli değilken niye bunların derdine düştünüz diyorum.Ben de hamileyim su an 18 haftalik ,su an tek derdim her sey yolunda mi bebeğim sağlıklı mi ,gebelik devam edecek mi gibi şeyler.Altinmis ,ceyrekmiş banane ya ,tenezzül edip çeyrek icin ağzımı bile açmam.Esimin karşısında kendimi boyle basit şeyler için küçük düşürmemmutluluktan herkese söyledi biraz dur bekleyelim dedim dinlemedi ..Pazarlık değil kesinlikle yapacaklar olucak demedim mutlaka yapar herkes toruna
bu kadar değer veren , bu kadar çocuğu isteyen adamı delirttiniz ve soğuttunuz mu kendinizden ?40 yaşındayım bu çocuk benim için önemli diyen kocamdı !!!!
sağlıkla hayırlısıyla doğsun bebişinizOyle bir şey yok valla,ister takar ister takmaz.Ben niye söylediniz demiyorum zaten daha hamileliğin sağlıkla devam edeceği belli değilken niye bunların derdine düştünüz diyorum.Ben de hamileyim su an 18 haftalik ,su an tek derdim her sey yolunda mi bebeğim sağlıklı mi ,gebelik devam edecek mi gibi şeyler.Altinmis ,ceyrekmiş banane ya ,tenezzül edip çeyrek icin ağzımı bile açmam.Esimin karşısında kendimi boyle basit şeyler için küçük düşürmem
Aminnn çok teşekkür ederimsağlıkla hayırlısıyla doğsun bebişiniz
10 bilezik takan zaten bir çeyreği mi çok görecek. Ne gerek var bir çeyrek takarlar bari demeye. Düğünde hiçbir şey yapmasa bu ilgisiz aile hadi de. O zaman bile aman evime bakarım ben demeli insan o ayrı.Yuh 10 bilezik takmışlar birde hala insanlara ilgisiz falan çeyrek şu bu doye kadını bokluyorsunuz. Kadın uzakta neyini bokluyorsun? Ne yapsın maşı mülkü elin kızına mı devretsin ilgisini göstermek için valla gına geldi. Adam boşasa kurtulur ama ailesi için boşansın zira insanı siz mezara koyarsınız
Burada kimse konu sahibini tanımaz etmez, herkes farklı bakış açıları sunarak yardımcı olmaya çalışıyor. Bazı eleştiriler biraz sert olmuş ama konu sahibi mesajı aldı. Bir yorumunda hatamın farkındayım terapi alıyorum dedi.akıllanmamış ki bu olaydan kuzum.hala her kayınvalide mutlaka altın takar takmalı diyor
burda kk, koca , kv akraba gömeceğinize boşayın o zaman ?Sizi eşiniz itsin camları kırsın bütün apartman sesler duysun ama siz hakkettim diyerek sineye çekin olur mu ??
Kocam beni boşasa sevinecek olanlar var dedi ya ahah. Neyine sevincez, bize ne?Konu sahibi sürekli bizlere burası şiddeti savunan kadın dolu, kayinvalide seven kadın dolu vs diyor.
Ama şiddet gördüğü halde evde oturan o. Biz ne alaka yani.
alsa bebeğinin sağlığının derdine düşerdi.hala kayınvalideler altın takmaya mecbur hepsi takıyor diyor yahuu.ne altınmış. doğursun ben evden göndereceğim kendisine bir çeyrekBurada kimse konu sahibini tanımaz etmez, herkes farklı bakış açıları sunarak yardımcı olmaya çalışıyor. Bazı eleştiriler biraz sert olmuş ama konu sahibi mesajı aldı. Bir yorumunda hatamın farkındayım terapi alıyorum dedi.
Siz aynı şeyi yasasaniz sineye çekersiniz de dedi. Sanırım yansıtma yapıyor bizlere. Savunma mekanizması çok fazla çalışıyor konu sahibinin.Kocam beni boşasa sevinecek olanlar var dedi ya ahah. Neyine sevincez, bize ne?
Beklerimalsa bebeğinin sağlığının derdine düşerdi.hala kayınvalideler altın takmaya mecbur hepsi takıyor diyor yahuu.ne altınmış. doğursun ben evden göndereceğim kendisine bir çeyrek